Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 510.
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμα@ggtaxo διέγραψε τα δεδομένα στον "αποθηκευτικό χώρο μέσων"
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμα@andreasp μήπως το ενημερώνει το aptoide...
-
Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από xnikos: “όπως σου ξαναέγραψα παίρνεις backup τα πάντα και ξαναπερνάς τα πάντα αν θέλεις να είσαι σίγουρος ότι όλα θα δουλέψουν σωστά. το restore στην ίδια έκδοση καλύτερα. Μιλάμε για image backup δλδ θα επιστρέψει ακριβώς όπως ήταν. το titanium είναι άλλη ιστορία, μπορείς να ενημερώνεις επιλεκτικά τα αντίγραφα που θέλεις και φυσικά υπάρχει και το ενσωματωμένο "αντίγραφα ασφαλείας", ιδανικό νομίζω για ρυθμίσεις,sms,επαφές κτλ *καλό είναι το restore να γίνεται …
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από kinezakias: “Παιδια γεια σας.Εχω τη MIUI Global 11.0.5.0 stable.Στην αριστερή της αρχικής οθόνη,χέουν ΄κατσικωθεί ' κάτι News από πάνω μέχρι κάτω στην οθόνη και δε μπορω να τα ξεφορτωθώ με τίποτα.Υπάρχει τρόπος; ” δες στο ρυθμίσεις/αρχική οθόνη
-
όπως σου ξαναέγραψα παίρνεις backup τα πάντα και ξαναπερνάς τα πάντα αν θέλεις να είσαι σίγουρος ότι όλα θα δουλέψουν σωστά. το restore στην ίδια έκδοση καλύτερα. Μιλάμε για image backup δλδ θα επιστρέψει ακριβώς όπως ήταν. το titanium είναι άλλη ιστορία, μπορείς να ενημερώνεις επιλεκτικά τα αντίγραφα που θέλεις και φυσικά υπάρχει και το ενσωματωμένο "αντίγραφα ασφαλείας", ιδανικό νομίζω για ρυθμίσεις,sms,επαφές κτλ *καλό είναι το restore να γίνεται με την ίδια έκδοση TWRP
-
έβαλα το twrp_kenzo_3.3.1-2_26-12-19_blue_pp.img που δόθηκε παραπάνω στο παλιό μου kenzo (XTRV 9.3.7)για να περάσω στην συνέχεια την 9.3.14 και τώρα δεν μπαίνει καν TWRP(πρώτη φορά αυτό στο kenzo!) οπότε φαντάζομαι μόνο μέσω adb, αλλά ποιο TWRP συστήνετε? edit: έβαλα το twrp_kenzo_3.2.3-4_treble-tools-8_magisk_red_android-9_new_splash.img μέσω adb και πάλι δεν μπαίνει... περίεργα πράγματα edit 2: τελικά μπήκε το twrp_kenzo-kate_3.2.2-0_miui-hellas.img να υποθέσω τα νεότερα δεν κάνουν για την XTR…
-
Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από c3250nik: “Πηγα να κανω Ενημερωση στην νεα Εκδοση και μου τα εσβησε ολα,Καλα και περνουμε Αντιγραφο, και θελει στησιμο απο την Αρχη το κινητο!!!!!ΑΛΛΑ.. Ερωτηση το Αντιγραφο που κανουμε μεσον TWRP ΔΕΝ Σωσει Και τα δεδομενα της Καθε Εφαρμογης ??Οπως ηταν Παλια Αλλα Μονο τις Εφαρμογες?? ” Δεν είναι νορμάλ αυτό. Σου τα έσβησε όλα;Το αντίγραφο περιέχει τα πάντα,.αν το κάνεις σωστά. Μπορείς να γυρίσεις πίσω στην έκδοση που το πήρες, αν κά…
-
Παράθεση από gthom: “Καλημέρα παιδια. Έχει πολύ χαμηλό ηχο η dev ., μπορεί να δυναμώσει κάπως?? Επίσης η μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα από ότι στην stable. Για να γυρίσω από dev σε stable θα έχω κανένα πρόβλημα?? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δεν ξέρω η τελευταία αλλά η προηγούμενη 20.3.19 έχει φοβερή αυτονομία γι αυτό και δεν αναβάθμισα ακόμα... ούτε με τον ήχο πρόσεξα κάτι και γενικά κανένα πρόβλημα επιστρέφεις εύκολα, αλλιώς stable μετά από factory reset
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67056/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67057/ είναι τόσο καλή η 20.3.19 που το σκέφτομαι να αναβαθμίσω... ειδικά όταν η αμέσως προηγούμενη 20.3.12 ήταν το ανάποδο
