Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 407.

• Πρόβλημα ήχου στο Red Rice.

cy67 - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

νομίζω κατάφερα να τις ανεβάσω

Μήνυμα

προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες με το τρόπο που περιγράφεται πιο πάνω αλλά δεν τα καταφέρνω. θα το βρώ και θα επανέλθω

Μήνυμα

Τελικά βρήκα τη άκρα με το θέμα που θέτω πιο πάνω.

Μήνυμα

Dropbox - Screenshot_2014-12-29-13-11-01.png Dropbox - Screenshot_2014-12-29-13-11-24.png Dropbox - Screenshot_2014-12-29-13-11-46.png Dropbox - Screenshot_2014-12-29-13-10-30.png Όπως βλέπεις σε μένα δεν υπάρχει η επιλογή αναζήτηση για να πάω στις ειδοποιήσεις.

Μήνυμα

gmail και yahoo

Μήνυμα

Δυστυχώς στο ρυζάκι μου δεν έχει επιλογή ήχου κλήσης ή ολόκληρη την Ειδοποιήσεις Εmail. Πατώντας στο email έχει μόνο επιλογές συγχρονισμός επαφές και συγχρονισμός μηνύματα .

• Πάντα με υγεία φίλε Tora33

Μήνυμα

Αν και στο ήχος...... Προεπιλεγμενη ειδοποίηση έχω κανένα ήχο όταν κατεβάζει emails ακούγεται ήχος μαζί με την δόνηση. Υπάρχει άλλος τρόπος να ακούγεται ήχος μόνο στα εισερχόμενα μηνύματα και όχι και στα εισερχόμενα emails; Ευχαριστώ πολύ και καλό νέο έτος για όλους

• ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

cy67 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Έγινε!! αδελφέ, Ευχαριστώ πολύ

• ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

cy67 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Το προβλήματα μου είναι οτι δεν ξέρω πως να το βάλω στο θέμα για να το τρεξω απο εκεί. Σε ποιο φάκελλο είναι τα τοπικά θέματα? Τώρα που το file είναι στη εξωτερική κάρτα δεν το βλέπω στα θέματα. Ευχαριστώ

• ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

cy67 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Κατέβασα ενα θέμα στη κάρτα.Από εκεί πως το τρέχω? Χρόνια πολλά σε όλους

• Μπορει καποιος να μου πρότεινε καποιο ημερολόγιο στο οποίο να μπορώ να βάζω μόνος μου συγκεκριμένη ώρα υπενθύμισης και οχι να επιλέγω απο μια δίκη του λίστα (πέντε λεπτά πριν , μια ώρα πριν , μια μέρα πριν κλπ). ευχαριστω και καλά Χριστούγεννα

• Καλησπέρα και καλές γιορτές Προσωπικά έχω μείνει στη 4.9.30. Υπάρχει κάτι νεότερο για το ριζακι μου. Ευχαριστώ πολύ.

• Καλη μέρα φιλοι ξέρει καποιος το τροπο να μην ακούγεται ήχος τον έρχονται emails με τα sms δεν εχω θεμα αλλα τα emails καμία φορά εχω πρόβλημα Αν Υπαρχει τρόπος μόνο για τα emails και οχι για τα sms θα με βοηθούσε ευχαριστω cy67

• XIAOMI TV

cy67 - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Φίλοι καλή σας μέρα, Είμαι στη διαδικασία αλλαγής της τηλεόρασης μου. Σε παλαιότερα post διάβασα για τηλεόραση xiaomi, αλλά δεν μπορώ να τα βρω με τη εύρεση. Υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά; μπορούμε να τις προμηθευτούμε στη Ευρώπη ; Aν κάποιος φίλος έχει σχετικές πληροφορίες ας τις μοιραστεί μαζί μας Ευχαριστώ, Cy67

• Wi-Fi Direct

Μήνυμα

Κάτι LG του 2013 έχει MIRACAST. Το hongmi νομίζω ότι δεν το υποστηρίζει παρά μόνο wifi Direct με το οποίο η μία συσκευή βλέπει τη άλλη αλλά και πάλι η σύζευξη δεν ολοκληρώνεται. Χωρίς να είμαι ειδικός Κάτι με το software των δύο θα πρέπει να παίζει.

• Wi-Fi Direct

Μήνυμα

Με το greek live tv επέλεξα τον Ant1. το τηλέφωνο μου έδωσε 3 επιλογές για το που θέλω να μεταβιβάσει τη εικόνα. Στο τηλέφωνο (MI) στο xbox (itv45) και στη ΤV (LG TV 620S Smart tv). Στο xbox (itv45) δεν είχε κανένα θέμα αφού εμφάνισε στη οθόνη του τηλεφώνου ένα μαύρο πλαίσιο και το περίγραμμα μιας λευκής τηλεόρασης μετέφερε τη εικόνα στη τηλεόραση ταχύτατα. Όταν επέλεξα τη ΤV (LG32 TV 620S Smart tv), εμφάνισε στη οθόνη του τηλεφώνου το μαύρο πλαίσιο και το περίγραμμα μιας λευκής τηλεόρασης, η οθ…

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από cy67: “Έβαλα τη 3.20 σε red rice στο οποίο για πρώτη φορά ,μετα απο 8 μήνες , γίνεται αναβάθμιση και δεν μου ενφανιζει το SwiftKey. Υπαρχει κάπου που να μπορώ να το κατεβασω και να το βάλω ξεχωριστά. ” όλα εδώ βρίσκονται κάνε εγκατάσταση το .apk με root explorer : data/miui/apps ” Ποιο προγράμμα ειναι αυτο?

• Έβαλα τη 3.20 σε red rice στο οποίο για πρώτη φορά ,μετα απο 8 μήνες , γίνεται αναβάθμιση και δεν μου ενφανιζει το SwiftKey. Υπαρχει κάπου που να μπορώ να το κατεβασω και να το βάλω ξεχωριστά. Α! και κατι άλλο , το τηλέφωνο δεν εχει εξωτερική κάρτα. Το κατέβασμα του file γιατη ανανέωση δεν μπορούσε να γίνει γιατι δεν είχε λέει χώρο. Μα ο ελεύθερος ήταν πανω απο 555 mb. Ειναι αυτο λογικό ?