Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 510.

• Xiaomi Redmi Note 7

xnikos - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από efialtis1971: “φιλε μου δεν είμαι τόσο γνωστής.αν υπάρχει κάποια πιο απλή λύση θα την δοκιμαζα ευχαρίστως.σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση. ” δεν χρειάζεται να είσαι γνώστης, απλά διαβάζεις και λίγο πιο πίσω... "ενεργοποίησε την "αυτόματη φωτεινότητα" και reboot"

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από ail31ou: “Παρατηρω οτι, πλεον,δε δουλευει ο proximity sensor. Ενεργoποιημενη η επιλογή να σβηνει η οθονη, οταν η συσκευή πλησιαζει στο αυτι, αλλα αυτο δεν συμβαινει. Επισης, πληκρολογωντας *#*#6484#*#* δείχνει οτι o proximity sensor εχει θεμα. Εννοείται οτι εκανα αρκετες επανεκκινησεις το κινητο. Με την προηγούμενη rom σίγουρα δούλευε σωστα. Με την τελευταιa rom, δεν τοχα παρατηρησει για ναμαι ειλικρινής. Ειναι rom bug? 6a09327bdc823a3912a69b5fde2d5a3d.jpgc0a46e4ac21fbdbeec69d137971…

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από ail31ou: “Σημερα και σε εντονη ηλιοφάνεια, παρατηρησα αυτη την ορθογωνια κουκιδα(στην κορυφη βελους της φωτο) Τι είναι? 317b3d74ebab9524bf0fd444990fd28c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ο proximity sensor φυσικά

• Παράθεση από MyLord: “Σου το έχει κάνει και με αυτό? ” προς το παρών όχι

• Παράθεση από varitimos84: “εχει παρατηρησει κανεις οτι απο την miui 11 και μετα, τα adblocker δεν κανουν πλεον τοσο καλη δουλεια.. συνεχιζω να βλεπω διαφημισεις σε εφαρμογες κ chrome ” κι εγώ με adaway κανένα πρόβλημα

• Παράθεση από MyLord: “Παράθεση από xnikos: “ ” Από τότε που πέρασα το magisk 20.1 δεν μου το έχει κάνει ξανά. Δε χάνεις τπτ να δοκιμάσεις. ” αυτό έχω, βλέπουμε...

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από anikologr: “Έχω το κινητό εδώ και 3 μήνες και έχω απογοητευτεί από την ποιότητα σήματος. Χάνω διαρκώς κλήσεις που πλέον αποτελεί πρόβλημα στην δουλειά μου. Υπάρχει περίπτωση να λυθεί με κάποιο τρόπο ” εγώ έχω σήμα καμπάνα! τι θήκη έχεις? wind μήπως?

• Παράθεση από VAG-ZAG: “Για να καταλάβω: Όταν αλλάξουμε σε Android 10, ΔΕΝ μπορούμε να επαναφέρουμε το Backup που έχουμε σώσει με την Pie? Με απλά λόγια, μονόδρομος το στήσιμο του κινητού απ'την αρχή? ” 1. που είδες το androind 10??? για ποια συσκευή μιλάς? 2.αν μιλάς για miui 11 δεν χρειάζεται factory reset 3. τα data κάθε app δημιουργούνται σε συνάφεια με την έκδοση, αν επαναφέρουμε όλο το data σε μεταγενέστερη έκδοση θα έχουμε θέματα με αρκετές εφαρμογές

• Παράθεση από VAG-ZAG: “@xnikos επειδή θα αλλάξουμε έκδοση Android, το "System" το κλικάρουμε? ” τι εννοείς θα αλλάξουμε έκδοση Android??? πρόσεξε: η επαναφορά του data έχει νόημα μέσα στην ίδια έκδοση όπου και το πήραμε δεν είναι λογική titanium... αν εννοείς να το πάρεις με την 10 και να το φλασάρεις στην 11, είναι απλά λάθος

• Παράθεση από VAG-ZAG: “Αδέρφια, όταν επιλέγουμε Backup στο TWRP, τι επιλογές κλικάρουμε, ώστε να μη χάσουμε τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους? ” οι εφαρμογές σου και οι ρυθμίσεις τους είναι στο "data" φυσικά καλό είναι να πάρεις όσα partitions έχουν "μέγεθος"

• Παράθεση από MyLord: “Σε whyred όλα καλά εκτός από το magisk που κάθε τρεις και λίγο λέει ότι υπάρχει αναβάθμιση και στρώνει με επανεκκίνηση. Υπάρχει καμία λύση για αυτό? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το αυτό και στο RN7

