Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 179.
-
Παράθεση από NasDriver: “Θα έλεγα να ρυθμίσεις τους ήχους σε μία "γενική" αποδεκτή κατάσταση και να απενεργοποιήσεις την εφαρμογή ώστε να χρησιμοποιείς το κινητό μέχρι να έρθει το ανταλακτικό ” Μπα, αλλάζω συχνά τις εντάσεις των media αλλά και των ειδοποιήσεων.. Ήρθαν προχθές τα κουμπιά τα εξωτερικά. Περιμένω από μέρα σε μέρα και την καλωδιοταινία. Να δούμε πως θα πάει και η εγχείρηση...
-
Καλημέρα παίδες, το έγραψα και στο του nitrogen area αλλά δεν βρίσκω απάντηση οπότε το γράφω και εδώ. Πρόσφατα έσπασα το volume controler και κατέβασα virtual volume controler που κάθεται πάνω από όλα όσα τρέχουν. Για να δουλέψει κάτι πείραξα στις ρυθμίσεις χωρίς να θυμάμαι και έκτοτε τα floating apps δεν μπορώ να τα διαχειριστώ, δλδ να τα μετακινήσω η να τα κλείσω σέρνοντας προς τα πάνω η να τα μεγιστοποιήσω - ελαχιστοποίησω. Είναι μια λειτουργία που χρησιμοποιώ και θα ήθελα να αποκατασταθεί. E…
-
Παίδες καλησπέρα, όπως έχω αναφέρει σε άλλο θέμα, έχει σπάσει το volume controler ( αναμένω νέο από Κίνα ) και έχω κατεβάσει ένα ψηφιακό που μου κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Κάτι λοιπόν πείραξα στις ρυθμίσεις για να λειτουργεί και από τότε τα floating apps ενώ εμφανίζονται, δεν μπορώ να τα μετακινήσω, ούτε να τα κλείσω από το gesture γενικα δε λειτουργούν οι λειτουργικές gestures. Το εσωτερικό τους μια χαρά λειτουργεί. Βοήθεια??
-
Παράθεση από Vstromakias: “Το μόνο πρόβλημα θα είναι όσο το έχεις κλειστό ότι δε θα μπορείς να το ανοίξεις. Είχα κάνει το ίδιο με το mi3w γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα και όσο ήταν ανοιχτό όλα δουλεύουν μία χαρά. Ενεργοποίηση του ανοίγματος της οθόνης με διπλό χτύπημα ή αν υπάρχει δαχτυλικο όλα καλά. Αν το κλείσεις μετά είναι ακατόρθωτο να το ανοίξεις (ένταση απο το μενού) ή κόψε τη ταινία και άφησε μόνο το power γιατί πάντα είναι ανάμεσα power και vol- ” Α ναι ρε συ, δε το σκέφτηκα ότι πάει μαζί …
-
Παιδιά καλησπέρα. Όπως γράφω στον τίτλο έπεσε το κινητακι και βρήκε και χτύπησε το volume - και στραβωσε και πατιεται το - συνέχεια με αποτέλεσμα να μιλάω στο τηλέφωνο και να χαμηλώνει και τέτοια πολλά... Το άνοιξα λοιπόν μιας και έχω μικρή εμπειρία από εγχειρήσεις σε κινητά, και το ξεστραβωσα αλλά έχει σπάσει η φούσκα που κλικαρει το πλήκτρο μέσα - και πατιεται πάλι που και που. Παραγγέλνω ανταλλακτικό σήμερα αλλά μέχρι να έρθει από Κίνα, έχω κατεβάσει ψηφιακά καλουδια διαχείρισης έντασης ήχου …
-
Nitrogen παρόν
-
Περαστηκε σε nitrogen μέχρι στιγμής καλά
-
Nitrogen μέχρι στιγμής καλά. Ευχαριστώ.
-
Παιδια όταν συνδέω πληκτρολόγιο δε με αφήνει να επιλέξω άλλες γλώσσες όπως τα ελληνικά. Δλδ παω στις ρυθμίσεις, επιλέγω , δείχνει την κουκίδα στη γλώσσα, αλλά δεν έχει η δεν φαίνεται άλλη επιλογή που να επικυρώνει... Τέλος όταν συνδέω ακουστικά με ένα κουμπί, στις ρυθμίσεις πλήκτρων των ακουστικών επιμένει να μου δείχνει ακουστικά με 3 πλήκτρα και κατά συνέπεια δε μπορώ να ρυθμίσω...
-
Περαστηκε επιτυχώς σε mi max 3 nitrogen. Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από FlyingDonkey: “Κομπλε σε nitrogen μέχρι στιγμής. Ευχαριστώ. Edit: Έχουμε πλέον λειτουργία landscape home screen? Ή από μπαγκιά συνέβη σε μένα?? Μου είχε λείψει από το xperia z ultra.. ” Bagiά ήταν, με επανεκκίνηση έφυγε.
-
Κομπλε σε nitrogen μέχρι στιγμής. Ευχαριστώ. Edit: Έχουμε πλέον λειτουργία landscape home screen? Ή από μπαγκιά συνέβη σε μένα?? Μου είχε λείψει από το xperia z ultra..
-
Παιδιά αρχικά, δείτε λίγο το θέμα που έχω βάλει στην προηγούμενη έκδοση όσον αφορά τα εξωτερικά πληκτρολόγια αν είναι εύκολο. Τώρα, στη ρύθμιση πλήκτρων ενσύρματων ακουστικών μου βγάζει μόνο με τρία πλήκτρα ενώ το δικό μου εχει μόνο ένα και δε μπορώ να το ρυθμίσω να απορρίπτει κλήση η να μπαίνει πραγματοποιεί με διπλό κλικ ας πούμε την τελευταία εξερχόμενη.
-
Όντως με τα widgets έχω και γω θέμα. Το θέμα με την κενή σελίδα στην εναλλαγή εφαρμογών λύθηκε με επανεκκίνηση.
-
Καλημέρες, περάστηκε σε nitrogen. Είδομεν. Για αρχή, όταν πατάω την εναλλαγή εφαρμογών, βγάζει μια κενή σελίδα που δε δείχνει τπτ δλδ και πατώντας την επιστροφή, εμφανίζει τα παράθυρα των εφαρμογών για εναλλαγή. Ίσως με επανεκκίνηση επανέλθει. Θα επανέλθω και γω...
-
Στα εξωτερικά πληκτρολόγια δεν παίρνει την αλλαγή γλώσσας όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ενώ κάνει το "tongle" στην επιλογή γλωσσών, δεν τις κρατάει και πάει στο προηγούμενο μενού. Δεν ξέρω αν το είχε και σε παλαιότερες εκδόσεις γιατί τώρα το συνέδεσα.
-
Η "υγεία" επιμένει στα κινέζικα στις ειδοποιήσεις
-
Σε nitrogen ( max 3 ) περάστηκε με επιτυχία για αρχή. Βλέποντας και ενημερώνοντας. Στις επαφές λύθηκε το πρόβλημα με το κενό.
-
Περάστηκε με επιτυχία σε mi max 3 nitrogen. Περιμένω να δω αν θα βγάλει πάλι την ειδοποίηση της υγείας στα κινέζικα. Επίσης, στην οθόνη κλειδώματος δεν μπορώ να αλλάξω την μορφή ημερομηνίας από 07/27/20 σε 27/07/20??