Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 179.
-
Γεια σας παιδιά, το πρωί μου έκανε ένα πέταγμα στο viber και μπήκα στις ρυθμίσεις να δω αν έχει καμία αναβάθμιση και είχε για λήψη 2gb. Έκανα επανεκκίνηση και από τότε δε μου ανοίγει το μενού στις ρυθμίσεις για την αναβάθμιση ούτε κάποια άλλα όπως το coc ας πούμε. Μου πετάει ότι διακόπηκε η εφαρμογή αναφορά κλπ. Τι κάνουμε? Και το viber τα παίξε τώρα και στης γυναίκας μου το miA2 που έκανε ενημέρωση χθες τα ίδια
-
Νέα αναβάθμιση?
ΜήνυμαΓεια σας παιδιά μου ήρθε μήνυμα για νέα αναβάθμιση στο nitrogen και παράλληλα μου ξεκίνησαν να κολλάνε εφαρμογές και να μου λένε η εφαρμογή δεν κατάφερε να εκκινήσει κάτι τέτοιο. Την έχει κάνει κανείς? Ξέρετε αν είναι safe και αν συνδέεται με το bug των εφαρμογώνε? Ανεβάζω το bug και την τρέχουσα εφαρμογή.Την ειδοποίηση στις νέες αναβαθμίσεις δεν με αφήνει να μπω να screenάρω.
-
Γεια σας παιδιά, κατά λάθος αγόρασα την x3u που δεν έχει Bluetooth... Anyway μια από αυτές τις μέρες είμαι έτοιμος να πάρω την x3 που έχει σύνδεση με το κινητό αλλά στο mi home που πηγαίνω βρίσκω μόνο την t100 και την t500.. Σε reviews που βλέπω στο YouTube δείχνουν να συνδέεται με το mi home κάνοντας προσθήκη και αναζήτηση.. ξέρει κανείς τι παίζει?
-
Γεια σας παιδιά, ο τίτλος τα λέει όλα. Screenshot μόλις μπορέσω.
-
Mi band 5 dnd
FlyingDonkey - - Mi Band
ΜήνυμαΓεια σας παιδιά, μόλις το έφερε ο Santa Claus.... Ψάχνω να βρω ρύθμιση για dnd όταν βάζω το κινητό στο dnd το μεσημέρι να κοιμηθώ αλλά δε βρίσκω... Δε μπορεί με το που βάζω το κινητό να μπαίνει και το band?? Επίσης πως διαβάζω τα μνματα???
-
Ειχα θέμα με τα ηχεία, έπαιζαν με τριγμούς και φοβήθηκα μήπως έχει πάρει υγρασία, αλλά βρήκα την υγειά μου όταν απεγκατεστησα εφαρμογή μουσικής η οποία είχε ρύθμιση για επέκταση του equaliser στους ήχους συστήματος. . . Τώρα το να μην παίζει τελείως... Μπες σε cit όντως.. κάνε ένα restart. Προσπάθησε να θυμηθείς αν έγινε κάτι που να συνδέεται με την απώλεια ήχου.
-
MI max 3
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ποιο; ” το volte
-
MI max 3
ΜήνυμαΤι είναι τούτο ρε παιδιά?