Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 553.
-
Παράθεση από demakhs: “Παλιότερα μόνο China official, απ ότι διάβασα κ Official Global πλέον.... ” Ειδες που τα λεγαμε φιλε μου;Τελικα την global stable την περναει απλα με την επιλογη του πακετου απο τον αποθηκευτικο μας χωρο ή θελει καποια αλλη διαδικασια;
-
Παράθεση από chris miphone5s: “Θελω να περασω την ευρωπαικη official rom (global), μπορω να το κανω χωρις να ξερω αμα το bootlocker ειναι κλειδωμενο ή ξεκλειδωτο? και χωρις να εχω στελει την αιτηση οκ για ξεκλειδωμα?? ” Ναι φιλε μου,δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα για official Rom οπως ειναι αυτη.
-
Παράθεση από demakhs: “Global stable έχεις.. Πάτα, αν έχει, το κουμπάκι ενημερώσεις συστήματος να σου κάνει ενημέρωση και άραξε εκεί για λίγο ή και για πάντα....είναι πολύ καλή περίπτωση... ” Δεν νομιζω......................Να δουλεψει το Πολυβολο πες @demakhs
-
Παράθεση από nstef: “Μακάρι. Προς το παρόν δεν τους βλέπω πολύ ζωηρούς αλλά λογικά θα παίζει το ρόλο του οτι είναι και ΣΚ.. Παρεπιπτοντως μήπως ξέρουμε αν με ένα λογαριασμό μπορώ να ξεκλειδώσω πάνω απο μία σύσκευες? Ευχαριστώ! ” Φιλε μου ξεκλειδωνεις μια συσκευη καθε μηνα με τον ιδιο λογαριασμο.
-
Παράθεση από st00rstand: “Ακολουθησα τα βηματα του οδηγου αυτου αλλα δεν καταφερα την περασω.. υπηρχε καποιο θεμα στο σταδιο Wipe εδειχνε ενδειξη Failed.. Επισης δεν εβρισκε την ελληνικη ρομ ωστε να την κανει εγκατασταση στ τελευταιο βημα. Καπου αλλου νομιζω διαβασα οτι πρεπει να περασω την official πρωτα? πρεπει να κανω καποια αιτηση ? Εχω μπερδευτει λγιακι.. ” Pame pali............Ua kaneiw.........format data->yes->Back->Back->back>reboot recovery->Wipes->Back->install Rom.
-
Βλεπω οτι μετα απο τοσο καιρο που εκανε να βγει η Ρομ για το Mi5s ειναι η ιδια με την προηγουμενη.Δεν βγηκε καινουργια;
-
Παράθεση από sincer660: “ευχαριστω για την άμεση απαντηση !περιμενω πως και πως να ερθει σε 15 -30 εργασιμες μεχρι τοτε iphone 4 τα ζωα μου αργα ” Λογικα αν ειναι official global θα εχει την προηγουμενη εκδοση (οπως το δικο μου 8.0.3.0)που δεν εχει Ελληνικα αλλα μην πανικοβαλλεσαι γιατι μολις συνδεθεις σε wi-fi θα σου βγαλει μονο του αναβαθμιση η οποια διαρκει αρκετα.....κανα 20αλεπτο και θα σου περασει την 8.0.4.0 που εχει και Ελληνικα και εισαι κομπλε.
-
Παράθεση από Red21: “Μετα απο 12 ωρες τα καταφερα.....πλεον φοραμε GTV (Η οποια παρεπιπτοντος ειναι και εξαιρετικη υλοποιηση μπραβο)!!! Ο επιμενων νικα!!! ” Για πες μας τελικα φιλε μου με ποιον τροπο;
-
Παράθεση από Red21: “Λοιπον καλησπερα παιδες εχω redmi pro με rom κινεζομαγαζου..... Το συνδεω στο κινεζικο mi pc suite και οταν παω να κανω το βημα 3 του οδηγου μου βγαζει ενα παραθυρακι με κινεζικα (μονο πανω πανω στα αγγλικα γραφει recovery) και ενα κοκκινο κυκλο με ενα θαυμαστικο πανω.....μετα δεν με αφηνει να κανω τιποτα!!! Καμια ιδεα??? Ευχαριστω. Υ.Γ Μου χει βγαλει την ψυχη απο το μεσημερι...ο bootloader ειναι κλειδωμενος..εχω δοκιμασει ολους τους οδηγους για το συγκεκριμενο μοντελο δεν τ…
-
Παράθεση από demakhs: “Εισαι και αισιόδοξος ότι θα βγει... Πολυ λίγοι κ εκλεκτοί την έχουν αυτήν την συσκευη και η xiaomi δεν φαίνεται να σκάει για δαυτους. Ας είναι καλά τα παιδιά εδω στο φόρουμ κ το xiaomi.eu!!! ” Ποσο σιγουρος εισαι και το λες με βεβαιοτητα;Οριστε τωρα τι κανεις............Πανικος
-
Παράθεση από geoanto555: “Θα δείξει αν έχεις επιλογή να φλασάρεις την ρομ με άλλον τρόπο "εύκολο" ” Και εσυ @geoanto555 καινουργιο avatar?Ζηλεψες του Σκωληκα;Ωραιος..........μεγεια σου.
-
Παράθεση από Djdiego7: “Μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι φοβαμαι μην κανω βλακεια???(redmi pro) Εχω κανει ολα τα βηματα και ειμαι στο σημειο να κανω install αλλα δεν μου εμφανιζει την ρομ που περασα στην εσωτερικη μνημη του κινητου ενω βλεπω διαφορους φακελους.Τι κανω τωρα??? ” Ας το ξαναπω και εγω μaζι με ολους τους αλλους.Format data->yes->back->back->reboot to recovery->wipes->install την Ρομ(αν θελεις καλυτερα να την εχεις σε μια καρτα sd) =============== Ιαν 16th 2017, 12:44am ==========…
-
Παράθεση από pechr: “Βέβαια για να βάλεις global θα πρέπει να κατεβάσεις την rom σε fastboot μορφή. αλλα γίνεται και ως install package αν θυμάμαι καλα απο ενα παιδί που δοκίμασε και τελικώς του κράτησε το TWRP και δεν του το αλλαξε σε mi-recovery. που σημαίνει ότι εβαλε global και εμεινε το TWRP που είχε Ενώ για την EU σε install package μορφή (.zip) ” Με το Pc suite δεν μπορουμε να την βαλουμε την Ρομ αν την κατεβασουμε σε μορφη recovery;
-
Παράθεση από demakhs: “από τον χθεσινό newbie που του φτιαξα το κινητό.....το προηγούμενο μου το χε στείλει ο bozonios..... χάθηκε να στείλουν κανένα bluetooth ακουστικό ή κανένα powerbank? όλοι στο τζαμπέ την βγάζουν....με τα ψέμματα!!! ” Οντως πολυ ωραιο avatar.Τωρα "Πολυβολιστα" κανεις Μπαμ απο μακρια..........χαχαχαχαχαχα