Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 510.
-
την επαλήθευση εννοείς ναι και νούμερο τηλ και email το θέμα είναι ότι και τώρα γίνονται σωστά αυτά(οι επαληθεύσεις) αλλά δεν αλλάζει κάτι στο status: η κάρτα sim δεν έχει εγκατασταθεί ή είναι ανενεργή
-
@baxalo κι εμένα δούλευαν όλα μια χαρά για 2 βδομάδες περίπου, αλλά σήμερα που είπα να αναβαθμίσω την XTRV, έβαλα το τελευταίο TWRP κι έπειτα από reboot μου πέταξε μνμ ότι κλειδώθηκε...κι ασχολούμαι όλη μέρα κι άκρη δεν έβγαλα εννοείται ότι γύρισα στο παλιό αλλά δεν άλλαξε κάτι @amavroudis τελικά απ το i.mi.com διέγραψα την συσκευή, αλλά όταν την εγκαθιστά ξανά, τα ίδια!!!
-
@amavroudis εννοείται, αλλά όπως είπα δεν βλέπω τέτοια δυνατότητα! στο manage devices δεν εμφανίζει τίποτα! κι απ το τηλέφωνο δεν μπορώ να κάνω κάτι για την sim
-
κατ' αρχήν καλή χρονιά σε όλους παιδιά βοηθήστε γιατί θα το σπάσω πρώτη φορά τέτοιο κόλλημα τόσα χρόνια με xiaomi πριν κάποιες μέρες άλλαξα sim (ίδιο νούμερο) μήπως και δουλέψει το wifi calling (όχι φυσικά ) κατάλαβε την αλλαγή της sim και μου ζητούσε να βάλω στον λογαριασμό το νέο νούμερο, όταν όμως το έβαζα (το ίδιο φυσικά) μου έλεγε ότι είναι συσχετισμένο με άλλο account! δεν έδωσα πολύ σημασία, αλλά σήμερα που είπα να αναβαθμίσω στην νέα XTRV μετά από ένα reboot απ το TWRP μου έβγαλε ότι είν…
-
@geoanto555 και τα 2 παίρνουν από 10 έως και 40 λεπτά! (RN7) @tarnanas και σε εμένα το ίδιο και έχει να κάνει με τις άδειες (πρόσβαση στο clipboard) στις προηγούμενες rom δεν έβγαινε το paste. τώρα βγαίνει αλλά δεν κάνει την επικόλληση. στις εφαρμογές user δίνεις άδεια πρόσβασης στο clipboard και λύνεται το θέμα στου system όμως δεν βρήκα λύση μιας και δεν υπάρχουν "άδειες" (πχ τα μυνήματα) με αυτήν την rom όλες οι ρυθμίσεις εφαρμογών, άδειες, αυτόματη έναρξη κτλ κάναν reset νομίζω
-
μπράβο ρε @baxalo πρώτα γύρισα στην προηγούμενη rom και ΔΕΝ είδα διαφορά... το "Υπηρεσιες εταιρ.κινητης" μου είχε ενημερωθεί κι αυτό χθες, οπότε... τώρα έρχονται-φεύγουν σε 1 λεπτό *(όπως εδώ και καιρό σε εμένα) αυτός απ την vodafone έλεγε πως σε λίγα δευτερόλεπτα θα έπρεπε, αλλά αυτό έχω καιρό να το δω επίσης έλεγε για προβλήματα με την εφαρμογή της google, αλλά κατάλαβα το messenger για να δούμε *εντάξει, ίσως και νωρίτερα *αθώα η rom
-
@baxalo τα πέρασα, δεν άλλαξε τίποτα δυστυχώς ΝΑΙ θα έλεγα το κάνει σχεδόν πάντα, στις τόσες δοκιμές 2-3 μνμ φύγαν στο λεπτό στην λήψη ποτέ δεν μου ήρθε μνμ πριν το δεκάλεπτο πρώτη φορά αυτό *άρα δεν είναι στα apk το πρόβλημα
-
@baxalo έκδοση: 12.1.3.57
-
είναι σοβαρό bug, ουσιαστικά αχρηστεύει όποια εφαρμογή χρειάζεται 2 steps verification με sms ίσως θά πρεπε να επισημανθεί απ τα παιδιά, τουλάχιστον για το RN7
-
δλδ έχεις πρόβλημα κι εσύ... εγώ Δευτέρα βράδυ πέρασα το update και Τρίτη δεν μπορούσα paypal με τίποτα και ακόμη δεν έχω καταφέρει να μπω σε paypal αφού το verification sms ξεπερνά το 10λεπτο
-
μια ώρα μιλούσα πριν με vodafone και δοκιμάσαμε τα πάντα... πιστεύω πλέον ότι έχει πρόβλημα η rom για πρώτη φορά στα πολλά χρόνια που βάζω XTRV θα πρέπει να φλασάρω την προηγούμενη *απ την vodafone βλέπουν ότι παρέλαβα πχ ένα sms και σε εμένα εμφανίζεται 10 λεπτά μετά
-
έχει κανείς πρόβλημα με τα sms σε αυτήν την rom? (RN7) από χθες μαλώνω με την vodafone, τα sms έρχονται με καθυστέρηση 11-40! λεπτά με αποτέλεσμα ούτε paypal να μπορώ να χρησιμοποιήσω ούτε πιστωτική λόγω verification. δεν σκέφτηκα καθόλου την rom μιας και ποτέ δεν είχα παρόμοια θέματα, αλλά αυτά άρχισαν μετά το τελευταίο update... κι αυτά που στέλνω δεν φεύγουν(αργούν πολύ), ακόμη και με το 13033 έχω πρόβλημα μετά από ένα reboot φάνηκε να στρώνει αλλά μετά τα ίδια εννοείται ο αριθμός στο κέντρο …
-
όλα καλά φαίνονται στο RN7 για την επικόλληση νομίζω είναι απλά θέμα άδειας για το clipboard (μου την ξαναζήτησε στο firefox), και μετά είναι ΟΚ
-
καλημέρα, μήπως επανήλθαν στην 20.11.18 τα ελληνικά στον dialer που είχαν χαθεί στην προηγούμενη?
-
και σε RN7 το ίδιο βλέπω τώρα, αλλά ευτυχώς την επικόλληση κάνει εύκολα και το gboard πάντως στην γραμμή διευθύνσεων βγαίνει κανονικά το "επικόλληση"
-
συνεχίζουν να φαίνονται όλα καλά στο RN7 (και από μπαταρία),απλώς να θυμίσω (αν έχει αναφερθεί) ότι ενώ επανήλθαν τα ελληνικά στην μπάρα γρήγορης εύρεσης επαφών(σημαντικό), εξαφανίστηκαν από τον dialer κάτω απ' τα νούμερα (λιγότερο σημαντικό). επίσης σε κάποιες εφαρμογές (πχ Play) υπάρχουν αγγλικά εκεί που πριν υπήρχαν κανονικά ελληνικά.
-
όλα καλά φαίνονται στο RN7 και φυσικά Ευρετήριο επαφών στα Ελληνικά