Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 179.

• Παράθεση από NasDriver: “Αφού συνδέσεις το mi account και κάνεις και add στις επιλογές για προγραμματιστές, γυρνάς σε fastboot mode για να κάνεις ξεκλείδωμα ”

• Παράθεση από amavroudis: “Ναι. Βγάλε και το wifi και ενεργοποίησε το mi account με δεδομένα κινητής. Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ ” Δες το EDIT πιο πάνω παρακαλώ. Είπα να προλάβω αλλά είσαι και σφαίρας...

• Παράθεση από NasDriver: “Καλημέρα, λογικά είσαι έτοιμος και πας για ξεκλείδωμα τώρα Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) ” "Περίπτωση 2: Current account is not bound to this device Απόκρυψη Spoiler Σε αυτή την περίπτωση, όπως γράφει και κάτω από τον τίτλο, θα πρέπει να συνδέσουμε το mi account μας στην επιλογή Mi unlock status Βρίσκεται στις επιλογές για προγραμματιστές, αν δεν τις έχουμε ενεργοποιήσει πάμε: Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο > Πατάμε συνεχόμενα 7-9 φορ…

• Παράθεση από amavroudis: “Τώρα θα σόι ανοίξει με τη κινέζικη. Ακολούθησε τον οδηγό για να ξεκλειδωσεις και μετά περνάς πάλι global ή την ελληνική xtrv χωρίς να κλειδώσεις πάλι bootloader. Δες τον οδηγό καλά για να καταλάβεις τι θέλει για να ξεκλειδώσεις. ” Ok, cya around.

• Παράθεση από amavroudis: “Όπως είσαι fastboot oem lock Και θα κλειδώσει. Μετά Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) ” Το πάτησα, έκλεισε, ξαναάνοιξε, ξαναέκλεισε, μου βγαλε κάτι μουντζες και τώρα "μάλλον" ανοίγει πάλι.. με σκοτινό mi..

• Παράθεση από NasDriver: “Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Εσύ θα δώσεις την εντολή fastboot oem lock ” Εντάξει νομίζω είμαι έτοιμος για Hacker... και τώρα? Edit: Α! Sorry, τώρα πρέπει να δώσω να κλειδώσει? Γτ? Για να το ξεκλειδώσω μετά ε?

• Παράθεση από NasDriver: “Τώρα μπαίνεις σε fastboot mode και δίνεις την εντολή fastboot oem lock για να κλειδώσει ” Από που? miflash.2017.4.25.0?

• Παράθεση από amavroudis: “Αν είσαι ξεκλειδωτος, περνάς twrp και κάνεις εγκατάσταση την xtrv. ” Ώπα ώπα μανάρι, ευχαριστώ για όλα, πάρα πολύ αλλά πως θα δω αν είμαι ξεκλείδωτος? Μόλις πέρασα την official chinese rom γτ το είχαν ξεκλειδώσει και περάσει την global από το μαγαζί που το πείρα από κίνα και θέλω να περάσω την global πάλι με δικό μου acc για τους προαναφερθέντες από εσάς τους γίγαντες λόγους. Ούτε το twrp ξέρω ούτε το xtrv! Sorry δεν νομίζω να το έχω διαβάσει παραπίσω ή κάπου.. Σορυ που…

• Παράθεση από NasDriver: “Άμα άνοιξε ναι ” Άνοιξε.. Τώρα πάμε για την ελληνική πάλι! Την διαδικασία από την 1η σελίδα σαν να μην έγινε ποτέ η όλη φάση??

• Παράθεση από NasDriver: “ΟΚ...flash ” κομπλε?

• Είμαι εδώ : Edit: ναι, παίζω ακόμα StarCraft Broodwars

• Παράθεση από NasDriver: “:D Βάλε μία φώτο από το miflash με τις επιλογές που έχεις και πριν πατήσεις το flash, απλά για έναν τελικό έλεγχο ” Roger Rogen brb

• Παράθεση από NasDriver: “hardbrick = όταν δεν ανοίγει καθόλου η συσκευή ” Κακούργε.. Άσε με στην ησυχία μου προσπαθώ τόσες μέρες να βρω λίγο χρόνο γέρος άνθρωπος Σατανά.. Οπότε ξεκινάω κανονικά ναι?

• Παράθεση από NasDriver: “Ο φάκελος image δεν "χρειάζεται", εκεί περιέχει τα αρχεία - partition της συσκευής που γίνονται flash, εσύ θα επιλέξεις τον φάκελο με το όνομα της ρομ που έχει τα αρχεία flash - flash_all κτλ ” Ωραία, οπότε με το hardbrick τι γίνεται? Εγώ μόνο το depon ξέρω Συνεχίζω κανονικά ακολουθώντας τις οδηγίες?

• Παράθεση από NasDriver: “Αν εννοείς την πρώτη φώτο που έχει τα δύο αρχεία και τον φάκελο, είναι η fastboot πριν γίνε αποσυμπίεση, σωστά είναι ο φάκελος που δείχνεις στην φώτο σου ” Έκανα επεξεργασία και ανέβασα τα περιεχόμενα του φάκελου images.

• Παράθεση από NasDriver: “Αυτόν τον οδηγό ακολουθείς ---> Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019) Δεν έχεις hardbrick ” Ναι αυτόν. Τι είναι το hardbrick οέο? Μέσα στο images έχει των κάτωθι εικονών τα αρχεία:

• Παιδιά τώρα άδειασα να περάσω την fastboot rom ( official κινέζικη ) και στην φάση ¨προετοιμασία αρχείων", στην αποσυμπίεση της ROM δε μου βγάζει 3 αρχεία όπως στο παράδειγμα της photo ( ένα φάκελο "whyred_global..." και δυο αρχεία από κάτω ) αλλά ούτε κάτι αντίστοιχο με την δεύτερη photo brom,trac,miflash κτλ. μα ένα φάκελο με όνομα : nitrogen_images_V10.3.4.0.PEDCNXM_20190820.0000.00_9.0_cn και μέσα έχει την κάτωθι photo πάμε καλά? Συνεχίζω, είναι τυχαίο το παράδειγμα των photo?forums.xiaomi-m…

• Παράθεση από NasDriver: “Αυτό με την μετάφραση δεν το είχα σκεφτεί ” Ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι...

• Παράθεση από NasDriver: “Δεν το ξέρω κι εγώ... κοιτάς αυτές που έχουν 3 μέσα και το αρχείο που θα σου να κατέβει, πρέπει να γράφει στην αρχή nitrogen... ” ★ κεχρί MAX3 τελευταία σταθερή έκδοση σύρμα πινέλο Fastboot πλήρες πακέτο Λήψη χε χε το βρήκα Γράφει και nitrogen_images_V10.3.4.0.PEDCNXM_20190820.0000.00_9.0_cn_1a70eddd4f.tgz αλλά είναι 2,4 gb ρε παιδιά, είναι νορμάλ αυτό?

• Παράθεση από NasDriver: “Δεν πάει με την ρομ αλλά με την έκδοση της συσκευής...b. είσαι, china version συσκευής ” Χαίρετε, πατάω το b αλλά με βγάζει σε ένα κινέζικο site που και μετάφραση να κάνω μου έχει πάρα πολλές επιλογές... ( miui.com/shuaji-393.html )