Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 382.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΑν θες από dragon tt 29$ + 6 περίπου τα μεταφορικά. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44189/
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΔεν ξέρω δεν έχω δοκιμάσει κάτι τέτοιο θα μας πεις εσύ Μάκη όταν το κάνεις
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμακαλησπέρα σε όλους, αύριο κανονικά για flash και πίνουμε και καφέ αν προλάβουμε!!!! κάποιοι στη συνάντηση (συγνώμη αλλά δεν έχω συγκρατήσει τα ονόματά σας) που μου ζήτησαν να αλλάξουν ρομ αν μπορούν να έρθουν να το κάνουμε. Όποιος πάει πρώτος στο bardon να δει αν υπάρχει δυνατότητα να έχουμε παροχή ρεύματος αν όχι να πάμε απέναντι στο The Alley. Κάποιος που ήταν στη συνάντηση και θέλει να αλλάξει οθόνη σε redmi note 4 αν είναι να έρθει να ενημερώσει να έχουμε και τα ... σύνεργα μαζί μας.
-
Redmi note 3 pro οθονη
Μήνυμακαλημέρα έχω τις εξής οθόνες: λευκή με πλαίσιο και χωρίς πλαίσιο και μαύρη με πλαίσιο. Είναι από dragon tt και είναι Quality: 100% Genuine Original όπως γράφει. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43837/ αν θες οικονομική επιλέγεις αυτή με τα 22$ (+6$ τα μεταφορικά) και είναι η ίδια & για το redmi note 3 & για το redmi note 3 pro!
-
δοκίμασε αν θες αυτό: youtube.com/watch?v=j-vLXQy1aB8
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΟχι αλλαγή μητρικής δεν μου έχει τύχει αλλα δεν είναι και κάτι πολύ δύσκολο. Ευκολότερο είναι από το να αλλάξεις οθόνη!!!
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμαπόσο το βρίσκεις το motherboard? sto dragon tt το έχει 45$. το έχω και εγώ το mi3 το έχω επισκευάσει πολλές φορές δουλεύει τέλεια.