Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 908.
-
Παράθεση από Nikos5150: “Χάνεται όμως η συνέχεια του γραπτού λόγου.Αν κάναμε edit όλοι μας και αφήναμε κενά,θα δημιουργούσαμε πρόβλημα στους επισκέπτες της σελίδας. ” Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Nikos5150: “@blackm76 το #161 και το #207 γιατί τα έσβησες;δημιουργούνται κενά στη συζήτηση ” Επανηλθαν τα post για να μην υπάρχουν κενά στην συζήτηση. ” ευχαριστώ καί συγνώμη για αυτό παιδιά απλά από το άγχος μου καί επειδή δεν είχα χρόνο έγραφα στο πόδι πού λένε.
-
Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από blackm76: “.δηλαδη αν βγεί αναβάθμιση τής ρομ καί την αποθηκευσω στον εσωτερικό χώρο πως θα την βρω με τόν Twrp για νά τόν εγκαταστήσω. ” Mα πριν λίγο δεν έβαλες την xtrv;Πώς την βρήκες;Με τον ίδιο τρόπο που βρήκες τη rom μέσα από το twrp και την εγκατέστησες. ” μετά την εγκατάσταση τού twrp συνδέσα με καλώδιο στον υπολογιστή καί μου έβγαλε στον υπολογιστή μόνο ένα φάκελο μέσα στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο τού κινητού.τον φάκελο twrp.οι υπόλοιποι δεν φαιν…
-
Παράθεση από tomsak: “Πολύ πιθανόν να μην είχε γίνει κάτι σωστά. Όσον αφορά το θέμα των διαφημίσεων δεν ξέρω δεν ασχολούμαι ” να μήν έγινε σωστά κάτι με τον twrp; Αν το περάσω καί τόν ξανά φλασαρω μήπως διορθώσει πιθανών σφάλματα θα χάσω την εγκατάσταση τής ρομ; Όσον αφορά τις διαφημίσεις....το adaway είναι μόνο αυτό πού δεν έχω αυτή την στιγμή αλλά θέλει ροοτ.θα το σκεφτώ αν θα κάνω γιατί είναι δίκοπο μαχαίρι αν καί αν χάσω τίς πιστοποιήσεις θά μπορέσω ναι το φτιάξω με τις οδηγίες.παρολα αυτά θ…
-
μολις τελειωσα παιδια.περασα την xtrv rom. δεν εχω κανει ακομα ροοτ μονο ρυθμιζω και βαζω εφαρμογες. 1)παρολα αυτα βλεπω οτι εχει πιστοποιηση και μπορεσα και εβαλα τις καρτες μου στο google pay χωρις root.πως εγινε αυτο;; πριν μερες που την ειχα ξανα βαλει δεν ειχε πιστοποιηση και μετα εκανα ροοτ για να την επαναφερω. αλλαξατε κατι στην ρομ η εγω πολυ απλα δεν ειχα κανει κατι σωστα;;; παντως αφου εχω πιστοποιησεις για google pay και ηχογραφηση ο μονος λογος για να κανω root ειναι για το adaway.α…
-
Παράθεση από tomsak: “Λοιπόν δανειζομαι τον οδηγό του @baxalo για το redmi note 9 pro και στον παραθέτω να τον ακολουθήσεις μονο που για twrp θα βάλεις : twrp-3.5.2-vayu-Thespartann.img | by Camerado for Generic Device/Other Και για rom : xiaomi-miui-hellas-XTRV-POCOX3Pro_V12.5.4.0.RJUMIXM_v12-11.zip Κατα τα άλλα ακολούθησε τον οδηγό αυτό : [JOYEUSE] Εγκατάσταση twrp, xtrv stable, root (links) ” φιλε μου μολις μπηκα σπιτι.απορια...twrp προτεινεις μια. εγω μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα την TWRP-3.5.2…
-
Παράθεση από amavroudis: “Άλλο πρόβλημα τώρα; Ξεκινά από την αρχή: fastboot εγκατάσταση γωρις να κλειδώσεις, TWRP εκ νέου και μετά xtrv... ” αυτο θελω να κανω φιλε μου.οπως ειπα κατεληξα οτι η xtrv εχει περισσοτερα καλα και ειναι μονοδρομος. περασα νε fastboot την eea global rom για να εχω τηλεφωνο και το απογευμα μολις γυρισω απο την δουλεια θα το κανω αλλα θα χρειαστω βοηθεια μην κανω τιποτα λαθος. απλα πριν ξεκινησω το απογευμα πειτε μου...ακομα και με την μαμα ρομ στο playstore λεει η συσκευ…
-
Παράθεση από tomsak: “Το ότι είσαι root δεν σημαίνει ότι δεν περνας πιστοποίηση.... Υπάρχουν οδηγοί όπως ειπες που σε καθοδηγούν. Στην παρούσα φάση poxo x 3 Pro με ρουτ και έχει πιστοποιηθεί ” φιλε μου εκανα διαφορες δοκιμες και κατεληξα οτι η xtrv ειναι μονοδρομος.εχει περισσοτερα καλα και λιγοτερα κακα σε σχεση με τις μαμα ρομ. το θεμα ειναι οτι περναω twrp και οταν παω να εγκαταστησω την xtrv μου βγαζει σφαλμα εγκαταστασης χωρις κατι αλλο για να μπορεσω να καταλαβω τι φταιει.
