Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 510.
-
κι εγώ dirty το πέρασα στο RN7 αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα βέβαια έχω το vanced αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο *και στα υπόλοιπα που λες, κανονικά όλα
-
Ναι, ήταν κολλημένο
-
Παράθεση από geoanto555: “Ανέβασε την , δεν μπορείς; Κατέβασε λίγο κ ανεβασε. ” για το TWRP μιλάω...
-
μέχρι στιγμής όλα καλά στο RN7, με dirty flash μπήκε με το τελευταίο TWRP @geoanto555 η φωτεινότητά του είναι πολύ κάτω
-
δεν κάνει να το βάλουμε σαν img μέσα απ το υπάρχον TWRP?
-
Παράθεση από pankir: “Βάζω κωδικό κλειδώματος οθόνης αλλά δεν έχει αποτέλεσμα. Όχι δεν έχω αναβαθμίσει το twrp. ” βάλε το δεύτερο από εδώ: xiaomi-miui.gr/community/index…CF%85%CE%AD%CF%82-XIAOMI/
-
Παράθεση από vag74: “Παράθεση από rascal: “Ναι δουλεύει και το WiFi calling και το volte Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Android 10 δεν έχει το k20 pro; γιατί στο redmi note 7 δεν δουλεύει Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” κατ' αρχήν το K2O pro δεν είχε ποτέ το πρόβλημα δεύτερον: το πρόβλημα στο RN7 προκλήθηκε απ την αλλαγή του modem(radio) και την συνεπακόλουθη ασυμβατότητα με το δίκτυο του cosmote με την vodafone πχ υπήρχε ασυμβατότητα και…
-
Παράθεση από baxalo: “Σε RedmiNote7 με dirty flash για την ωρα δειχνουν ολα οκ.. ” φαντάζομαι δεν αντικαταστάθηκαν τα miui dialer και messanger? η ηχογράφηση κανονικά?
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυματι εννοείς "σε όλες τις περιπτώσεις"? στο "υψηλή ακρίβεια" δεν βρίσκει στίγμα? έστω με 10-50m απόκλιση? όπως και να χει πριν το πας οπουδήποτε, κάνε πρώτα μια επαναφορά εργοστασιακών ή ακόμα καλύτερα flash μια fastboot rom, μήπως και...
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμακατεβάζοντας την "κουρτίνα" και πατώντας παρατεταμένα στο εικονίδιο του GPS μπαίνεις στο "τοποθεσία" όπου έχεις 3 επιλογές για να τσεκάρεις αν δουλεύει το GPS δοκιμάζεις στο "συσκευή μόνο" το "υψηλή ακρίβεια" θα σε βρεί και μέσω δικτύου, wifi
-
@pavlos mavroeidis το ποσοστό που βλέπεις δεν συνιστά κάποια άμεση μέτρηση του φορτίου της μπαταρίας. ουσιαστικά είναι προϊόν στατιστικής, της τιμής των volt (ακριβής μέτρηση) σε βάθος χρόνου. αυτή η "στατιστική" αποθηκεύεται σε ένα αρχείο στο system. αν αυτό διαγραφεί (αλλαγή rom, κάποια update) η ένδειξη του ποσοστού μπορεί να είναι λιγότερο ακριβής μέχρι να πληθύνουν οι εγγραφές στο αρχείο. επίσης αν κάποιος φορτίζει συνέχεια πχ απ το 40% στο 80% ενδέχεται να μην έχει ακρίβεια στο ποσοστό, Να…
-
καμία διαφήμιση δεν βλέπω πουθενά! ο chrome είναι "κακή" περίπτωση, θα σου σύστηνα brave που είναι ολόιδιος (chromium) αλλά καλύτερος σε όλα. ρυθμίσεις στο adaway δεν πειράζω τίποτα, κάνω κάπου-κάπου ενημέρωση του hosts μόνος μου για να μην τρέχει μόνιμα από κάτω η διεργασία.
-
Παράθεση από vag74: “Καλημέρα με ποια εφαρμογή ή magisk module κόβουμε τις διαφημίσεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εγώ πάντα με Adaway
-
απ την αρχή με την 9 είμαι με redmi note 7, χωρίς κανένα πρόβλημα σε τόσες αναβαθμίσεις... με αυτήν την τελευταία χάλασε ΤΒ είχα το 8.2.2 και δοκίμασα τα 8.4.0.1 και 8.4.0.2 (official και άλλα...) χωρίς αποτέλεσμα απ ότι είδα απ τα logs του magisk, αυτό δεν του δίνει root στο supersu μπορούσες να τα δώσεις manual, στο magisk δεν βρήκα κάτι σχετικό
-
σε αυτήν την τελευταία όλα τα permissions πρέπει να ξανά δοθούν αυτό προφανώς επηρεάζει κάποιες εφαρμογές σε εμένα δεν δουλεύει με αυτήν το titanium backup δοκίμασα τα πάντα - πολλές διαφορετικές εκδόσεις, σβήσιμο φακέλων του TB, άδειες κτλ - αλλά δεν παίρνει root access (από magisk) άλλος με το πρόβλημα? καμιά ιδέα?
-
Για αρχή όλα μοιάζουν καλά και στο Redmi Note 7
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαπροφανώς θα μπεις με κωδικό και θα ενεργοποιήσεις το δακτυλικό... τουλάχιστον ALPHA έτσι γίνεται
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαmagisk/magisk hide και επιλέγεις την εφαρμογή δεν χρειάζεται απόκρυψη του magisk manager
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαεγώ όσες σχετικές δοκίμασα απ το play όλες δούλευαν αυτή δεν σου δουλεύει? play.google.com/store/apps/det….soomapps.screenmirroring με ποια rom είσαι?