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από ail31ou: “Δηλωνω ασχετος επι android θεματων. Δεν κατανοω πως κ ποιον/ποιους δεν βοηθω ρωτωντας 2 φορες, ειδικα οταν, μάλιστα, λαμβανω διαφορετικές αποψεις επι των ιδιων θεματων Σε καμια περίπτωση δεν εχω σκοπό να αναδείξω την υπεροχη ή αδυναμια καποιου εναντι αλλων...... αλλα σε καθε περίπτωση ελαβα διαφορετικές αποψεις. Ευχαριστώ, θερμα όλους για τις ποικιλες απαντησεις Ομολογώ οτι ειναι το πιο ολοκληρωμένο forum στην Ελλάδα Ηταν κ ενας λογος που ξαναγορασα xiaomi Στάλθηκε από το …

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από ail31ou: “Σε άλλο νημα πριν 2 μερες.. τοχα ξανασυζητησει το θεμα (χειροκινητο upadate μεσω twrp) και αν καταλαβα καλα δεν πρπει να κανω καποιο wipe. Θα διαβάσω κ τον οδηγο που έστειλες.... Αλλα τελικά τι ισχύει με το wipe? Επισης, με το Update χανω δεδομενα, ρυθμισεις, εφαρμογες? Επισης, χανω μνημη με ολα αυτα τα update? (ειτε οta ειτε χειροκινητα) Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” και δεν γνωρίζεις και δυσπιστείς ... όχι με wipe cache + dalvic cache ΔΕΝ χά…

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Παιδιά οκ θα τα κοιτάξω και θα σας πω.. Έχει βάλει κανείς το miui 11 που έχει εδώ και 2 μέρες κυκλοφορήσει σε beta να μας πει αν αξίζει κλπ?? ” έχει ένα μήνα και που κυκλοφόρησε η ελληνική(XTRV) με miui 11 μια χαρά είναι xiaomi-miui.gr/community/index…%85%CE%AD%CF%82/?pageNo=1

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

αν το συνδέσεις με QC.3 φορτιστή θα δεις π.χ στην lock screen "γρήγορη φόρτιση" που δεν νομίζω να το είδες με τον μανίσιο. δεν ξέρω τι έχεις διαβάσει, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το QC.Αν δεν το χρειάζεσαι μένεις με τον δικό του φορτιστή.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Καλησπέρα σαςςς φίλοι μου..!! Και εγώ από σήμερα είμαι στην οικογένεια και της λεβάντας.. Χα χα χα Μόλις το τσίμπησα και κατεβάζω την τελευταία fast boot europe eea global stable rom Θελω να το κλειδωσω γιατι ο προηγουμενος το ειχε unlocked !! Και γρηγορα γρηγορα 2 ερωτησεις.. 1ον Τι διαφορα εχεις η fastbot rom global stable eea με την απλή global stable ?? Και 2ερον ο μαμα φορτιστης υποστιριζει 18w φορτιση fast charge σωστα ?? Αν θελω να την απενεργοποιησω απο που για θυμη…

• Παράθεση από sakis*68: “Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από pavlos mavroeidis: “Καλησπέρα σας Τελικά με το Dolby Atmos βρήκαμε κάτι? ” ξέχνα το dolby...βάλε το τελευταίο viper4android από παρακάτω,και το audio modification library μέσα από το magisk labs.xda-developers.com/store/app/com.pittvandewitt.viperfx ” Γιατι να το ξεχασει ? εμενα μια χαρα δουλευει και είναι ακομα η 6.1 ” 1. γιατί είναι πολύ καλύτερο 2. είναι πάρα πολλοί αυτοί που έχουν συνέχεια προβλήματα με το dolby πλέον... να πω επίσης…

• Παράθεση από pavlos mavroeidis: “Καλησπέρα σας Τελικά με το Dolby Atmos βρήκαμε κάτι? ” ξέχνα το dolby... βάλε το τελευταίο viper4android από παρακάτω, και το audio modification library μέσα από το magisk labs.xda-developers.com/store/app/com.pittvandewitt.viperfx

• Ολα καλά σε redmi note 7 και χωρίς προβλήματα με τον proximity

• Λοιπόν, όλα άψογα σε RN7 και πλέον με την 11 λύθηκαν παλιά "μόνιμα" προβλήματα που είχα όπως με τον proximity και το συχνό "χάσιμο" του root απ το magisk! τα παραπάνω ήδη απ την προηγούμενη (9.9.26) και πάντα με "dirty flash" μόνο volte κανονικά με vodafone youtube vanced κανονικά viper4android (επιτέλους ) από XDA(το 2.7.1.0) κι όχι από magisk