Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 407.
-
mlais m7
Μήνυμαναι φίλε δοκίμασα με αρκετες εφαρμογές, ακόμα και με es Explorer με το οποίο ειναι το μόνο που βλέβει το usb αλλα δεν μπορεί να το ανοιξει.
-
mlais m7
Μήνυμακαλή σας μέρα, προσπαθώ να διαβάσω διαφορα usb (4mb, 7mb,256mb) με το τηλεφων αλλα δεν μπορώ. Διαβάζω ότι πρέπει να γινει root. μπορεί καποιος να με βοηθήσει να λύσω το πρόβλημα. ευχαριστώ πολυ
-
Παράθεση από mparaxir: “Ερώτηση βρε παιδιά είμαι διακοπές, αλλα το βραδάκι όταν γυρνάω αργά θα ήθελα να δω καμία ταινία. Το κινητό μας δυστηχως δεν συνεργάζεται με πρόγραμμα utorent να κατεβάζω καμία ταινιουλα να δω. Κανείς καμία ιδέα;” ταινίες απο torrent κατεβάζει. To εχω κάνει με προγράμματα που βρίκα εύκολα στο play store. Δεν μπορώ τώρα να σου τα πω γιατι το τηλέφωνο μου ειναι χαλασμένο. Ήταν παντός πολυ εύκολη αναζήτησή. Νομιζω έγραψα torrent βρίκα αρκετά Αpops . Κατέβασα δυο. Ενα για το s…
-
Καλή σας μέρα, Μπήκα στο vickmall για να κοιτάξω το XIAOMI Redmi 2 Pro 4G και βλέποντας τα υπόλοιπα τηλέφωνα που υπάρχουν εκεί είδα και κάποια που μου κίνησαν το ενδιαφέρον για τα οποία θα ήθελα τη άποψη σας.πρόκειται για τα Meizu M2 Note/ Note2 4G LTE Smartphone 16GB Flyme 4.5 Octa Core και Cubot X9 Octa Core MTK6592M 1.4GHz Android 4.4 3G Smartphone 2GB Ram 16GB . το πρώτο που σκέφτομαι αν οι εταιρείες που τα παράγουν είναι εφάμιλλες της xiaomi όσον αφορά την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων…
-
με πόνο ψυχής Μάλλον πρέπει να αντικαταστήσω το ρυζάκι μου. Παιδιά χρειάζομαι τη συμβουλή σας. Σήμερα χάλασε το ρυζάκι μου. Δεν φορτίζει. Μάλλον θέλει αλλαγή η εισδοχή του φορτιστή. Σκέφτομαι να πάρω άλλο κινητό και όταν βρω τρόπο να το διορθώσω να κρατήσω αυτό για εφεδρικό. Διαθέτω 100-140 ευρώ. Είδα το Xiaomi Redmi 1S στα 100 $. Είναι αυτό που στις ανανεώσεις αναφέρεται σαν RedMi 1S 3G/WCDMA ? Σε κινέζικο τι άλλης εταιρείας θα μου προτείνατε? Μπορούν άλλης εταιρείας να πάρουν τις δικές μας ρομ…
-
Καλή η σκέψη σου φίλε αλλά στις περιπτώσεις που by default ααποθηκεύει στη εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου που στο ρυζακι είναι ελάχιστη η δυνατότητα επιλογής διεύθυνσης αποθήκευσης των backups θα ήταν χρυσάφι.
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “αυτό το ξες όμως ότι είναι καθαρά θέμα app ε ; (το αν σου δίνει επιλογή να κάνεις bu όπου θες ή όχι)” Ναι αυτό είναι καθαρό. Όπωςττα λες Είναι. Το βάζω σας προβληματισμο για την ομάδα ανάπτυξης της ελληνικής ρομ αν μπορούν να κάνουν κάποια μετατροπή εέτσι που και τα αντίγραφα του συστήματος να μπορούν να αλλάξουν διεύθυνση.
-
Ένα θέμα που με απασχολεί και ήθελα να το συζητήσω μαζί σας παιδιά είναι οι τοποθεσίες που αποθηκεύονται τα διάφορα αντίγραφα. Το κάθε ένα σε μια διαφορετική διαδρομή. Αποτέλεσμα να μην τα βρίσκουμε ευκολά, να μην μπορούμε να τα μεταφέρουμε πχ στο pc και κυρίως να μην μπορούμε να τα βρούμε τη ώρα που τα χρειαζόμαστε. Ενδεικτικά αναφέρω κάποιες από τις διαφορετικές διαδρομές για κάποια αντίγραφα που εντόπισα. Τα αντίγραφα του TWRP στο Phone storage\TWRP Τα αντίγραφα του Private Diary Backup στο P…
-
Ένα θέμα που με απασχολεί και ήθελα να το συζητήσω μαζί σας παιδιά είναι οι τοποθεσίες που αποθηκεύονται τα διάφορα αντίγραφα. Το κάθε ένα σε μια διαφορετική διαδρομή. Αποτέλεσμα να μην τα βρίσκουμε ευκολά, να μην μπορούμε να τα μεταφέρουμε πχ στο pc και κυρίως να μην μπορούμε να τα βρούμε τη ώρα που τα χρειαζόμαστε. Ενδεικτικά αναφέρω κάποιες από τις διαφορετικές διαδρομές για κάποια αντίγραφα που εντόπισα. Τα αντίγραφα του TWRP στο Phone storage\TWRP Τα αντίγραφα του Private Diary Backup στο P…
-
Παράθεση από cy67: “Έβαλα την σημερινή ρομ και για αρχή παρατήρησα οτι για να δουλέψει το swift ήθελε αναβάθμιση των γλωσσών . Επίσης βγήκε το γνωστό βροβλημα με τη μη αναγνώριση της SD οταν πήγα στη κάμερα. Άυτο διορθώθηκε με το να περάσω τα αρχεία που ανέβασα εδω xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ει-φωτογραφίες-το-ριζακι/” Επίσης εξακολουθεί να λέει ότι η κάρτα sim είναι ανενεργή ενώ δεν είναι.
