Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 163.

• Παράθεση από PeterPanious: “Το mi9 lite δεν θέλει τίποτα όμως από όσα λες, λειτουργεί κανονικά το WiFi calling και το volte, αρκεί να είναι ενεργά στον παροχο σου Sent from my MI CC 9 using Tapatalk ” είναι ενεργά από την cosmote και δουλεύει ήδη στη official global που φοράει. μου επιβεβαιώνεις πως αν περάσω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9LiteMICC9_20.1.2_v11-10 θα έχω VoWiFi;

• από ότι κατάλαβα αν πάρουμε backup το modem από την V10 και το φορτώσουμε με TWRP στο V11 θα παίζει το VoWiFi. Επειδή αυτή την Κυριακή θα επιτρέπεται το unlock του mi 9 lite της γυναίκας μου (φοράει global v10 και έχει βγάλει ειδοποίηση για v11) τα βήματα που σκέφτομαι να κάνω είναι τα εξής: 1. unlock bootloader 2. backup modem with TWRP 3. flash latest XTRV 4. restore modem with TWRP καλά το σκέφτομαι; επίσης σε κάθε XTRV update γίνεται ovewrite το modem? Αν ναι, θα μπορούσαμε να το κάνουμε sup…

• Παράθεση από jvalas: “Παράθεση από manoszou: “Καλημέρα παιδιά. Με Mi Max 3, Global 10.3.5 και Cosmote, παίζει να λειτουργήσει είτε VoLTE είτε VoWiFi, αν τους ζητήσω ενεργοποίηση; Ή γίνεται μόνο με την xtrv; ” Εγω πιστευω οτι το προβλημα ειναι με την MIUI και οχι με τον παροχο. Με το RN7 και EU 10.3. και Cosmote παιζαν τα παντα. Με την αλλαγη σε MIUI 11. το VoWifi σταματησε. Μηπως καποιος να φτιαξει μια ROM 11. που να παιζει το VoWifi η καποιον οδηγο για αυτο το προβλημα ? ” Συμφωνώ είναι bug του…

• την έχω ενεργοποιήσει από πριν, στο Mi Max έπαιζε το VoLTE αλλά όχι το VoWiFi

• Καλημέρα παιδιά, της γυναίκας μου ψόφησε η οθόνη του Mi Max Prime και έδωσα παραγγελία για το mi 9 lite. όταν περάσω με το καλό την xtrv Miui 11 9.12.5 θα έχω την επιλογή για VoWiFi ή θα πρέπει να περάσω πρώτα Miui 10 και backup το modem ώστε να το περάσω πάνω από την 11;

• σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

ioann1s - - Recoveries

Μήνυμα

Τι εξυπηρετούν οι πολλές εκδόσεις στην ιδία συσκευή; Πως να διαλέξω την κατάλληλη για το Mi Max 3 6/128;

• Δοκίμασε να περάσεις την XTRV μπας και διορθωθεί mi max pro είχα και πήγα στο mi max 3 6/128 (έχει περίπου 200€ από Κίνεζοsite)

• καλημέρα σας, παίζει να κάνω κάτι update στο Mi Max Pro που έδωσα στην γυναίκα μου και φοράει xiaomi-miui-hellas-7.0_helium_V10_arΩma_9.2.28 για να έχει VoWifi? έχω ενεργοποιήσει το σχετικό μενού και το VoLTE λειτουργεί αλλά στο VoWIfi crashάρει το app στην επιλογή σειράς προτίμησης. η sim είναι cosmote. btw εγώ στο Mi Max 3 φοράω την V10.5 9.8.15 και μου παίζουν καλά και τα δύο. Από ότι κατάλαβα το update σε V11 θα το χαλάσει αυτό. Σωστά;

• Παράθεση από 6adriano7: “καλημερα.εχω αφησει το κινητο μου mi max pro με 9.1 xtrv aroma 7.12.14.λεω για αναβαθμιση.θα μπω σε τρελλους μπελαδες?θα βοηθησει καποιος? καποιος να μου πει την σκεψη του περι του θεματος?να μου προτεινετε ποια ενημερωση να κανω? ” απαντάω λίγο αργά. Η τελευταία για το Mi Max Pro είναι η xiaomi-miui-hellas-7.0_helium_V10_arΩma_9.2.28

• Γείτονα, σου το αφήνω να παίξεις όσο θες.

• Καλημέρα σε όλους. Πήρα mi band 4 CN από ebay και δεν μπορώ με κανένα τρόπο να το κάνω pair με το τηλέφωνο (mi max 3) Για να γίνει το pair πρέπει να επιλέξω το "chek ok" πάνω στην οθόνη του band αλλά no luck so far. βίντεο με το πρόβλημα το Μι band πάντως ξυπνάει με το touch και μπορώ να το συνδέσω στο notify and fitness... any ideas? Υ.Γ.: Πήρα refund για DOA από ebay οπότε δεν αγχώνομαι να το κάνω να δουλέψει cool.png

• amazfit pace

ioann1s - - Amazfit

Μήνυμα

impextrom.com/en/battery-for-s…h-1-06wh-3-8v-p1000029711 youtube.com/watch?v=FrlLKM4VPmI

• Από banggood το δικό μου (παραγγελία 2019-07-07) έφυγε 2019-07-22 και παρέλαβα 2019-07-30) στη τιμή χώμα που το έχουν τώρα ($222) αξίζει με κλειστά μάτια.

• Παράθεση από amavroudis: “Για δοκίμασε.αυτο Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper ” Σε ευχαριστώ πολύ! επιτέλους με αυτό όλα καλά

• Καλησπέρα και πάλι, Είμαι στη φάση του transition από το Mi Max Prime στο Mi Max 3 6/128. Κατάφερα να βάλω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-MIMAX3_9.8.1_v10-9 και οι περισσότερες εφαρμογές συγχρονίστηκαν/ κατέβηκαν από το google account/play store. Όχι όμως το Netflix. Στο Play store δεν είναι συμβατό με τη συσκευή μου και δοκίμασα να κάνω sideload διάφορα apk που βρήκα online(*) αλλά είτε crashάρει το app είτε αρνείται να ανοίξει λέγοντας ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή μου. Τι άλλο να δοκιμάσω; btw…

• τα δοκίμασα και δεν έπιασαν. Τελικά τα κατάφερα με REPAIR/CHANGE FILE SYSTEM από ext4 σε f2fs

• Μετά από επιτυχημένο unlock του bootloader έβαλα το twrp_nitrogen_3.3.1_30-05-19_red_ss.img και bootαρα recovery, στο full format μου έβγαλε ''unable to mount storage", έκανα reboot και μετά factory reset και πέρασα την xiaomi-miui-hellas-XTRV-MIMAX3_9.8.1_v10-9. Όταν bootάρει ποια μου βγάζει μήνυμα πως διεκόπηκε η κρυπτογράφηση και μπορώ να μπω μόνο recovery πια. any ideas?

• Παράθεση από NasDriver: “Μάλλον ξεκλειδώνεις σήμερα ” yup μόλις το έκανα!