Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 179.

• Παράθεση από kostaskex: “περάστηκε twrp και εγινε πρώτη προσπάθεια να γίνει εγκατάσταση την MIUI by mi-globe.com 11.0.3.0 (PEDCNXM) πρώτη προσπάθεια άκαρπη με αρκετά σφάλματα .. δεύτερη προσπάθεια έγινε εγκατάσταση κανονικά και απο το πρωί μέχρι τώρα ούτε μια επανεκκίνηση...(φτυστέ με να μη με ματιάσετε) ” Ακομη σταθερό εύχομαι. Σε μένα τώρα. Μου ήρθε εβδομαδιαία αναβάθμιση που έλεγε για android 10 και ότι μπορεί να χρειαστεί επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αν δε παίζει σωστά και τέτοια. Την έ…

• Παράθεση από amavroudis: “Είναι απλά τεστ αυτά. Μόλις βγεις διαγράφονται τα προσωρινά αρχεία. Μετά σου λέω, όταν ακούς κάτι χαμήλωσε την ένταση, μη το έχεις τόσο δυνατα και παραμορφώνεται ο ήχος. ” Μα πριν τις δύο τελευταίες αναβαθμισεις έπαιζε κανονικά μέχρι τέρμα .. αυτό λέω .. Edit: Υπάρχει "εύκολος" τρόπος να του ανακαλέσω τις 2 τελευταίες αναβαθμισεις ή να υπάρχει αρχείο και να περάσω την προηγούμενη? Έχω ξενερώσει πολύ. Μέχρι τη μέση πάει. Και στην ανοικτή ακρόαση παραμορφώνει..

• Παράθεση από amavroudis: “Αυτό. Μην το έχεις τόσο δυνατά και παραμορφώνεται ο ήχος. ” το χαμηλώνω την ώρα που λέει τα νούμερα, πατάω "pass" με πάει αυτόματα στο επόμενο τεστ στο οποίο πατάω επιστροφή και μετά πάλι επιστροφή να βγω από το cit και λέει when you exit all related text data will be erased. Πατάω οκ και είναι πάλι στα ίδια. Σίγουρα είναι αυτό? Έκανα και την τελευταία αναβάθμιση την σημερινή αλλά τπτ.

• Παράθεση από amavroudis: “Χαμήλωσε την ένταση. ” Εννοείς εκεί που λέει τα νούμερα και τα πατάς, να κατεβάσω την ένταση και έτσι απλά το κατεβάζει γενικά? Ή έχει κάποια άλλη ρύθμιση που δε βρίσκω?

• Παράθεση από amavroudis: “Επαναλαμβανόμενα πατήματα του kernel μέσα στο σχετικά με το τηλέφωνο . Θα σε βάλει στο cit. Δεν έχει ελληνικό όνομα. ” ok μπήκα έτρεξα τεστ για το ηχείο και δουλεύει αλλά παραμορφώνει πάρα πολύ ενώ δεν παρανορφωνε

• Παράθεση από amavroudis: “Δες το μέσα.στο cit engineering mode. ” Ελληνικά?

• Παιδες μετά την τελευταία εβδομαδιαία αναβάθμιση το ηχείο παίζει χάλι μαύρο. Έκανα επανεκκίνηση και τπτ

• Game turbo optimization

FlyingDonkey - - MIUI Store

Μήνυμα

Καλημέρα παίδες, προσπαθώ να παραμετροποιήσω τον εν λόγω επιταχυντή μα δε βρίσκω πως. Θέλω να βάλω στην αριστερή πλευρά των συντομεύσεων επιπλεόντων ( floating apps ) εφαρμογών το viber και όχι το what's up που έχει προεγκατεστημένο και τον chrome που μια τον έχει ως επιλογή και μια όχι. Επίσης στη δεξιά πλευρά που σ δίνει την δυνατότητα εγγραφής οθόνης θα ήθελα αν γίνεται να βάλω ηχογράφηση.

