Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 407.
-
υπάρχει τρόπος να μεταφέρω στοιχεία απο το phone storage του τηλεφώνου στο εσωτερικό χώρο;
-
Στον ΕΣΣΟΤΕΡΙΚΟ Χωρο εχει 470μπ ελευθερα και στο phone storage 317μπ . Στη sd 14g και για κατεβασει την αναβαθμιση της Παρασκευής Ζητά να ελευθερωσω χωρος. Πρεπει να περάσω κάποια Apps στη εξωτερική για να υπάρχει ελάχιστος χωρος για τις ανανεωσεις της Παρασκευής γιατί αν αυτες τις κατεβάσω στη εξωτερική οι αναβαθμίσεις δεν γινονται με τίποτα. Αντίθετα μολις τις μεταφερω στη εσωτερική του τηλεφώνου αρχιζουν αμεσος και γινονται μια χαρά χωρις να κάνω τίποτα αλλο.
-
OK αδελφέ, το 10 το εχουμε. Τι κανουμε μετά; Μακάρι να μην είμαστε υποχρέωμενοι να μεταφερουμε στη κάρτα αλλά με αυτες τις αναβαθμίσεις που κάνει μόνο για βασικα apps που υπαρχουν σε λίγο δεν θα υπάρχει χωρος να κατέβει το file της ανανεώσης της Παρασκευής.
-
Έβαλα τη 5.29 με Kernel mod αλλά το 2sd μεταφέρει τα apps από τον ΕΣΣΟΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ στο phone storage του τηλεφώνου αντί στη SD. Τι άλλο πρέπει να κάνω;. επίσης τα χαρακτηριστικά της SD πως μπορώ να τα βρω (διαβάζω ότι αυτή πρέπει να έχει τουλάχιστον κάποια χαρακτηριστικά για είναι υποφερτή η ταχύτητα στη λειτουργία της).
-
Παράθεση από cas21: “Για μπαταρια και ραμ δεν εχει fix.Σαν να μας λενε τα κινεζακια οτι πολλή κατσαμε με τα ρυζακια μας (1 και 1s) και πρεπει να τα ξανασκασουμε.” Αυτό ειναι ρε φίλε. Μια χαρά το λες. Ολη η ουσία ειναι αυτη. Τελείωσε με αυτα που εχετε θα αγορασετε αυτο που εμεις θελουμε τώρα.
-
Στο δικό μου το ξυπνητηρι δουλεύει μια χαρά.
-
Σύνδεση σε λογαριασμούς
ΜήνυμαΚατεβάζεις τις επαφές ολες μαζί και το τηλέφωνο σου βρίσκει τις διπλες. Κανε και εσύ τις διορθωσεις σου. Καθαρισε ενα λογαριασμο και διαγραψε τους αλλους. Κανε σύνδεσης με ενα και μόνο λογαριασμο. Νομίζω αυτο θα βοηθήσει να κρατας λογαριασμο. Καλη σου μερα απο την Κυπρο.
-
Παρα τη νεα ανανεώση η εφαρμογη Μi Cloud επειμενει να λέει οτι εχει σταματήσει
-
Σύνδεση σε λογαριασμούς
ΜήνυμαΣε μενα γραφει ομάδες. Να το αναφερεις σας κάτι που χρειάζεται διορθωση και είμαι συγουρος οτι τα παιδια της ομαδας εργασιας θα το διορθωσουν στις επομενες αναβαθμίσεις.
-
Σύνδεση σε λογαριασμούς
ΜήνυμαΓιατί το θελεις στο edit της επαφης και δεν πας στη ομαδα που θες να βαλεις τη επαφή και να την προσθέσεις απο εκεί. Αν δεν υπάρχει η ομάδα μπορείς να προσθέσεις να και απο μεσα απο αυτή να περάσεις τις επαφές που θες.
