Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 510.
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαείχα ξαναρωτήσει, υπάρχει κανείς με XTRV που να του δουλεύει το wifi calling σε vodafone? με official μήπως?
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαεδώ και λίγο καιρό το RN7 υποτίθεται ότι υποστηρίζεται επίσημα απ την vodafone στο wifi calling (κανονικά,όχι με το app) μάλιστα μου ήρθε και σχετικό sms πρόσφατα ωστόσο δεν μου λειτουργεί με τίποτα...μίλησα ξανά και ξανά με τεχνικό τους που ασχολήθηκε πολύ είναι η αλήθεια, αλλά άκρη δεν βγήκε υπάρχει κάποιος εδώ που του λειτουργεί κανονικά με vodafone?
-
Παράθεση από giannnis12: “Απο μπαταρία πως πάει στο δικό σας; Στο RN7 μου χαλιά, με το ζόρι 5 ώρες οθόνη ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68414/ με πολύ streaming και άλλο 27%
-
μέχρι στιγμής όλα καλά (πλην γνωστών θεμάτων) και στο RN7
-
κι εδώ με RN7 καλά φαίνονται όλα μετά από λίγες μέρες με την τελευταία
-
Παράθεση από Kostas Kokkalhs: “Πρόβλημα Κέντρου ελέγχου RN7 ” τι πρόβλημα? απλά θέλει ενεργοποίηση ξανά αν το θες (προβολή/εγκοπή & γραμμή ...)
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμα@kinezakias εμένα ανοίγει κανονικά google search
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από kinezakias: “Παράθεση από zoo: “Παρατεταμένο πάτημα στην οθόνη, ρυθμίσεις, περισσότερα και κάτω από την επιλογή για συρτάρι εφαρμογών, "Σαρώστε προς τα επάνω στην αρχική οθόνη για άνοιγμα αναζήτησης". Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το έχω κάνει, όμως το αρχικό προς τα πάνω δεν μου βγάζει αναζήτηση google, παρά εκκινεί τον Mibrowser και εν συνεχεία με πάει YouTube. Κι έχω απενεργοποιήσει τον mi browser, αλλά παρ'όλα αυτά.. ” αρχική οθόνη/αρχική οθόνη/swip…
-
Παράθεση από stauros2653: “Κανενα fix wifi πουθενά; Αυτες οι συνεχόμενες αποσυνδεσεις ειναι ..τρελλα(σκετη) rmn7 ” καμία αποσύνδεση εδώ το RN7 ούτε τώρα ούτε πριν, ψάξου με το modem σου καλύτερα
-
έχεις σίγουρα το τελευταίο TWRP? αν θέλεις να αποφύγεις format προσπάθησε να ξαναβάλεις την τελευταία
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από kinezakias: “@xnikos, έχεις δίκιο. Στο mail που συντάσσεται η γραμματοσειρά δεν είναι μπλε κι αυτό με κάνει να νομίζω πως δεν στέλνεται σωστά. Στα απεσταλμένα όμως είναι μια χαρά. Άρα πρόβλημα γιοκ.Ευχαριστώ. (Μια απορία μου είναι πως θα μπορέσω να ορίσω εισερχόμενα mail να κάνουν ήχο-μόνο δόνηση κάνει-και να εμφανίζονται και στην κορυφή της οθόνης ως ειδοποίηση. Με όλες σχεδόν τις εφαρμογές που έχω δοκιμάσει,, ενώ στις ρυθμίσεις βάζω ειδοποίηση με ήχο, τα εισερχόμενα κάνουν μόνο δό…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από kinezakias: “@amavroudisΧρησιμοποιω το κουμπί share, το οποίο υποτίθεται πως φορτώνει απευθείας τη διεύθυνση στο σώμα του μηνύματος, αλλά όχι με τη μορφή λινκ. Ευχαριστώ πάντως. ” τα 'χεις μπερδέψει λίγο, το link οφείλει να το αναγνωρίσει σαν τέτοιο το πρόγραμμα που το δέχεται (email app, σημειώσεις κτλ) και δεν μας διευκρινίζεις με ποιο mail app στέλνεις το link, ωστόσο αν πας στα απεσταλμένα, δεν είναι με μπλε γραμματοσειρά και δεν σε πάει απ' ευθείας στον browser?
-
Παράθεση από miltosdelis: “Παράθεση από amavroudis: “Τώρα όλα καλά; ” Όλα σούπερ απλά ξανά κατεβάζω και περνάω καθαρά πάλι όλες τις εφαρμογές μου και τις ξανά ρυθμίζω από την αρχή και απλά θέλει αρκετό χρόνο το αναδυόμενο νέο αλλά ιφον μενού μπορούμε να το κάνουμε όπως το παλιό σε αυτή την Ρομ και αν ναι μπορείς να μου θυμησεις πως αυτό και είμαι σούπερ καλυμμένος και ευχαριστημένος με το android 10. Και ευχαριστώ για τον χρόνο σου και πάλι εννοείται Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιών…
-
Παράθεση από CHRISCY: “Παράθεση από baxalo: “@CHRISCY ολα αυτα τα προβληματα που λες μου ακουγοντε επιστημονικη φαντασια. χαχαχα.. ισως μια καθαρη εγκατασταση με fastboot σου λυθουν.. ” μήπως έχεις το απλό ή το pro;Τι διαφορά έχει το fastboot από το full format και πέρασμα απο twrp; ” κι εγώ με RN7 (όλοι νομίζω για το απλό μιλάμε) δεν έχω τίποτα απ'τα παραπάνω. 1.μιλάς για τον δικό του dialer? 2.μηπως έχεις τοποθετήσει λάθος το τζαμακι?(για το καλυμμένο ακουστικό) 3.το format δεν είναι βέβαια το…
-
@ka@ αρχική οθόνη/global search και επέλεξε none ή swipe up
-
νομίζω όλα πολύ καλά (και η αυτονομία) στο RN7
-
οκ, νόμισα μιλούσατε για τα θέματα στον launcher
-
Παράθεση από gkalen: “Καλημέρα παιδιά .. Να ενημερώσετε επίσης για το σε ποιες συσκευές δεν δουλεύουν τα θέματα. .. Σίγουρα ξέρουμε για lavender και whyred , ψάχνουμε ποιες άλλες.. ” σε εμένα με lavender δουλεύουν κανονικά πάντως...
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από ggtaxo: “Παράθεση από xnikos: “@ggtaxo διέγραψε τα δεδομένα στον "αποθηκευτικό χώρο μέσων" ” Καλημέρα και χρόνια πολλά. Εννοείς μέσω του TWRP; Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatal ” όχι, από διαχείριση εφαρμογών