Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-179 από 179.
-
Παράθεση από amavroudis: “Καλημέρα. Θα κατεβάσεις τη κινεζική fastboot για το τηλέφωνο σου και θα τη περάσεις έτσι Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019) Μη κλειδώσεις κάτω δεξιά στο miflash. Μετά ξεκλειδώνεις με το δικό σου λογαριασμό και περνάς ότι θέλεις. ” Λοιπόν, δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα τα στάδια και ελπίζω να μη σας κουράζω άδικα αν το αναφέρει παρακάτω, έκανα το βήμα 1 επιτυχώς και στο βήμα 2, "Miflash tool: MiFlash 2017.4.25.0 (στον οδηγό χρησιμο…
-
Παράθεση από amavroudis: “Έχει ξεκλειδωθει με μη ορθολογικό τρόπο για να μπορέσει να περαστεί η global rom σε china version κινητό. Χαζά που έκαναν και κάνουν οι μεταπωλητές. Αν σου κλειδώσει λόγω παραδείγματος αναβάθμισης android ή miui version (γίνεται, μη το γελάς) θα το πάρεις στο χέρι και θα τρέχεις .. Αν δεν θέλεις να ακούσεις συνέχισε όπως αγαπάς. Εμείς πάλι εδώ θα είμαστε να βοηθήσουμε. Εσύ θα πρέπει να βάλεις το χέρι στη τσέπη. Υπάρχει βέβαια και η λύση να περάσεις κινεζική rom και να τ…
-
Παράθεση από amavroudis: “Έχει ξεκλειδωθει με μη ορθολογικό τρόπο για να μπορέσει να περαστεί η global rom σε china version κινητό. Χαζά που έκαναν και κάνουν οι μεταπωλητές. Αν σου κλειδώσει λόγω παραδείγματος αναβάθμισης android ή miui version (γίνεται, μη το γελάς) θα το πάρεις στο χέρι και θα τρέχεις .. Αν δεν θέλεις να ακούσεις συνέχισε όπως αγαπάς. Εμείς πάλι εδώ θα είμαστε να βοηθήσουμε. Εσύ θα πρέπει να βάλεις το χέρι στη τσέπη. Υπάρχει βέβαια και η λύση να περάσεις κινεζική rom και να τ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Από την στιγμή που δεν γράφει global version στο κουτί και σου ήρθε με globa lrom, είναι ξεκλείδωτο από το μαγαζί που το αγόρασες... Κανονικά πρέπει να βάλεις china rom...να κλειδώσεις bootloader και μετά να ξεκλειδώσεις με το δικό σου mi account Απλά για επιβεβαίωση για κάνε και αυτόν τον έλεγχο ---> Product Authentication ” Εκανα και μου γράφει Mi Max3 6 GB RAM 128 GB ROM Γτ αν δε κάνω κινεζικη τον και μετά unlock κτλ?
-
Παράθεση από amavroudis: “Το τρίτο βήμα από αυτά που σου έγραψα σου παρέθεσε ο @NasDriver... Αν θέλεις τα κοιτάς, αν όχι εσύ ξέρεις... ” Ωραία, αυτό κάνω, πάτησα να μπω στο fast boot, μπήκε, εμφάνισε το logo, δεν προχώρησε σε κάποιο άλλο μενού, δεν περίμενα και ΠΟΛΥ και το συνέδεσα αλλά δε το δείχνει connected στο unlocker. Εμφάνισε κάτω δεξια στο pc εγκατάσταση λογισμικού και μετά από λίγη ώρα λέει απέτυχε. Έπρεπε να περιμένω να προχωρήσει το bootloader? EDIT: Στο κινητό εμφανίζει την κατάσταση…
-
Παράθεση από NasDriver: “Δες τις οδηγίες στην πρώτη σελίδα πρώτα ---> Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) ” Ωραία αυτό κάνω λοιπόν, όχι αυτά: Παράθεση από amavroudis: “Εδώ δες Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) Εγκατάσταση Kedacom fastboot drivers για Ryzen επεξεργαστές ” Σω…
-
Παράθεση από NasDriver: “Υπάρχει ήδη το username που έβαλε...δοκίμασε άλλα... ” 'Ελεος, εγώ έφτιαξα το nickname αυτό, το 2003! Από τότε παίζει πολύ! Δοκιμάζω και επανέρχομαι αν χρειαστεί. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Edit: Ωραία, το πήρε, έκανα πίσω - μπρος και με έβγαλε στην επιθυμητή σειρά.
-
Παράθεση από NasDriver: “Εκεί βάζεις ένα nickname ια το κινέζικο φόρουμ, κλείνεις τη σελίδα και αρχίζεις από την αρχή την διαδικασία ” Πάτησα το ίδιο με εδώ και μετά το κουμπί δίπλα και μου έβγαλε ένα λυπημένο χαμόγελο και κάτι στα κινέζικα. Google translate : Λυπούμαστε, το αίτημά σας δεν είναι σωστό ή η συμβολοσειρά επαλήθευσης φόρμας δεν ταιριάζει και δεν μπορεί να υποβληθεί.
-
Παιδιά μόλις παρέλαβα το mi max 3 6/128 και προσπαθώ να κάνω unlock ακολουθώντας τις οδηγίες της πρώτης σελίδας του παρόντος νήματος και στο βήμα "Κάνουμε κλικ πάνω στο κουμπί Unlock Now και θα μεταφερθούμε στην σελίδα όπου μας προτρέπει να κατεβάσουμε την εφαρμογή Mi Unlock" με πετάει σε ένα κινέζικο site που είναι αυστηρά στα κινέζικα και δε καταλαβαίνω τπτ. Έχω κάνει acc ενεργο κλπ, miui.com/forum.php?mod=nick2 αυτό είναι το νήμα, πάντως δε μου μοιάζει με το spoiler photo που δείχνει στα νήμα…
-
Παράθεση από troidor: “Από Ελλάδα όμως δεν παίζει το 6/128. Οπότε υπομονή. Το κινητό τα σπάει. Ειδικά με την τελευταία developer Rom του φόρουμ κάνει παπάδες και απλά η μπαταρία δεν τελειώνει . Και θέλει και υπομονή άλλες 7 μέρες αφού το πάρεις για να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Και μην ξεχάσεις να έχεις έτοιμη την κάρτα sim κομμένη για να μπορέσεις να ξεκλειδώσει αλλιώς δεν κάνει bind με τονmi account. ” Μόλις μου ήρθε, καλημέρα. Τι γινεται με την developer rom? Ειμαι λίγο άσχετος…
-
Παράθεση από geoanto555: “ Τωρα αν κλειδώσει, ειναι ενα πρόβλημα γι αυτό θα πρέπει να εχεις ενεργο account για να μπορεις να το ξανα ξεκλειδώσεις. ” Καλημέρα στην παρέα και γω το παρήγγειλα και το περιμένω σε κανα δυο βδομάδες με τις προσφορές που λεει και ο πρώτος. Για μενα τον αρχάριο και πρωτάρη σε xiaomi, οταν λες ενεργο account σε τι εννοείς ? Το g mail? Αφου δε θα εχει g services ετσι δεν είναι ? Mi account εννοείται ? Sorry για το outsider...