Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 382.
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαΑλλαγμένη οθόνη σε Mi4 LTE (από dragon tt) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32665/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32668/για να μην έχεις καμιά αμφιβολία για τα χρώματα @gianniscfa
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠαράθεση από dimitris_kak: “οπως το κατάλαβα εγω, είχε μπει σε ένα bootloop και δεν φόρτωνε το λογισμικό. Αλλά ο Θάνος θα τα πει καλύτερα από μένα. ” Καλησπέρα σε όλους, το τηλέφωνο του Δημήτρη ήταν σε soft bricked.Το έβαλα σε recovery και με το mi pc suite είδε ενημέρωση την stable 8.1.3.0 και την έκανε. Με αυτή ξεκλείδωσα τον bootloader και μετά κατά τα γνωστά Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά)
-
Κόλλα digitizer mi4
Μήνυμαδυστυχώς δεν έχω για ΜΙ4 αλλά μόνο για redmi note 3
-
Κόλλα digitizer mi4
Μήνυμαdigitizer μόνο η lcd & digitizer? καλά είναι να παραγγέλνουμε τις οθόνες μάζι με το πλαίσιο γιατί είναι κολλημένες πολύ καλύτερα από αυτόν που δείχνει στο βίντεο που ανέβασε ο φίλος μας.
-
Καλή τύχη και από εμένα!
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαΞέχασε το αυτό. Τα είπαμε
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαΚαμία εβδομάδα αν θυμάμαι καλά
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαΕίναι original θα την δεις δεν θα έχει καμία διαφορά
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
Μήνυμαθα σου στείλουν τις επόμενες μέρες το track number
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
Μήνυμα20 περίπου μισό λεπτό να δώ τις τελευταίες που παρήγγειλα πόσο έκαναν 5/2 ήρθε 22/2 RR244729898AT
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαΔεν νομίζω να έχει διαφορά στο χρόνο αλλά eu βάλε και έρχονται μέσω Αυστρίας
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
Μήνυμαόσες έχω παραγγείλει από dragon tt είναι τέλειες δεν θα δεις καμία διαφορά. Τώρα το τι γράφει ο καθένας...
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@Nelias respect Νίκο, το έχω πει πολλές φορές αυτό αλλά @thanos485 το ξεχνάς θα αρχίσω να ρίχνω καμπάνες ” Όταν διαβάζεις το "13 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ" είναι δυνατόν να κάνεις αυτό που λέει ο νόμος (@'derveni')
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαΈνα redmi 3s από Ελληνική σε Global stable και ένα redmi note 3 pro για ξεκλείδωμα και πέρασμα της Ελληνικής ρομ =============== Μαρ 4th 2017, 10:51pm =============== Βοήθεια σου
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαΑύριο κανονικά η συνάντηση. Έχουμε δύο περιπτώσεις να βοηθήσουμε
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαΝα είναι ευλογημένο, Γέροντα
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
Μήνυμαθα συνιστούσα από dragon tt 83$ την έχει με τα μεταφορικά αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβει στο χρόνο που θέλεις. Σαν ποιότητα δεν θα την ξεχωρίσεις από αυτή που έχεις.