Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 163.
-
Καλώδιο USB αγορα
ioann1s - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤα καλύτερα και με τη μεγαλύτερη συμβατότητα είναι τα nokia CA-179 (Δες ebay).data-cable-nokia-ca-179-microusb-bulk.jpg Χθες μου ήρθαν και τρία BlitzWolf® BW-CB8 που φαίνονται ποιοτικά και είναι reversible και από τις δύο μεριές. Γενικά τα usb καλώδια τα έχω δοκιμάσει σε διάφορα μήκη και υλοποιήσεις (από το φτηνότερο μεχρι και σε Anker των 15€). Προτιμώ τα braided και με μήκος 2m max. Γενικά όσο πιο κοντό, τόσο ποιο πολύ θα σου κρατήσει. Κορυφαία είναι και τα καλώδια που ερχόντουσαν με το Jawbon…
-
Supported countries
Μήνυμα- Australia - Brazil - Canada - France - Germany - Japan - United Kingdom - United States
-
Huawei P9 64GB Dual SIM 4G LTE Phone Kirin 955 Octa Core 5.2inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 64GB Smartphone Golden btw, εγώ συμμετέχω στον διαγωνισμό μόνο για κάποιον από τους MITUs
-
I placed an order (#3675767) to try it out and will leave a review when I receive it.
-
49.99, not bad at all
-
Δύσκολη απόφαση μετά από σκέψη
ΜήνυμαΚινητά δεν άλλαζα ποτέ συχνά (5110->3330->3200->Ε60->E51->iPhone 4->G2). Η μπαταρία δεν είναι πρόβλημα γιατί το βράδυ φορτίζεται και αν χρειαστεί κατα τη διάρκεια της ημέρας έχω το powerbank της Xiaomi. To MIUI το έχω συντροφιά γιατί ασχολούμαι συνέχεια με τις 3 Xiaomi συσκευές που έχω πάρει σε συγγενείς μου (2χRN2 Pro + Redmi 2 TD To Redmi 3 Pro θα το βάλω αγγελία στα €140
-
Δύσκολη απόφαση μετά από σκέψη
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους σας, Όπως θα είδατε όλοι, ήμουν ο μεγάλος τυχερός της 1ης Αθηναϊκής Συνάντησης με το Χiaomi Redmi 3 pro από το yeso521.com. Είμαι κάτοχος (από τον Δεκέμβριο του 2013) ενός LG G2 D802 32Gb (Hong Kong via Ebay). Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τη συσκευή μου και σαν μελλοντικό αντικαταστάτη χαλβάδιαζα το Redmi Note 3 (@3GB ram & 32GB). Έψαξα όσο μπορούσα τα specs ανάμεσα στο G2 και στο Redmi 3 Pro (εδώ, εδώ και εδώ) και κατέληξα στα δικά μου pros /cons της κάθε συσκευής: Για το …
-
Αγορα Tv box προτασεις
ΜήνυμαΕγώ πέριμένω ένα Beelink MiniMXIII από το gearbest για αντικατάσταση ενός ASROCK ION 330HT (με SSD) To pc το έχω στο σαλόνι και τη τελευταία διετία απλά streamάρει περιεχόμενο από το desktop.
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Μήνυμαok και από εμένα
-
Πως να βρειτε ενα password απο wifi που εχετε συνδεθει τουλαχιστον 1 φορα
ioann1s - - Tips & Tricks
ΜήνυμαΠιο απλά δοκιμάστε το WiFi Key Recovery (needs root) από το Play Store
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Vifocal - Την Διεύθυνσή της (URL): vifocal.com - Tι ακριβώς αγοράσατε: Charger Dock Battery Charger Desk Power Charger for Xiaomi Redmi Note 2 Smartphone - Την ημερομηνία αγοράς: 25 Φεβρουαρίου 2016 - Την ημερομηνία παραλαβής: 30 Μαρτίου 2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 33 Ημέρες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 9 (δες σχόλια) - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): …
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από ev3rflow: “Παράθεση από ioann1s: “ - Την Διεύθυνσή της (URL): www.everbuying.com ” Το συγκεκριμένο στέλνει στο gearbest! Με την πρώτη ευκαιρία διόρθωσέ το ! ” Υπόψιν πάντως το gearbest είναι αδερφάκι του everbuying, οπότε σχεδόν το ίδιο πράγμα είναι. ” fun fact, και στα δύο Seller info από Paypal είναι ο Pengzhen Li ([email protected])
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone - coolicool όλοι αυτό χαλβαδιάζουμε
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Everbuying - Την Διεύθυνσή της (URL): www.everbuying.com - Tι ακριβώς αγοράσατε: RedMi Note 2 32GB , Anti-scratch PC Back Cover Case with Aluminum Metal Bumper Frame, Simple Leather Phone Flip Cover Case with Card Holder Support ,Ultra-thin 0.26mm Tempered Glass Screen Film - Την ημερομηνία αγοράς: 17 Φεβρουαρίου 2016 - Την ημερομηνία παραλαβής: 4 Μαρτίου 2016 (αλλά δεν ήμουν σπίτι και το πήρα στις 7 από το ταχυδρομείο) - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10)…
-
Καλό μήνα παιδιά!