-
Σύνδεση σε λογαριασμούς
ΜήνυμαΣτο δικό μου οι ομάδες υπαρχουν απο μονες τους. Τις βρίσκει στις επαφές κατω απο το προφίλ μου, λέει οι ομάδες μου. Με το βελακι σε παιρνει σε κάρτα που υπαρχουν 4 ομάδες οπου μπορείς να προσθέσεις επαφές. Εκεί μπορείς να κάνεις οσες αλλες ομάδες θέλεις
-
Λέει ψύξη 40 βαθμους Κελσίου
-
Παράθεση από cas21: “Δεν θελω να γινω γκρινιαρης για κατι που αγαπω πολύ οπως η miui. Την γνωρισα με το htc desire και παροτι φλασαρα καμια 100 ρομ στο συγκεκριμενο κινητο παλι σε αυτη γυριζα.Μεγαλη και η χαρα μου οταν εβγαλε κινητο και μεγαλυτερη οταν καταφερα να παρω το κοκκινορυζακι(τωρα εχω το 1s).Και ενω εχουν περάσει 4 χρονακια απο την γνωριμια μου με την συγκεκριμενη ρομ, τα αστερια της Κινας ( developers)που ασχολουνται με τα κινιτακια μας αρχιζουν και με ξενερωνουν.Δυστυχώς αντίς να πηγ…
-
Αυτά τα δύο προγράμματα που κατεβάζει μόνο με την νέα ρομ τι δουλειές κανουν;
-
Σύνδεση σε λογαριασμούς
ΜήνυμαΤώρα που ο λογαριασμός ΜΙ έχει σταματήσει οι επαφές φαίνονται σαν μόνο στο τηλέφωνο , χωρίς συγχρονισμό. Τις μετέφερα gmail λογαριασμό. Μπορούν να πάνε με κάποιο τρόπο και οι ομάδες που έχω ή θα πρέπει να τις κάνω από τη αρχή;
-
Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από evkp: “Καλησπέρα παιδιά!!Πέρασα την 5.5.8 στο Hongmi αλλά αντιμετωπίζω ένα προβλημα.Δεν λειτουργεί καθόλου το Mi Account (για την ακρίβεια crashαρει).Γνωρίζει κάποιος πως λύνετε το πρόβλημα????” Σε εμενα δουλεύει κανονικά , δοκίμασε να κανείς καθαρισμό cache της εφαρμογής μπας και στρώσει” Μόλις το κοίταξα. Δυστυχώς, αν αποσυνδεθείς ή αν έχεις κάνει factory reset και πας να ξανακάνεις login, παρουσιάζεται το π…
-
Εγώ έβαλα τη τελευταία αναβάθμιση και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Με προβληματίζει όμως η χωρητικότητα. Φοβάμαι να περάσω τη αναβάθμιση τον τροποποιημένο Kernel για το hongmi1 γιατί διαβάζω ότι θα γίνει πολύ αργό το τηλέφωνο. Αν το επιχειρήσω και δεν μου αρέσει μπορώ να επανέλθω στη αναβάθμιση που έχω τώρα; Για να δουλέψει η κάρτα θα πρέπει πρώτα να πετύχω όλες εκείνες τις τροποποιήσεις με τα partitions τα ext3 κλπ ; (μια φορά που το προσπάθησα το μόνο που κατάφερα ήταν να διαγράψω ότι είχα στη κάρ…
-
Wi-Fi Direct
ΜήνυμαΓιατί το xiaomi είναι το χοπι μας φίλε και προσπαθούμε να το αναπτυξουμε όσο μπορούμε. Εξάλλου το τηλ μεταφέρεται εύκολα και αν έχει τη δυνατότητα μπορείς το χρησιμοποιήσεις και εκτός σπιτιού.
-
Wi-Fi Direct
ΜήνυμαLive streaming στο τηλέφωνο με δυσκολεύει γιατί δεν δουλεύει το flashplayer, που χρειάζεται σε κάποια Sites για ποδόσφαιρο.
-
Wi-Fi Direct
ΜήνυμαΣε κάποια βίντεο λέει ότι η μορφή βίντεο δεν μπορεί να αναπαχθει. Προφανώς λείπουν κάποια codes. Μπορούμε να προσθέσουμε κάποια;