Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-53 από 53.
-
Λοιπόν, πρώτα αποτελέσματα από gkalen ROM (6.8.11) και είμαι πολύ πιο ευχαριστημένος σε σχέση με την Ελληνική GTV. Στο 10% αυτή τη στιγμή η μπαταρία, με 3 ώρες και 31 λεπτά οθόνη και 10 ώρες ο χρόνος εν ενεργεία. Θα προσθέσω σε λιγάκι και screenshots. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17785/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17786/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17788/
-
Παράθεση από LeonTsi: “Παράθεση από alkis_7: “Εδώ που τα λέμε σκέφτομαι κι εγώ πολύ σοβαρά να περάσω τη ROM του gkalen μήπως δω έστω και κάποια βελτίωση. Πλέον πάνω από 2:30 ώρες οθόνη βλέπω πάρα πολύ σπάνια. ” Σε rn2 με την 6.8.4 του gkalen έπιασα 5h19m sot.... με την 6.8.11 δεν πάει τόσο καλά.. αυτή την στιγμή έχω 3h30m με 30% υπόλοιπο... ” Σοβαρά; Τέτοιο νούμερο άντε να έχω δει 1-2 φορές στο σχεδόν ένα χρόνο που έχω το κινητό. Σίγουρα παίζει ρόλο η χρήση αλλά δεν πιστεύω ότι του κάνω και κάτι…
-
Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα θεματάκι εδώ και 2 βράδια. Χτες το βράδυ είχα battery leak 21% και σήμερα το βράδυ 20%. Έτρεξα ένα wakelock και το αποτέλεσμα είναι αυτό: o6mw54.png Είμαι με 5.10.8 Multi. Λέτε με ένα clean install να στρώσει; Απ' ότι καταλαβαίνω, τη ζημιά την κάνει η εφαρμογή των μηνυμάτων.
-
Πάρτε κι άλλες φωτογραφίες. Φυσικά στο αυτόματο, με τις βραδυνές χωρίς φλας. Οι παρακάτω είναι όλες με HDR: 11vtv9z.jpg 28bbu35.jpg 2aig77d.jpg Οι παρακάτω είναι χωρίς το HDR: 33w8n08.jpg 2vl4ope.jpg 350pau8.jpg Όσων αφορά την οθόνη. Ο φίλος που ήμασταν μαζί στην καφετέρια έχει το Galaxy S5. Βάζοντας τις συσκευές δίπλα-δίπλα, παρατήρησα ότι το S5 έχει αρκετά πιο φωτεινή οθόνη. Οχι ότι του Note 2 είναι χαμηλή, απλά νομίζω του S5 παραείναι φωτεινή στο τέρμα της. Όσον αφορά τα χρώματα, εδώ νικάει κ…