Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 179.

• Παράθεση από rascal: “Πως σου ήρθε ενημέρωση; τι ρομ φοράς; Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτην εχω Και αυτή μου ήρθε

• Καλημέρα παιδιά, μου ρθε χθες ενημέρωση για αναβάθμιση στην 10 . Την έχει περάσει κανείς σεmi max 3? Είναι σταθερή?

• Παράθεση από kostaskex: “ ” στο ''επιλογές προγραμματιστών'' δεν μπορώ να βρω κάτι nas νομίζω κάπου ειχα διαβάζει οτι θέλει αλλαγή χώρας ή κατι τέτοιο anyway για να διορθωθεί ο ήχος.. [/quote] Καλημέρα και από μένα. Σε μερικές εφαρμογές"μπερδεύει το πάνω με το κάτω ηχείο και βγάζει ήχο μόνο από το πάνω που είναι πολύ χαμηλό , όπως π.χ. στους χάρτες και στο mobile legends που παίζω. Επίσης δεν αλλάζει η ένταση μερικές φορές. Μετά από ελαχιστοποίηση και μεγιστοποίηση "φτιάχνει", βγάζει δλδ από το …

• Λοιπόν, βρήκα την αλλαγή των πλήκτρων, είναι ρυθμίσεις->πρόσθετες ρυθμίσεις->προβολή πλήρους οθόνης->αντικατοπτρισμός πλήκτρων. Τώρα, έχω δύο θέματα. 1ον: πολλές αν όχι τις περισσότερες φορές που βρίσκομαι σε μια επαφή και πατάω είτε το πλήκτρο της κλήσης είτε το πλήκτρο μηνύματος είτε πάνω στο νούμερο τηλεφώνου για κλήση, δεν κάνει τίποτα και το πατάω πολλές φορές ( δείχνει ότι πετιέται κάποιες από αυτές) και τελικά μπορεί να καλέσει. 2ον: όταν παίζω παιχνίδι ( mobile legends) πολλές φορές ο ήχ…

• Παράθεση από NasDriver: “Πιθανών και να μην μπορεί να κρυφτεί ” Οχιιιιι

• Παράθεση από amavroudis: “1. 2. 3. Πάτα παρατεταμένα στη home screen και πήγαινε settings, transition effect. ” Δεν εννοώ το εφέ μετάβασης, εννοώ να γυρνάει το ui ,αυτόματη περιστροφή οθόνης και στην home screen. Παράθεση από NasDriver: “1 & 2. Δες προβολή - Home screen ” Δεν έχει εκεί κάτι για απόκρυψη status bar.... Ούτε για τα πλήκτρα. Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω το developer mode?[scallout][/scallout]

• Παιδιά ψάχνω αλλά δε βρίσκω τα εξής ,ούτε σε αναζήτηση στο διαδίκτυο. 1. Πώς αποκρυπτουμε το status bar ώστε να εμφανίζεται με τράβηγμα της κουρτίνας? 2. Πώς αλλάζουμε θέση στα πλήκτρα πλοήγησης κάτω? 3. Προερχόμενος από z ultra, αναρωτιέμαι αν μπορεί το ui γενικά αλλά και στη home screen να περιστρέφεται?

• Παίδες σας ευχαριστώ όλους παααααρα πολύ. Το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα.

• Μετα το φορματ

• Παράθεση από amavroudis: “Πηγές να κάνεις καμιά επαναφορά; Μπες και κάνε πάλι στο twrp factory reset και επανεκκίνηση στο σύστημα. ” Όχι. Μολις τελειωσαμε τα πάντα με εβγαλε στο κάτωθι μενου και μετα απο λιγο πηγε στο τελευταίο της προηγούμενης φώτο

• Παράθεση από amavroudis: “Θα σου έγραψε ο @NasDriver την αλυσίδα, φαντάζομαι... Format data, reboot to recovery, factory reset, reboot to recovery και εγκατάσταση της rom, αφού βέβαια τη περάσεις πάλι στο τηλέφωνο σου από τον υπολογιστή σου. ” Ναι, η φαντασία σου ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!

• Παράθεση από amavroudis: “Format data εκανες; ” Ναι.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

FlyingDonkey - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από FlyingDonkey: “Παιδια περασα twrp εκανα ενεργειες με καθοδήγηση, πέρασα και την rom και μετα το bootάρισμα της ρομ μου γράφει αυτό. ”

• Παιδια περασα twrp εκανα ενεργειες με καθοδήγηση, πέρασα και την rom και μετα το bootάρισμα της ρομ μου γράφει αυτό.

• Παράθεση από amavroudis: “Και αυτή τη rom xiaomi-miui-hellas-XTRV-MIMAX3_V10.3.4.0.PEDCNXM_v10-9.zip ” Ψάχνω να την βρω στο παραπάνω νήμα που έστειλες μα δε τη βρίσκω, little help?

• Παράθεση από NasDriver: “Volume down & power...δεν χρειάζεται να κάνεις εκ νέου setup... ” thanks, worked

• Παράθεση από geoanto555: “Mi Max 3 Nitrogen 3.2.3-1 3.2.3-3 3.2.3_02-04 3.3.1_30-05 3.3.1_30-05_custom-kernel ” από εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…AD%CF%82-XIAOMI/?pageNo=1 πρέπει να επιλέξω μία nitrogen? Επίσης: 2ος τρόπος Αντιγράφουμε το αρχείο img που κατεβάσαμε στον φάκελο adb που έχουμε αποθηκεύσει παλιότερα στον δίσκο C. αναφέρεται στον φάκελο adb που κάναμε χθες για να περάσουμε την Official chinese?

• Παράθεση από NasDriver: “Παίξε και ένα JOKER ξεκλείδωσε με την πρώτη, δεν σου έβγαλε αναμονή....fastboot ξανά και περνάς XTRV thumbsup.png ” Πως το κλείνω για να μπω σε fastboot οέο?

• Παράθεση από NasDriver: “Παίξε και ένα JOKER ξεκλείδωσε με την πρώτη, δεν σου έβγαλε αναμονή....fastboot ξανά και περνάς XTRV thumbsup.png ” WOW, Φτιάξε με... Little help με την επισήμανση?

• Λοιπόν, Έκανε boot μόνο του ( ακόμα συνδεδεμένο στο pc ) και έβγαλε μια "μαύρη" οθόνη με ένα λουκέτο και τρεις κινεζικότατες επιλογές.. EDIT: Βασικά δύο επιλογές και μία τρίτη τέρμα κάτω.