Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-53 από 53.

• @LeonTsi συνεχίζει στα ίδια επίπεδα; Αν ναι, την παραγγέλνω κι εγώ αύριο μαζί με τα hybrid. Τη βρήκα στο banggood στα 12,99 δολάρια.

• @pechr άλλο screenshot ήθελα να ανεβάσω κι άλλο ανέβασα τελικά. Διορθώθηκε και θα ανέβει και το σωστό τώρα :p

• @gkalen πολύ καλή δουλειά στην .11. Κατεβάζω σε λιγάκι και την .18!

• Λοιπόν, πρώτα αποτελέσματα από gkalen ROM (6.8.11) και είμαι πολύ πιο ευχαριστημένος σε σχέση με την Ελληνική GTV. Στο 10% αυτή τη στιγμή η μπαταρία, με 3 ώρες και 31 λεπτά οθόνη και 10 ώρες ο χρόνος εν ενεργεία. Θα προσθέσω σε λιγάκι και screenshots. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17785/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17786/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17788/

• Όσο κι αν βλέπω πάντως αυτό το νούμερο, δν μπορώ να το χωνέψω :p Μου μοιάζει απίστευτο το 5 ώρες οθόνη!

• Τελικα δεν κρατήθηκα πολύ και την πέρασα. Θα δούμε πως θα τα πάει!

• Παράθεση από LeonTsi: “Παράθεση από alkis_7: “Εδώ που τα λέμε σκέφτομαι κι εγώ πολύ σοβαρά να περάσω τη ROM του gkalen μήπως δω έστω και κάποια βελτίωση. Πλέον πάνω από 2:30 ώρες οθόνη βλέπω πάρα πολύ σπάνια. ” Σε rn2 με την 6.8.4 του gkalen έπιασα 5h19m sot.... με την 6.8.11 δεν πάει τόσο καλά.. αυτή την στιγμή έχω 3h30m με 30% υπόλοιπο... ” Σοβαρά; Τέτοιο νούμερο άντε να έχω δει 1-2 φορές στο σχεδόν ένα χρόνο που έχω το κινητό. Σίγουρα παίζει ρόλο η χρήση αλλά δεν πιστεύω ότι του κάνω και κάτι…

• Εδώ που τα λέμε σκέφτομαι κι εγώ πολύ σοβαρά να περάσω τη ROM του gkalen μήπως δω έστω και κάποια βελτίωση. Πλέον πάνω από 2:30 ώρες οθόνη βλέπω πάρα πολύ σπάνια.

• Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μία ερώτηση. Έχουμε κανέναν αξιόπιστο οδηγό για xposed σε Miui 8 στη συσκευή μας; Και επίσης, αν έχετε να προτείνετε κάποιο καλό tempered glass. Ευχαριστώ!

• Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα θεματάκι εδώ και 2 βράδια. Χτες το βράδυ είχα battery leak 21% και σήμερα το βράδυ 20%. Έτρεξα ένα wakelock και το αποτέλεσμα είναι αυτό: o6mw54.png Είμαι με 5.10.8 Multi. Λέτε με ένα clean install να στρώσει; Απ' ότι καταλαβαίνω, τη ζημιά την κάνει η εφαρμογή των μηνυμάτων.

• Πάρτε κι άλλες φωτογραφίες. Φυσικά στο αυτόματο, με τις βραδυνές χωρίς φλας. Οι παρακάτω είναι όλες με HDR: 11vtv9z.jpg 28bbu35.jpg 2aig77d.jpg Οι παρακάτω είναι χωρίς το HDR: 33w8n08.jpg 2vl4ope.jpg 350pau8.jpg Όσων αφορά την οθόνη. Ο φίλος που ήμασταν μαζί στην καφετέρια έχει το Galaxy S5. Βάζοντας τις συσκευές δίπλα-δίπλα, παρατήρησα ότι το S5 έχει αρκετά πιο φωτεινή οθόνη. Οχι ότι του Note 2 είναι χαμηλή, απλά νομίζω του S5 παραείναι φωτεινή στο τέρμα της. Όσον αφορά τα χρώματα, εδώ νικάει κ…

• Επανέρχομαι, με τις πρώτες δύο φωτογραφίες από το κινητό. Εμένα, μιας και δεν είμαι κανένας μανιακός με τη φωτογραφία, με ικανοποιούν απόλυτα! Απογευματινή, με HDR ενεργό. 25807lu.jpg Βραδινή με HDR ενεργό και χωρίς φλάς. 1494nd2.jpg Όλες οι ρυθμίσεις στο αυτόματο.