Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 908.
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ WIFI
ΜήνυμαΓεια σας παιδια. εχω pco x3 pro και εχω την εκδοση miui V13.0.8.0.SJUMIXM ενω ολα δουλευουν τελεια,εδω και λιγες ωρες ξαφνικα σταματησε να λειτουργει το wifi και δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ παρα μονων με δεδομενα. το εχει παθει καποιος αλλος; υπαρχει λυση;;τι μπορει να φταει;;; (αλλα κινητα συνδεονται κανονικα στο ρουτερ μου)
-
εμενα παντως οπως προσεξα στο poco x3 pro μου στην τελευταια αναβαθμιση αλλα εμφανιζονται ελληνικα και αλλα αγγλικα.δεν ειναι σωστη η μεταφραση.δεν ξερω που οφειλετε αυτο αλλα ισχυει. μπορω να το διορθωσω με καποιο τροπο;;;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Εάν σου λειτουργεί σωστά η έκδοση του TWRP που έχεις δεν χρειάζεται να την αλλάξεις. Δεν έχω την συσκευή σου και δεν ξέρω τι κάνει η νεότερη έκδοση που αναφέρεις. ” την εγκατεστησα ηδη την καινουρια recovery..δεν ειδα καμια διαφορα απο την προηγουμενη.λειτουργει τελεια παντως. εγκατεστησα και την καινουρια rom και επισεις πηγαν ολα καλα απο recovery που την εγκατεστησα.επιτελους επιστρεψαμε στις παλιες καλες μερες.... ομως ηθελα να ρωτησω κατι... πανω αριστερα στην οθονη …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ναι κάνε flash το με recovery από το recovery που έχεις. Μετά κάνε reboot στο νέο recovery και κάνε flash την rom ” εγω την recovery που ειχα κατεβασει και λειτουργει ειναι απο εδω.... TWRP for Poco X3 Pro - pling.com και ειδα οτι βγηκε καινουρια εκδοση. απλα ειδα οτι και εδω sto site ανεβασατε μια συμβατη για android 12. εδω το ειδα..... twrp-3.6.2_12-0-vayu-Nebrassy.img | by Camerado for Generic Device/Other ποια απο τις 2 να περασω;;;ποια ειναι η ποιο καινουρια recover…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ναι με τα νέα twrp recovery μπορείς να περάσεις την rom ” ειδα οτι βγηκε και καινουρια εκδοση twrp να φλασαρψ πρωτα τον καινουριο recovery και μετα την rom;;; ολα απο το recovery οπως παλια;;;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “MIUI-13-stable-versiobn-banner.jpg ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (20/07/2022) Έγινε η διανομή των νέων MIUI 13 Stable ROM για 1 συσκευή MIUI 13 ROMS -------- 1) POCOX3Pro_V13.0.5.0.SJUMIXM (vayu) - (recovery) (MIUI 13) >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας << *** Xiaomi Miui Hellas Team ***” Αυτή η αναβάθμιση για Poco x3 pro λέει ότι είναι recovery. Άρα την εγκαθιστούμε όπως παλιά από recovery η εξακολουθούμε να την περνάμε από υπολογιστή όπως κάναμε τον τελευταίο καιρό;
-
Παράθεση από bilias78: “αυτο λεω και εγω, αρα κατεβαζουμε απο εδω την τελευταια stable ρομ και την περναμε μεσω recovery και οχι μεσω fastboot, το αρχειο rom ειναι το ιδιο δηλ ειτε μεσω fastboot, ειτε μεσω recovery.. ” Όχι δεν είναι ίδιο το αρχείο της rom.Οπως είπε καί ο @MIUI_ART παραπανω ανάλογα τι rom θα βγεί για κάθε συσκευή. Αν λέει ότι πρέπει να κάνουμε flash την rom μέσω recovery θα την κάνουμε μέσω recovery, αν λέει μέσω fastboot θα την κάνουμε μέσω fastboot. Εγώ έβαλα σωστό recovery mod…
-
Παράθεση από bilias78: “blackm76 για poco x3 pro εχεις λινκ για την τελευταια 13 stable rom την οποια οπως λες περασες μεσω twrp? ” φιλε μου καλησπερα. οχι την τελευταια stable rom την ειχα περασει με την βοηθεια του υπολογιστη μεσο fastboot. απλα δεν υπηρχε συμβατος recovery για android 12 για το poco x3 pro. εχτες μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα εναν απολυτα συμβατο και σας εστειλα το λινκ και απο κατω τι οδηγιες για τον πως τον εγκατεστησα. ηθελα οπωσδηποτε να βρω γιατι ηθελα να κανω ευκολα root κ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “@MIUI_ART μολις βγει η επομενη αναβαθμιση της rom μου πως θα την φλασαρω;;;απο υπολογιστη οπως ειπατε η απο recovery οπως παλια;;;; ” Εάν η επόμενη ROM είναι Recovery ROM τότε θα την κάνεις Flash όπως παλιά από το Recovery Που έβαλες.Εάν είναι Fastboot ROM τότε θα την κάνεις Flash μέσω Fastboot Mode. Μπράβο σου που τα κατάφερες. ” καταλαβα ναι αναλογα θα πραξω στην επομενη αναβαθμιση. απλα οπως ειπα και παραπανω να σας ενημερωσω οτι δεν ειναι απο τ…
-
Παράθεση από manwlis77: “Καλησπέρα! Επειδή το έχω χάσει λίγο Για xiaomi 12x τι περνάω και πως . Υπάρχει twrp ? ” εγω αυτο που εκανα ειναι μονο για ποψο χ3 pro. για αλλες συσκευες δεν γνωριζω.
