Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 163.
-
ψήφισα ως ioann1s
-
Παράθεση από nial: “aliexpress.com ” φαντάζομαι μιλάς για το Official Global Version Xiaomi Redmi Note 3 special Edition Smartphone 5.5 Inch 2GB 16GB 64bit Snapdragon 650 16.0MP B4 B20 B28 στα 2gb/16gb
-
To ali αυτή τη στιγμή έχει πολύ δελεαστική προσφορά για το Redmi Note 3 Pro Special Edition Η συσκευή είναι 2mm πιο ψηλή από το απλό (152x76x8.65 vs 150x76x8.65) Τι διαθεσιμότητα υπάρχει σε θήκες και tempered glass (προτιμώ mofi και Nillkin αντίστοιχα)
-
Παράθεση από Alex-dent: “Πως παει το κινητο με την international version? εχεις δει καποιες διαφορες? πχ οι διαφορες στις διαστασεις που αναγραφονται εχει ως αποτελεσμα να μην μπαινει στις θηκες? το προτεινεις γενικοτερα? Αυτες τις λιγες ερωτησεις ειχα να θεσω ” - Το κουτί δεν έιχε ίχνος από κινέζικα πάνω και ήταν σφραγισμένο. - Η rom ήταν η MIUI Global 7.2 |Stable 7.2.1.0 (LHPMIDB) και μόλις συνδέθηκε στον net βρήκε update. - Επειδή δεν προορίζεται για εμένα, απλά έβαλα την ελληνική rom και το …
-
Καλησπέρα σε όλους, Παρήγγειλα αυτό geekbuying.com/item/-HK-Stock-…100mAh---Gold-365327.html Η συσκευή προορίζεται για μία φίλη μου και θέλω να της περάσω την rom της κοινότητας μόλις την λάβω. Φαντάζομαι πως θα έρθει με Unofficial Rom άσχετα αν δηλώνει (Global MIUI 7.0 OS ROM) Αίτηση για ξεκλείδωμα του boot loader είχα κάνει στο παρελθόν από to mi acc μου για το νούμερο μου. Δεν το χρησιμοποίησα γιατί είχα το LG G2 (αιωνία του η μνήμη…) Μπορώ να βάλω τη δικιά μου sim και να χρησιμοποιήσω το MI …
-
Ασύρματα ακουστικά ψυρες
ioann1s - - HeadPhones
ΜήνυμαΈχω σφραγισμένα τα Toccs Feather Buds και τα πουλάω 25€ αν ενδιαφέρεσαι (Hidden Content)
-
Usb charger ac/dc 1000mA
ioann1s - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο quick charge είναι της Qualcomm και υπάρχει σε τρείς "γέυσεις" 1,2&3 για να δουλέψει το σύστημα θα πρέπει όλα τα μέρη (φορτιστής, καλώδιο και τηλέφωνο) να έχουν κάποιες προδιαγραφές/πιστοποιήσεις.
-
Usb charger ac/dc 1000mA
Μήνυμααν η συσκευή μπορεί να "τραβήξει" πάνω από 1000mA τότε με τον 2000mA θα φορτίσει πιο γρήγορα
-
Usb charger ac/dc 1000mA
Μήνυμακαι των 6.000mΑ να αγόραζες δεν θα είχες πρόβλημα. Η συσκευή (τηλέφωνο) καθορίζει πόσα max Ampere θα ζητήσει από τον φορτιστή.