Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 102.
-
Πριν κανω αυτον τον πειραματισμο εσερνα προς τα επανω και εφευγε η ειδοποιηση(notice) και εμπαινα στο μενου του κινητου.Τωρα ομως οπως μπορεις να δεις εχει ενα πρασινο πλαισιο και δεν αντιδρα καθολου.εχω δυο αρχεια mp4 7mb το ενα και 24mb αλλα δεν με αφηνει το συστημα να τα ανεβασω διοτι ειναι μεγαλα .Πως μπορω να τα επισυναψω ωστε να καταλαβεις το προβλημα μου.
-
Καλησπερα εκει που καθομουν και δεν ειχα τι να κανω ειπα να πειραματιστω με το Note 3 Pro .Μπηκα στο μενου πατησα τις Προσθετες Ρυθμισεις-Προσβασιμοτητα και δυστυχως πατησα "ενεργοποιηση" του Talkback και πατησα στο "Επιλεξτε για εκφωνηση" ενεργο.Απο εκεινη την στιγμη και μετα αρχισε ο εφιαλτης .Το κινητο αρχισε να μιλαει μονο του και δεν μπορω ουτε να το κλεισω ουτε να το επανακινησω.
-
Το κινητο εχει δυο sim.Στην sim1 εχω μια cosmote πιθανον παλια και στην sim2 εχω μια wind αλλα αυτη μολις την αλλαξα διοτι ηθελε nanosim οποτε και μου εδωσαν καινουργια.Θα δοκιμασω να αλλαξω και την cosmote και βλεπουμε.Οσο αναφορα το αλλο κομματι με την ολη αυτην την διαδικασια του ξεκλειδωματος του bootloader δυστυχως δεν θα μπορεσω να το κανω γιατι κατι θα κανω λαθος και θα τα κανω μανταρα.Θεωρεις οτι ειναι κατασκευαστικο λαθος ?Να απευθυνθω το καταστημα και να απαιτησω αλλαγη ή επιστροφη?Σε …
-
Καλησπερα και παλι επανερχομαι και παλι με το θεμα που εχω ανοιξει με το προβλημα που εχω με την μπαταρια του note 4 pro.Απο την Τριτη 8/2/17 που το παρελαβα δεν υπαρχει μερα που να μην το φορτιζω .Δεν διαρκει η μπαταρια του παραπανω απο μια ημερα.Εχουμε απογοητευθει με αυτο το θεμα.Σας αποστελω φωτογραφίες από τη χρήση μπαταρίας, χρήση οθόνης (screen on time) και γράφημα.Παρακαλω βοηθεια οποιος μπορει.
-
Θα το κανω σημερα κιολας και θα αν δεν αλλαξει τιποτα σε κανα 2 μερες θα ηθελα εαν δεν γινομαι φορτικος να με βοηθησεις να λυσω το προβλημα αυτο.Βλεπεις το πηρα δωρο για την γυναικα και εχω ηδη γκρινια απ'αυτη.Θελω μονο να σου πω κατι ακομα .Εγω εχω παρει το Note 3 Pro και εχει την ιδια Rom miui 8global 7.119 Beta και δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29751/
-
Καλησπερα παρελαβα απο Vickmall την Τριτη 8/2/17 το Redmi Note 4 Pro.Διαπιστωσα ομως οτι χωρις πολυ μεγαλη χρηση η μπαταρια επεφτε αφανταστα.Μεσα σε 2 ημερες το εχω φορτισει 2 φορες.Μια ημερα και αυτη με το ζωρη.Μπορει καποιος να με βοηθησει?Εχει επανω την miui 8global 7.119 Beta.Θα περιμενω νεα σας
-
Η απαντηση που ελαβα απο το vickmall ειναι η παρακατω : did you try to do as i told you, wait until the battery empty, after the device closed, Press volume up+power buttons at the same time to enter Recovery mode (on this page volume up is ok , volume down to select) You can see an Android robot, then press power button Choose wipe data/factory reset, when it is done, choose reboot system now. Αν χρειαζεται να κανω ολα αυτα που γραφει δεν θα επερνα την Official DEV Global Rom.θα επερνα την Chin…
-
Δεν εχω κανει τιποτα πανω στο κινητο.Εχει την rom οπως το αγορασα απο το Vickmall.Καποια στιγμη που με επερνα τηλεφωνο διαπιστωσα οτι δεν μπορουσα να απαντησω .Εσερνα προς τα επανω το πρασινο κουμπι.τιποτα ομως .Μετα ειπα να του κανω επανεκινηση .παταω πανω στο κουμπι της επανεκινησης.τιποτα.παταω το κουμπι power off .τιποτα δεν δουλευει καθολου η επαφη (touch)στην οθονη.