-
παιδια σε poco x3 pro αν θελετε να κανετε root με το twrp που ειπα παραπανω ο τροπος ειναι αυτος. youtube.com/watch?v=ss0rq6jNHQM βεβαια μπορει να μην χρειαστει να κανετε ολα τα βημετα του βιντεο.εγω δεν εγκατεστησα ουτε το safetynet fix ουτε εκανα clear data τα google services. για καποιο λογο περναει το safety net check η συσκευη μου.μαλλον το τραβηξε απο πριν.περασα και τις καρτες μου στο google pay. δοκιμασμενο δηλαδη.
-
λοιπον παιδια οπως ειπα παραπανω το βρηκα. μιλαμε παντα για την συσκεθη μου το poco x3 pro. recovery λειτουργει αψογα μονο ο twrp αλλα απο αυτο το link συγκεκριμενα. TWRP for Poco X3 Pro - pling.com τωρα.... 1)κατεβαζουμε το αρχειο του twrp 2)το μετονομαζουμε σε recovery.img 3)παμε στην συσκευη μας και απενεργοποιουμε ολα τα κλειδωματα οπως κωδικους δαχτυλικο αποτυπωμα κτλ. 4)εγκαθιστουμε τον twrp με fastboot και την βοηθεια υπολογιστη.και κανουμε επανεκκινηση στον ιδιο τον twrp.(θα φαινεται οτι…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “μονο πειτε μου ποιος ειναι καλυτερος;;;ο orange fox η ο twrp;;;; ” Σημασία έχει να δουλεύει σωστά όποιος και εάν επιλέξεις.Ο Orange Fox είναι κάπως καλύτερος - τουλάχιστον σε εμφάνιση ” νομιζω το βρηκα.θα βραψω οδηγιες βημα βημα σε λιγο εδω. λιγο υπομονη παιδια.
-
παιδια νομιζω το βρηκα. εχω συμβατο recovery για poco x3 pro με android 12. θα σας γραψω λεπτομερειες σε λιγο.μερικες δοκιμες ακομα και τελειωνω. μονο πειτε μου ποιος ειναι καλυτερος;;;ο orange fox η ο twrp;;;;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “αρα το μονο που μου λειπει απο την συσκευη μου ειναι συμβατη recovery. ” Αν δεν έχεις βρει συμβατό TWRP Recovery για την συσκευή σου από τον σύνδεσμο που δώσαμε στο αρχικό Post, θα πρέπει να περιμένεις να βγει. Όσο για το Orange Fox θα πρέπει να σου απαντήσουν αυτοί που έχουν την συσκευή γιατί εγώ δεν την έχω και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. ” ναι καταλαβα φιλε μου ευχαριστω πολυ. αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω για την συσκευη μου πανω σε αυτο το …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “τι εννοεις ομως οτι δεν εχει βγει η xtrv fastboot rom για ” Μπέρδεψα το Poco F3 PRO με το δικό σου POCO X3 PRO. Με τόσες συσκευές που κυκλοφορεί κάθε λίγες εβδομάδες η Xiaomi έχουμε χάσει την μπάλα.. ” αρα το μονο που μου λειπει απο την συσκευη μου ειναι συμβατη recovery. o orange fox με τον τροπο που δειχνει το βιντεο παραπανω δεν εγκαθιστατε σωστα ωστε να μπορω να κανω αναβαθμιση με τον παλιο τροπο και να κανω root επισεις με τον παλιο τροπο;;;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “2) Όχι εάν βάλεις την σωστή ROM και το TWRP Recovery που είναι για την συσκευή σου ” εχω ηδη την σωστη rom για το poco x3 pro μου και την εγκατασταση την κανω οπως εχετε πει απο υπολογιστη.η επομενη αναβαθμιση ξερουμε ποτε θα βγει;;; Παράθεση από MIUI_ART: “3) Θα περιμένεις να βγει Recovery ROM (Δεν έχει βγει ακόμη - δεν υπάρχει ούτε η δική μας XTRV Fastboot ROM) και το αντίστοιχο TWRP Recovery για την συσκευή σου ” ναι οπως ειδα στο link που παραθεσες παραπανω δεν υπαρχε…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@blackm76 Διάβασε εδώ πως θα κάνεις το flash στο νέο recovery >> [Miui 13.Χ - 22.6.22] Διανομή της νέας MIUI 13.X - XTRV ROM Θα αναγνωρίσει κανονικά τον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου ” 1)και θα μπορω να εγκαταστησω και το magisk κανονικα οπως παλια μετα;; 2)απο την εγκατασταση μου και τις εφαρμογες και τα αρχεια μου δεν θα πειραχθει τιποτα σωστα;;; 3)στο λινκ ομως που μου ειπες φιλε μου δεν εχει recovery για poco x3 pro. μηπως αυτο που λες γινετε σε ορισμενες συσκευες μ…
-
Παιδιά καλημέρα.βλεπω στην σελίδα του orange fox ότι βγήκε καινούρια stable έκδοση του recovery για το Poco X3 Pro μου. 1) χωρίς root μπορώ να την εγκαταστήσω; δηλαδή να την βάλω σε στικάκι καί νά την flasaro από εκεί μέσο του προηγούμενου recovery.γιατι το τωρινό recovery δεν βλέπει τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. 2) γνωρίζετε αν διορθώθηκε το πρόβλημα με την recovery που σας ανέφερα ώστε να εγκαθιστω όπως παλιά την rom και να κάνω root; Καί κατά συνέπεια να αναγνωρίζει καί τόν εσωτερικό χώρο α…