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από gthom: “Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα. Μια ερώτηση. Υπάρχει ανταπτορας που να μπορείς να βάλεις 2 σιμ και μια κάρτα μνήμης για το κινητό μας?? Μόνο για το redmi 7 βρήκα Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το redmi 7 αν δεν κάνω λάθος παίρνει SD σε αυτόνομη υποδοχή στο note 7 μόνο με κάτι τέτοιο: Hybrid Double Dual SIM Card Micro SD Adapter for Android Phone Extender Nano Mic | eBay το είχα πάντα στο note 3 αλλά με το 7 δεν χρειάστηκε να το δοκι…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από apos: “Καμια gcam παιδιά δοκίμασε κάνεις η έχει να προτείνει με την τελευταία ελληνική developer μιας που είμαστε εσώκλειστοι ” τους τελευταίους μήνες δοκίμασα αρκετές, είναι απίστευτο πόσες βγαίνουν συνέχεια κράτησα την τελευταία του Parrot την 7.3, βέβαια μικροδιαφορές έχουν οι τελευταίες, αλλά όλες νομίζω είναι ανώτερες απ τις παλιές 6.xxx
-
Παράθεση από chrisska1969: “Με αυτή τη rom δεν έλαβα το μήνυμα που ήρθε πριν από λίγο στο κινητό... ” τι σχέση έχει η rom????? εγώ ας πούμε, το έλαβα
-
καλά πάει κι εδώ το RN7, χρειάστηκε το τελευταίο TWRP μιας και με το 3.3.1_07-03 έβγαλε πρόβλημα με την κρυπτογράφηση
-
Παράθεση από giotse: “Έχει κάποιος πρόβλημα με των αισθητήρα απόστασης όταν το βάζω το κινητό στο αυτί ποτέ δουλεύει και πότε δεν δουλεύει της ποίο πολλές φορές δεν δουλεύει για το mimix2s μιλάω αν ξέρει κάτι κάποιος ευχαριστώ ” δεν γνωρίζω ακριβώς για το mimix2s, αλλά σε πολλά τηλ πλέον λόγω μικρών περιθωρίων ο αισθητήρας βρίσκεται αρκετά δεξιά ή αριστερά και πολύ ψηλά συνήθως.Στο RN7 πχ μου πήρε καιρό να συνηθίσω να το βάζω "σωστά" στο αυτί. όταν φέρνεις το δάκτυλο από πάνω του συμπεριφέρεται …
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμααλήθεια γιατί δεν χρησιμοποιείς την υποβοήθηση GPS? σωστό στήσιμο φοβάμαι μόνο με fastboot rom...
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από baxalo: “Αντιμετωπιζω ακομα μια φορα (χαχαχ) προβλημα με το gps. Ειμαι με την τελευταια greek dev (20.3.12). Για να κλειδωσει κανω αιτηση. Σε κλειστο χωρο ουτε για πλακα. Οπως ειναι περναω απο επανω την αντιστοιχη eu εκδοση, μονο με τα κλασικα wipe. Κλειδωνει σφαιρα ακομα και μεσα στο σπιτι. Η rom ομως κατεβαζει τον αγλεορα σε μπαταρια και η θερμοκρασια μπαταριας ειναι τουλαχιστον +2 βαθμους επανω. Επιστρεφω οπως ειμαι στην greek. Μπαταρια, θερομοκρασια νορμαλ. Κλειδωμα gps περιμενω…
-
Παράθεση από Nick Freegman: “Μα τελικά δεν εφταιγε το magisk, εχθες εκανα καθαρή εγκατασταση τη rom χωρίς να κάνω τίποτε αλλο, ουτε restore απο google η mi cloud ουτε magisk ουτε τιποτα, ενα gmail περασα για να εχω επαφες, και σημερα το πρωί κανοντας επανεκίνηση στο recovery απο το power menu δεν μπηκε ποτε στο recovery, εβγαλε την οθονη mi, εβγαλε το logo XTRV σα να ειχα κανει επανεκινηση στο συστημα και δεν ανοιξε ποτε, μπηκα στο recovery με volume+, δοκιμασα τη rom ξανα, και τιποτα, μονο με f…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από baxalo: “ξερει κανεις ποια ειναι η αποδεκτη μεγιστη θερμοκρασια για την μπαταρια? ” πάντως αν ανεβάσει θερμοκρασία βγάζει μνμ και αν δεν πέσει μπορεί να κλείσει μόνο του
-
σαν neotwro.img βάζω το σημερινό? θα μπορούσε να διορθωθεί με την επόμενη rom ή θα χρειαστεί η αλλαγή του keymaster οπωσδήποτε?