• Παράθεση από synzeus: “Αναβάθμιση; Είσαι στη μαμά τη ROM; Δε φοράς την 11.0.2.0 XTRV; ” Αυτην φοράω

• Παράθεση από synzeus: “Εγκατέστησα σήμερα την εφαρμογή της Google για επαφές και όλα δουλεύουν σωστά με το πρώτο άγγιγμα της οθόνης. Δεν ξέρω τι γίνεται με τη μαμά εφαρμογή. Ίσως από εβδομάδα επανεγκαταστήσω τη ROM, ίσως περιμένω την επόμενη αναβάθμιση. ” Μου ήρθε μια αναβάθμιση αλλά σταμάτησε και λέει σφάλμα κατά τη λήψη, δεν ταιριάζει το md5 sum. Λέω να περιμένω μέχρι να φτιάξει η μαμά εφαρμογή.. Μπορεί όμως να δοκιμάσω και την Google. EDIT: Αφήνοντάς το όλη νύχτα μετά από φόρτιση χωρίς να φορ…

• Παράθεση από NasDriver: “Είναι εναλλακτικό του playstore...αλλά ασφάλεια 100% δεν υπάρχει πουθενά, ακόμα και στο playstore κατά καιρούς "μπαίνουν" εφαρμογές που δεν θα έπρεπε να μπουν ” Υποσταθηκα, = understood.

• Παίζει κανένα γνωστό? Το Απντόιτ ας πούμε?

• Παράθεση από synzeus: “Το βίντεο το ανέβασα σαν παράδειγμα. Το ίδιο μου κάνει και σε αποθηκευμένες επαφές, όπως και όταν θέλω να αποθηκεύσω ένα νέο αριθμό. ” Ακριβώς τα ίδια και εδώ.

• Καλημέρα παίδες δε μου λειτουργεί σωστά η εφαρμογή των επαφών και συγκεκριμένα πολλά πλήκτρα ανταποκρίνονται μετά από πολλά πατήματα όπως το να καλέσεις μια επαφή, να αποθηκεύσεις μια άλλη, να στείλεις μήνυμα κ.α. ξέρετε κάτι?

• Παιδιά ποια η γνώμη σας για εγκατάσταση εφαρμογών από τρίτα sites ? Έχω βρει κάτι pro apps στο μπεχο και σε παλαιότερη συσκευή δεν είχα κόλλημα αλλά μιας και έχω καινούργιο το σκέφτομαι..

• Παράθεση από kostaskex: “βρήκες λύση? ” επανεκκίνηση δούλεψε αλλά δεν βρήκα χρόνο να παίξω ακόμα Edit: δουλεύει μια χαρά τώρα...

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από FlyingDonkey: “Άρα το update που βλέπω και μπορώ να κατεβάσω δεν είναι για μένα? Ή είναι γενικό update που μπορώ να κατεβάσω απλά δεν είναι ειδικά για τη συσκευή μου ” Και βέβαια μπορείς να κάνεις το Update... Αφού σου ήρθε ειδοποίηση για Update θα την κάνεις όπως έκανες μέχρι τώρα... ” Είναι το πρώτο update μετά το πέρασμα της rom και ταλαιπωρήθηκα λίγο οπότε το φοβάμαι με το bootloop που γράφει για αυτό ρώτησα.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Το μήνυμα που βλέπετε στον updater είναι γενικό και όχι ειδικό για την συσκευή που έχετε. Το MI max 3 δεν έχει Android 10 rom αλλά Android 9. ” Άρα το update που βλέπω και μπορώ να κατεβάσω δεν είναι για μένα? Ή είναι γενικό update που μπορώ να κατεβάσω απλά δεν είναι ειδικά για τη συσκευή μου

• Παράθεση από NasDriver: “9.10.10/11 = 2019 - Οκτώβριος - 10 ή 11...κάποιες βγήκαν 11 του μηνός ” Οπότε, δε κατάλαβα, είναι η 10 android? Δεν είναι για μένα ( mi max ) ? Να την κατεβάσω? Αν ναι, είναι stable?

• Παράθεση από rascal: “Δεν αναφέρει για το mi Max 3 ότι περνει Android 10.9 έχεις ακόμα. Αυτή την ρομ την πέρασα εχθές Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γκαβος είμαι?