Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 53.
-
Κλειδωμένο Mi 5, δε δέχεται ΚΑΜΙΑ rom, δεν το βλέπει το Mi Suite! [SOLVED]
alkis_7 - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμα@linuxilakis ξεμπέρδεψα ρε συ. Πέρασα την Ελληνική stable και είναι έτοιμο! Ευχαριστώ πάντως για τον οδηγό!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Μίνι οδηγός? Εκατοντάδες έχει!! ” Βρε εννοείται ότι έχει εκατοντάδες, απλά λέω ειδικά για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Σε φάση "Το Xiaomi μου ήρθε με Cooked ROM. Τι να κάνω". Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, δεν βρήκα πουθενά τι πρέπει να κάνω στη συγκεκριμένη περίπτωση, όσο κι αν έψαξα!
-
Μήνυμα@derveni ότι θα έκανα @@@ ήταν σίγουρο αν δεν είχα τον οδηγό που έδωσε ο @spideman3. Το κινητό πλέον τρέχει Ελληνική stable! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τη βοήθεια και τα νεύρα που σας έσπασα Προτείνω, αν θέλουν και οι Mods, να φτιαχτεί ένας μίνι οδηγός για συσκευές που έρχονται με Cooked ROM από διάφορα καταστήματα, γιατί βλέπω πολλοί έχουν θέμα και δυσκολεύονται αρκετά στο να βγάλουν άκρη. Ουσιαστικά αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος είναι ξεκλείδωμα του Bootloader, πέρασμα του TWRP με το…
-
ΜήνυμαΠρος το παρόν έβαλα για κατέβασμα τη ROM. Από όσα καταλαβαίνω, αποσυμπιέζω τη ROM, παίρνω το Recovery, το μεταφέρω στο φάκελο του ADB (ο οποίος βρίσκεται υποθέτω μέσα στο φάκελο Xiaomi;;), συνδέω κινητό με PC σε Fastboot, εγκαθιστώ το Recovery (μέσω Mi Flash;;) και μετά απλά κάνω συμπίεση ξανά τη ROM και την εγκαθιστώ;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@alkis_7 Τέλεια τώρα τι θες να κάνεις στην συνέχεια ? ” Να φύγει η cooked ROM από τη συσκευή θέλω και να μπει η Ελληνική stable Παράθεση από spideman3: “Ναι με ποια rom είσαι? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” MIUI Global 7.2.8.0.0 (MAACNDB), με τα παιδάκια του Gearbest να έχουν βάλει τα χεράκια τους.
-
Μήνυμα@derveni ξεκλειδώσαμε bootloader. Μας βοηθάει κάπως αυτό;
-
ΜήνυμαΜόλις εγκρίθηκε η αίτηση μου για το ξεκλείδωμα του bootloader. Να πατήσω το unlock να τον ξεκλειδώσω ή θα έχω κάποιο θέμα;
-
Μήνυμα@demakhs εννοείται να το δούμε, απλά πιστεύω θα είμαι λίγο αργά σπίτι. Δώσε μου ένα FB ή κάτι για να επικοινωνήσουμε πιο εύκολα!
-
ΜήνυμαΌταν λέω σταμάτησε εννοώ τελείως. Με πέταξε έξω με μήνυμα ότι δεν μπορεί να αναβαθμίσει
-
ΜήνυμαΣτο 50% σταμάτησε! Επόμενη λύση;
-
ΜήνυμαΤην τελευταία του έκδοση έχω. Χτες το κατέβασα. Προς το παρόν ακόμα κατεβάζει ακόμα την αναβάθμιση. Αν σταματήσει για κάποιο λόγο και ενδιάμεσα δεν το πετάξω στον τοίχο, θα τσεκαρω κι αυτό που λες.
