Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-510 από 510.
-
καλό μήνα, καλή τύχη σε όλους! πολύ όμορφο φαίνεται...
-
ξέρει κάποιος να μας πει τι γίνεται με την ROM του redmi 1 που ανακλήθηκε? να περιμένουμε κάτι?
-
Παράθεση από kinezos69: “Παράθεση από kinezos69: “Σε Redmi note 2 με 5.11.26 για να την περάσω κάνω wipe cache+davlik? ” μπορεί κάποιος να με απαντήσει σε αυτό? ” καλό είναι σε κάθε αναβάθμιση από recovery να κάνεις wipe cache+dalvic cache.Δεν χάνεται τίποτα και γλιτώνεις από πιθανά bugs,απλά κάνει λίγο περισσότερο χρόνο να μπουτάρει ξανά.
-
με το redmi 1 τι γίνεται? ετοιμάζεται κάτι?
-
Καλη επιτυχα σε ολους
-
Πρόβλημα με το GPS
ΜήνυμαΠαράθεση από mAthosalas: “Παράθεση από SomniusX: “παιδιά.. έχετε μια συσκευή που κόβει δικαιώματα όταν δεν πρέπει, και πρέπει εσείς να πείτε σε ποιες εφαρμογές πρέπει να δώσει.. αφήστε τα πειράματα και τα βίντεο στο YouTube, δείτε πρώτα τα δικαιώματα που έχετε δηλώσει είτε εσείς είτε αυτόματα, πράξτε αλλαγή αναλόγως προτιμήσεων και καλά ταξίδια.. φιλούρες..” Για πες μου...στο Note εχω αυτη την καρτελα για το GPS.Θελω να μαθω αν αυτα τα δικαιωματα τα εχω συνεχως ενεργα κρυβουν τιποτα εξτρα χρεωσε…
-
Προεπιλεγμένη SIM
Μήνυμαγίνεται με αυτήν: play.google.com/store/apps/details?id=pt.joaormf.mtkcontrol έχει και πολλές άλλες ευκολίες
-
σωστά,απλά φαντάζομαι αν υπάρχει στις ρυθμίσεις,θα υπάρχει κάπου στο τηλέφωνο. Αλλιώς,ένα screenshot από CPU-Z θα ήταν χρήσιμο...
-
η εφαρμογή system updates βρίσκεται στο ρυθμίσεις/about phone(κάτω).Αν δεν το βλέπεις δοκίμασε να πατήσεις γρήγορα 3-4 φορές πάνω στο android version,για δικαιώματα developer. οι εφαρμογές που σου χάνονται,είναι προφανώς οι αγορασμένες,είναι γνωστό bug.Εφ'όσον είσαι root,βάζεις το wsm tools και μέσα από αυτό εγκαθιστάς το play store disable encryption,και το πρόβλημα λύνεται.