Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 163.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
To Mi Max 3 Pro θα έχει τον 710! gsmarena_001.jpg
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Από Alleged Xiaomi Mi Max 3 gets TENAA certified with 6.9-inch screen, dual rear camera - GSMArena.com news The models in question are M1804E4T, M1804E4A, and M1804E4C. Key specification for all these variants are mostly the same. The device is powered by an octa-core, 1.8GHz processor and sports a 6.9-inch display of 2160×1080 pixel resolution. RAM options include 3GB, 4GB, and 6GB, while storage options include 32GB, 64GB, and 128GB. As the listing says total number of cameras on the phone are…
-
άντε να φύγουμε από το Mi Max Pro σε κάτι πραγματικά καλύτερο
-
-
-
Παράθεση από bas13bou: “Περαστηκε η νέα ρομ όλα καλά σε mido. ” φαντάζομαι αναφέσαι στην 8.3.15 με Magisk?
-
AMAZFIT Pace charging dock
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ για το link
-
ΜήνυμαΣτο Xiaomi store μου είπαν αυτό το "χαριτωμένο". Την βάση αυτή την έχω δεί αλλά δεν λέει τίποτα για pc file sync και εγώ ψάχνω το original που δέχεται καλώδιο micro USB. Γενικά τα ποιο πολλά που κυκλοφορούν έχουν ενσωματωμένο το καλώδιο και υποστηρίζουν μόνο φόρτιση...
-
ΜήνυμαΚαλημέρα σας, Η συλλογή μου από Xiaomi προϊόντα συνεχίζει να αυξάνει και είμαι κάτοχος ποια ενός AMAZFIT Pace. Ψάχνω να αγοράσω ένα έξτρα official dock για να υπάρχει... Επικοινώνησα με Infoquest και με παρέπεμψαν στο miui-store στο Golden. Τρελό γέλιο!!! Δεν έχουν το dock σαν κωδικό οπότε αν το χάσεις πρέπει να πάρεις δεύτερο AMAZFIT Pace!!!!!!!! Χωρίς πλάκα τώρα, έψαξα aliexpress, gearbest και banggood και δεν βρήκα πουθενά να πωλείται το official. Κυκλοφορούν κάποια 3rd party docks/bases αλλά…
-
-
-
Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα,έχω παραγγείλει από gearbest ένα amazfit με τρόπο αποστολής Europe express και έχει σταλεί από τις 21/11 με dpd uk. Ακόμη δεν έχω παραλάβει και το tracking δείχνει Southall 19/11. Λογικά αποφεύγω τελωνείο αλλά δεν έχει αργήσει? Επίσης στην Ελλάδα εξυπηρετείται από acs? Ευχαριστώ προκαταβολικά Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ομοίως από 16/11 έχει αποσταλεί και το δικό μου και ακόμα δείχνει (Southhall, Your parcel is on its way). Πιστε…
-
Παράθεση από patrickdrd: “κατοχος κι εγω πλεον απ το σ/κ, εγκατεστησα mi-fit (απ το store) και mi-band-tools, το τελευταιο το πληρωσα φυσικα καθοτι ηξερα οτι ηταν τοπ και εγγυηση για το συγκεκριμενο gadget, anyway, στο τρεξιμο το χρησιμοποιω μονο, στο οποιο εκανε και πρεμιερα προχθες, αλλα... πολυ ψιλα τα γραμματακια του γμτ.. ειδικα οταν εισαι κινουμενος, δεν διαβαζονται παρα ελαχιστα, οτι πιασεις, αν σταματησω κατι μπορει να γινει, εχουμε καμια λυση/κατι καλυτερο γι αυτο; ” H οθόνη του είναι 0…
-
δοκίμασε και αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.fixitformiband2Fix-it for Mi Band 2
-
Παράθεση από Stelios Stelaras: “καλημερα. Έκανα δώρο ένα mi band 2 και η κοπέλα έχει ανδροιδ 4.1 και δεν μπαίνει εφαρμογή . Υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορεί να κανει δουλεια ? ” Δεν της κάνεις καλύτερα δώρο και ένα νέο κινητό;
-
Συνημμένο το κουτί του Mi6 της Infoquest. Μην πέσετε να με φάτε αλλά ναι κέρδισα το πρώτο από τα τρία της κλήρωσης. So far έχω 2 στα 3 σε κληρώσεις Xiaomi.... Not bad at all Το κουτί έχει το global sticker αλλά δεν αναφέρει αναλυτικά τις μπάντες που υποστηρίζει. Αυτό ίσως φαίνεται αν βγάλεις την ζελατίνα.