-
Έβαλα την σημερινή ρομ και για αρχή παρατήρησα οτι για να δουλέψει το swift ήθελε αναβάθμιση των γλωσσών . Επίσης βγήκε το γνωστό βροβλημα με τη μη αναγνώριση της SD οταν πήγα στη κάμερα. Άυτο διορθώθηκε με το να περάσω τα αρχεία που ανέβασα εδω xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ει-φωτογραφίες-το-ριζακι/
-
Συμφωνώ μαζί σου φίλε. Με πολύ ενδιαφέρον περιμένω τη γνώμη φίλων και κυρίως του admin για το θέμα γιατί και εγώ έχω κάποια πραγματάκια που τα βλέπω με μισό μάτι (κυρίως για θέματα χωρητικότητας στη εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου)
-
Παράθεση από Grigoris0r20r: “Παιδιά μια ερώτηση αν και εκτός θέματος. Πως μπορώ να κάνω απεγκατασταση το calculator για να περάσω άλλο από το μάρκετ? Όχι απλά να το απενεργοποιησω. Να βγει τελείως.” Φίλε δεν ξέρω αν είναι σοφό να αφαιρέσεις πρόγραμμα που ανήκει στη βασική ρομ (αν λέω σωστά) γιατί μπορεί να έχεις μελλοντικά προβλήματα με ανανεώσεις που θα ψάχνουν αυτά τα προγράμματακκαι δεν θα τα βρίσκουν
-
Πρόβλημα με το πληκτρολόγιο, το Dolphin κολλάει, το τηλέφωνο ζεσταίνεται, η σύνδεση της SD χάθηκε. Επέστρεψα στη . 18
-
Επίσης η .25 δεν διαβάζει τη Sd σαν εσωτερική και δεν μπορώ να κάνω επαναφορά με το TWRT.
-
Παράθεση από geo221: “Παράθεση από Geowrc: “Παράθεση από Pallaros: “μετά από την εγκατάσταση της νέας ρομ, το swiftkey εξαφανίστηκε .Πήγα να το εγκαταστήσω από τo google play και μου λέει ασύμβατη ενημέρωση.” Και σε μενα το ιδιο .. ασυμβατη ενημερωση!” Εγώ δεν είχα πρόβλημα με το swiftkey. Με την εγκατάσταση της νέας Rom, απλά μου ζήτησε ενημέρωση των εγκαταστημένων γλωσσών, πάτησα ΟΚ και όλα μα όλα μια χαρά. ” σε μένα λέει φόρτωση γλωσσών αδύνατη και δεν εμφανίζει λέξεις για επιλογή
-
Παράθεση από giannisgoku: “Παράθεση από cy67: “Το έκανε και σε μένα. Και έκανα flash πάλι μόνο τον Kernel και διορθώθηκεREDMI 1w - TWRP Recovery (Kit Kat) - switch SD card inside Kernel MIUI V6 - Redmi 1 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile” Επειδή δε μπορώ να το κατεβασω από εκεί μπορείς να το ανεβασεις εδώ!” Παράθεση από giannisgoku: “Παράθεση από cy67: “Παράθεση από cy67: “Παράθεση από giannisgoku: “Παράθεση από cy67: “Το έκανε και σε μένα. Και έκανα flash πάλι μόνο τον Kernel και διορθώθηκε…
-
Παράθεση από cy67: “Παράθεση από giannisgoku: “Παράθεση από cy67: “Το έκανε και σε μένα. Και έκανα flash πάλι μόνο τον Kernel και διορθώθηκεREDMI 1w - TWRP Recovery (Kit Kat) - switch SD card inside Kernel MIUI V6 - Redmi 1 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile” Επειδή δε μπορώ να το κατεβασω από εκεί μπορείς να το ανεβασεις εδώ!” Ευχαρίστως αλλά πως το ανεβάζουμε εδώ;” Εδώ φίλε xiaomi-miui.gr/community/wsif/…%CE%B6%CE%B1%CE%BA%CE%B9/