Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 510.
-
είμαι με την τελευταία την πέρασα πάνω από την 20.1.21 δεν φλάσαρα το km4 είχα βάλει το 3.3.1_07-03 πριν
-
άρα να μην βάλω το σημερινό TWRP? edit: αν περάσω αυτό πρώτα?
-
είχα βάλει το τελευταίο TWRP, τώρα βλέπω ότι έχει και σημερινό
-
Παράθεση από geoanto555: “Σε note 7 ανοίξτε το ζιπ της ρομ κ κάντε φλας το km4.mbn σε fastboot mode με την εντολή fastboot flash keymaster km4.mbn Μετά περάστε το νέο twrp ” μπορεί το παραπάνω να οδηγήσει σε format?
-
λοιπόν υπάρχει ένα πρόβλημα με την rom του RN7 που δεν είχα ποτέ πριν το μοτίβο μπορεί να βγάζει σφάλμα ενώ φυσικά το βάζω σωστά, το έκανε μέχρι τώρα 3 φορές ευτυχώς επανέρχεται με reboot
-
εγώ που είμαι με την 20.1.21 θα έχω πρόβλημα να αναβαθμίσω σε αυτήν το redmi note 7? να βάλω το τελευταίο TWRP?
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από vag74: “Παράθεση από baxalo: “Με την υπαρχον xtrv σου πεφτει πανω απο 1% την νυχτα δλδ??? ” Πάντα τα αφήνω όλα ανοικτά συνήθως 5% με 6%, εχθές σε 9 ώρες έχασε 7% Εσένα φίλε μου σε πόσες ώρες χάνει μόνο 1% Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” είναι υπερβολικά τα παραπάνω νούμερα, εμένα το πολύ 1-2% χωρίς να κλείσω κάτι κάποια απ τις εφαρμογές σου...
-
Παράθεση από GUZGUN: “Πήρα το Mi home από Κωτσο... Έχει αυτό το Hub μέσα Και προσπαθώ να βλέπω το Mi temperature αισθητήρα αυτόν εδώ mi temperature and humidity monitor - Αναζήτηση Google απομακρυσμένα από το Mi home. Εκτός τις 4 συσκευές που έχει το πακέτο δεν έχω περάσει κάτι άλλο. Είμαι region Ελλάδα με γλώσσα αγγλικά. Τα ίδια ακριβώς έχει και ο φίλος μου ” προσπάθησε να καταλάβεις : Ο αισθητήρας που αναφέρεις υποστηρίζει σύνδεση Bluetooth το gateway που έχεις δεν υποστηρίζει bluetooth μπορεί…
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαδεν βλέπω πάντως κάποιο πρόβλημα... έκανα εξαγωγή επαφών και μετά εισαγωγή κανονικά με την τελευταία πάντα
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαεδώ το περνάει? contacts.google.com/
-
Παράθεση από vag74: “Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα όταν βλέπει video στον chrome; υπάρχει κάποια λύση;27eb16731d3a0427588edb77390fb992.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” σε εμένα με brave(chromium) τα παίζει όλα κανονικά (απ την ίδια σελίδα)
-
μετά το πέρασμα αυτής (αλλά και της προηγούμενης) σε RN7 οι χαρακτήρες στην πάνω μπάρα γίνονται μαύροι με αποτέλεσμα να μην φαίνεται τίποτα αν έχεις επιλέξει "απόκρυψη χωρίς μετακίνηση..." της εγκοπής θέλει λίγο παίξιμο με τους διακόπτες στο μενού "απόκρυψη εγκοπής" για να επανέλθει σωστά
-
όλα καλά μετά και από κάποιες μέρες στο RN7 και η ένταση στο ακουστικό νορμάλ μου φαίνεται
-
μια χαρά δουλεύει και σε μένα @pankir μήπως έχεις magisk με κάποιο module για τον ήχο? εμένα στο android 10 δεν ακούγονταν τα bluetooth μέχρι να κάνω uninstall απ το magisk το audio modification library
-
απ την στιγμή που μιλάμε για XTRV μπορείς νομίζω, αλλά καλύτερα να πάρεις σαφείς οδηγίες εγώ θα σου σύστηνα να μην βιαστείς, δεν μπορεί σε εμένα και στους περισσότερους που την έβαλαν να μην έχει θέματα, αλλά σε εσένα μόνο για το proximity ενεργοποίησες την αυτόματη φωτεινότητα και reboot? πάντως εγώ σου συστήνω να ξανακατεβάσεις το αρχείο και να την ξαναπεράσεις από TWRP μόνο με wipe τα cache *επίσης άλλαξες το TWRP με το καινούργιο? ΠΟΛΥ πιθανό να φταίει αυτό
-
Παράθεση από pankir: “Καλησπέρα στη παρέα! Σε Redmi Note 7 μετά από clean install την νεα xtrv ξανακόλλησε ο proximity sensor και δεν ρυθμίζεται ο ήχος στο ακουστικό κατά την διάρκεια της κλήσης (δεν αυξομειώνεται). Έχει κάποιος αντίστοιχα προβλήματα? ” τι τo 'θελες το clean? μια χαρά δουλεύουν όλα με dirty... μήπως να την ξανα περνούσες?
-
και με το A-GPS μόνο το GPS χρησιμοποιεί κατεβάζοντας ανά διαστήματα λίγα kb από συγκεκριμένους servers για ταχύτερο lock, δεν είναι κακό...νομίζω αυτή η επιλογή έλειπε πριν(έπρεπε να το έχεις στην υψηλή ακρίβεια) και στο μόνο GPS είχε μια σχετική καθυστέρηση το RN7