-
ΜήνυμαΚαλημέρα στην παρέα. @NasDriver είναι λίγο αδύνατο να βρω αυτή τη στιγμή PC με 64μπιτα Windows δυστυχώς. @demakhs κατέβασα το MiFlash, ακολούθησα τα βήματα ακριβώς και μου έβγαλε μήνυμα ότι είναι ήδη εγκατεστημένοι οι τελευταίοι drivers. Από περιέργεια όμως άνοιξα το PC Suite και ξεκίνησε κατέβασμα!!
-
ΜήνυμαΛοιπόν, είπα να ξεκινήσω από τα απλά και μετά να πάω στα πιο ζόρικα. Εγκατέστησα ξανά Mi PC Suite και δοκίμασα να αναβαθμίσω. Όμως το πρόβλημα εμφανίζεται εδώ. Όπως βλέπετε δεν περνάει με τίποτα τον MTP Driver. Κάτι κάνω λάθος εγώ, σίγουρα, όμως τι λάθος; Επίσης, αν κατεβάσω μια Dev China ROM και πάω με Shift + κλίκ στο R.Flash, θα την εγκαταστήσει; Αξίζει να κάνω τη δοκιμή; EDIT: Με αλλαγή θύρας USB εμφάνισε το μήνυμα που βλέπετε στη δεύτερη εικόνα. Ο MTP Driver συνεχίζει να μην εγκαθιστάται.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “δεν έχεις σωστούς drivers κ δεν βλέπει ο υπολογιστής το κινητό .. ” Αυτό υπέθεσα κι εγώ, γι αυτό και θα του κάνω φορμάτ, να καθαρίσει τελείως κ να στηθεί σωστά!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Προσπαθησες να κατεβασεις μία official στο pc σου κ να την περάσεις "χειροκίνητα" με το κινεζικό mi pc suite?? Έχει οδηγίες στον οδηγό του ο @lallasgr για flash official rom με το mi pcsuite.. ” Εχω κατεβάσει την Κινεζική fastboot και προσπάθησα με κάποιο τρόπο να την εγκαταστήσω μέσω του κινεζικού mi pc suite, αλλά ότι κ να έκανα δεν έβλεπε τη συσκευή. Έβγαζε αρχικά ένα παράθυρο που έλεγε recovery ή fastboot και μετά αν παταγα recovery δεν έκανε τίποτα, αν παταγα fastboot…
-
ΜήνυμαΤελικα, μετά από πολύ κόπο, το mi pc suite εντόπισε το κινητό, ξεκίνησε το κατέβασμα της αναβάθμισης αλλά σταμάτησε στο 60% περίπου και λέει ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί, χωρίς να αναφέρει για ποιο λόγο. Ετοιμάζομαι για φορμάτ στο λάπτοπ κ προσπάθεια απ την αρχή.
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ μαν! Ξεκινάω τη διαδικασία και θα επανέλθω με νεότερα! =============== Φεβ 11th 2017, 10:56pm =============== Καλησπέρα ξανά. Ξεκίνησα σήμερα να κάνω τη διαδικασία αλλά έχασα τη μπάλα. Μπορούμε να πάρουμε τα βήματα ένα ένα; Αρχικά να πω ότι έχω Windows 7 32bit, σε περίπτωση που χρειάζεται κάπου. Δεν εγκαθιστά με τίποτα τους USB MTP drivers και το Mi PC Suite δεν βλέπει καν τη συσκευή.
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην παρέα. Έχω στα χέρια μου ένα Xiaomi Mi 5, από το Gearbest. Έχω προσπαθήσει ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟ ΟΔΗΓΟ να περάσω τη Dev ROM ώστε να προχωρήσω μετά στο ξεκλείδωμα του Bootloader, αλλά δε δέχεται με τίποτα, καμία ROM. Το Mi Suite δε βλέπει τη συσκευή. Προσπάθησα να του περάσω TWRP μέσω ADB αλλά και πάλι έφαγα άκυρο. Αυτή τη στιγμή «τρέχει» Stable 7.2.8.0.0, προφανώς Cooked από το Gearbest. Για δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά, οι πιο ειδικοί γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα. Ευχαριστώ πολύ.