Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 510.
-
@baxalo ναι, δεν βλέπω κάτι πέρα απ το γνωστό με το ρολόι "dirty" την έβαλα
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@gkalen βρήκα λύση για τα sms, απενεργοποίησα το volte από τις ρυθμίσεις κάρτας sim και τα sms είναι οκ πλέον φεύγουν κανονικά..! ” έτσι ακριβώς και σε φίλο, όσο τρελό κι αν φαίνεται κάτι έχει κάνει η vodafone... με το σήμα της σε 4G πως είσαι?
-
@baxalo τίποτα απ τα παραπάνω, ίσα-ίσα μάλλον λίγο πιο σβέλτο μου φαίνεται. δοκίμασα αρκετά τώρα για να σου γράψω και πρόβλημα δεν είδα πουθενά ΜΟΝΟ ΠΟΥ έβαλα το 21.4 magisk γιατί διάβασα αυτό: [Miui 12.5 - 21.2.24] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 21 συσκευές δεν δοκιμάζεις?
-
@kostakislarisa μήπως έχεις vodafone? η vodafone έχει αφαιρέσει το σήμα του volte, αλλά δουλεύει κανονικά. υποψιάζομαι ότι και για τα sms ευθύνεται το δίκτυο (ή ο συνδυασμός vodafone-xiaomi?) φίλος με RN8 official (μετά το update σε 12) χρειάστηκε να απενεργοποιήσει το volte για να έχει αναγνώριση κλήσης και να φεύγουν τα μνμ!!! αν δεν το 'βλεπα δεν θα το πίστευα...
-
@giannnis12 ok, μόνο με cosmote (μάλλον) δουλεύει...
-
Παράθεση από giannnis12: “Δεν δουλεύει έτσι σωστά, γιατί ενεργοποιεί τον πομπό χειροκίνητα και όταν κάνεις επανεκκίνηση δεν δουλεύει Κάτι άλλο φταίει γιατί στο RN7 που είχα δούλευε κανονικά ” με ποια εταιρία σου δούλευε το vowifi στο RN7??? σε RN8 φίλου με official, έχασε το vowifi μόλις πήγε σε miui 12 * όσο για τα sms, κι εμένα καθυστερούν εδώ κι αρκετές rom. δεν μιλάω για το 10λεπτο + που ήταν λόγω του "υπηρεσίες εταιρίας κινητής τηλ." αλλά είναι πάντα στο λεπτό +, ενώ απ την vodafone λένε γι…
-
@apos φοβάμαι ότι κάτι είναι λάθος... με ενεργό το mobile radio power ΔΕΝ είσαι σε airplane mode εγώ πχ μπήκα airplane κι απ το *#*#4636#*# ενεργοποίησα το mobile radio power, έκλεισα και το wifi και καλώ μια χαρά! το εικονίδιο σε airplane *οι κλήσεις σου έγιναν μέσω vodafone κι όχι wifi
-
@apos τι δοκιμές έκανες δλδ? τα γκριζαρισμένα κουμπιά δεν πατιούνται προφανώς...(τουλάχιστον σε μένα) * συγνώμη αλλά πως γίνεται να μπαίνεις σε airplane mode και το mobile radio power να μένει ενεργό??? εμένα γυρνάει αμέσως ανενεργό σε airplane mode
-
@apos κάτσε...στο προηγούμενο screenshot το wifi calling ήταν ανενεργό....τι άλλαξε τώρα? κι εγώ την τελευταία XTRV με CU
-
@apos πώς είναι δυνατόν ? και σε σένα φαίνεται ανενεργό στις ρυθμίσεις...ίδια ακριβώς είναι τα πάντα και σε μένα έχεις dev XTRV? δεν ξέρω τι να πω * κάρτα ή συμβόλαιο?
-
@gkalen για το vowifi στο RN7 το ψάχνω δυστυχώς πάνω από χρόνο χωρίς να βγάζω άκρη... φυσικά και μίλησα με vodafone που επιμένουν ότι πλέον το υποστηρίζουν κανονικά στο μενού του *#*#4636#*#* το δείχνει πάντα ανενεργό μέχρι τώρα κανένας εδώ με XTRV δεν μου είπε ότι στο δικό του δουλεύει πχ αλλά ούτε και με official κατάλαβα στα σίγουρα αν δουλεύει... το volte μια χαρά (μαζί ενεργοποιούνται) πάντα για vodafone μιλάω, ξέρω ότι σε cosmote παίζει
-
περίπτωση να δουλέψει το vowifi και στο RN7 με vodafone, που λέει ότι το υποστηρίζει? * σε αυτήν την τελευταία μερικές φορές σαν να κολλάει το internet (με data), και θέλει κλείσιμο-άνοιγμα ξανά τα data για να προχωρήσει. Πρώτη φορά αυτό με XTRV
-
όλα καλά κι ωραία φαίνονται στο RN7 βέβαια μου 'βγαλε την πίστη μέχρι να κατέβει αυτήν την φορά, μιας κι είπα να την κατεβάσω απ' τον updater... καλύτερα download manager και TWRP όποιος είναι να την βάλει
-
γράφτηκαν ανάποδα οι ονομασίες στις παρενθέσεις...μην μπερδευτεί κανείς
-
σε αυτήν αλλά και στην προηγούμενη νομίζω, κάτι τρέχει με τις "αυτόματες εργασίες" και δεν δουλεύουν σωστά. Αν πχ βάλω για το βράδυ το airplane mode δεν επανέρχεται με την λήξη του χρόνου
-
όλα καλά μετά και από κάποιες μέρες στο RN7 βέβαια η πρόσβαση στον updater μέσω ρυθμίσεις/η συσκευή μου/...δεν δουλεύει, όπως και στην προηγούμενη
-
@enaounis το πρώτο που γράφεις είναι normal μην σε απασχολεί βάλε το τελευταίο TWRP και δοκίμασε
-
@kostakislarisa Ναι, αν κάνεις κλήση τώρα θα δεις ότι παραμένει σε 4G (αρκεί να το χεις ενεργοποιημένο κι απ τον provider)
-
στο disabled πρέπει να είναι αυτή η ρύθμιση και για VOLTE και στο *#*#VOWIFI#*#*
-
@pitmui68 πληκτρολόγησε *#*#VOLTE#*#* μέχρι να δείξει disabled σε vodafone το εικονίδιο φαίνεται μόνο σε κάποια μοντέλα πλέον με την ευκαιρία, μια χαρά η rom στο RN7 μετά και από κάποιες μέρες