-
Παράθεση από tomsak: “Εγω δεν ακολούθησα καποιον οδηγο.... Απο την στιγμή όμως που δεν εισαι ρουτ δεν υπάρχει λόγος να μην περνάει πιστοποίηση.... Σε οσες συσκευές εχω xtrv ( redmi note 4 - redmi note 7 - redmi note 9 pro και τωρα poco x3 pro δεν εχω κάποιο πρόβλημα) Για αυτό σου λέω μήπως κανείς κάτι λάθος? ” μα απο την στιγμη που εχεις το magisk εισαι ροοτ
-
Παράθεση από tomsak: “Εμενα πάντως με xtrv ξεκλειδωτο bootloader και με magisk κρυμμένο Δουλεύουν ολα Οι εφαρμογές των τραπεζών και το Google pay που μόλις το κατεβασα για να δω αν δουλεύει όλα είναι οκ.... Μήπως δεν κανεις κάτι καλά? ” ετσι δουλευουν και εμενα ολα αλλα οχι κατευθειαν.πρεπει να ακολουθησω τον οδηγο του βιντεο που ειχα στειλει πριν μερικες σελιδες.κατευθειαν δεν λειτουργουν. επισεις εγω ρωταω με ξεκλειδωτο bootloader και χωρις ροοτ αν μπορω να εχω πιστοποιηση...ειτε σε μαμα ρομ ε…
-
Παράθεση από apos: “Ρίχνω ιδέα μπας και ...γιατί το πάθαινα με τις developer rom αλλά δεν το έδωσα ποτέ σημασία δοκίμασες να φλασαρεις μια πιο παλιά έκδοση rom της ομάδας μπας και στρώση αυτή η πιστοποίηση ” οχι φιλε μου δεν δοκιμασα.αλλα φοβαμαι οτι για να εχω πιστοποιηση πρεπει να ειναι κλειδωμενος ο bootloader δεν εξηγειτε αλλιως. στην xtrv για να το στρωσω ηθελε root. μολις εβαλα την επισημη ινδονησιακη ρομ και εχει ηχογραφηση κλησεων. οποτε τα δεδομενα για την ηχογραφηση κλησεων ειναι τα εξ…
-
Παράθεση από amavroudis: “Όχι. Δεν έχει ηχογράφηση... Όσον αφορά τη πιστοποίηση, κάποιος που έχει συγκεκριμένα τη συσκευή να σου αναφέρει. Εγώ σε άλλα κινητά τον έχω ξεκλείδωτο και με xtrv και είναι όλα οκ και με πιστοποίηση... ” οταν ειχα βαλει εγω την xtrv δεν ειχε πιστοποιηση και εκανα την διαδικασια που ειχα δειξει στο βιντεο πριν μερικες σελιδες αλλα επρεπε υποχρεωτικα να ειναι σε root η συσκευη μου. εβαλα μαμα ρομ αλλα παλι δεν εχει πιστοποιηση.για αυτο λεω μηπως πρεπει να ειναι κλειδωμενο…