Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 169.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από Tilemaxos42: “καλημερα, σημερα το πηρα κ εγω επιτελους ... θα καθησω με την ησυχια μου να τσεκαρω αν ειναι ξεκλειδωτο με τους οδηγους σας ή κλειδωμενο ... και μετα ολα τα απαραιτητα .. για να περασω μια ελληνικη ρομ ... ειναι κινηταρα ομως ετσι !!!!! .... ” καλοριζικο φιλε!η πυξιδα (ετσι από περιεργεια δικη μου) για τσεκαρε να δεις,δουλευει??
-
σε mi note pro πώς τρεχει η νεα stable (V8) παιδες?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis0547: “Παράθεση από apollo_il: “Παράθεση από sakis0547: “Παράθεση από apollo_il: “Παιδια οποιος εβαλε την τελευταια stable (V8) ας μας πει εντυπώσεις...γιατι σκέφτομαι να την βαλω. Επισης,με αυτή που είμαι τωρα (7.5.4.0) είμαι root.Θα μπορω να βαλω κ στην επομενη το supersu κ να ειναι ρουταρισμενο το κιν ή θα εχω κανα θεμα? ” Root είναι το κινητό και στις gtv,με su,με gtv το κινητό δουλεύει καλύτερα. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το γνωρίζω αυτό φιλ…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis0547: “Παράθεση από apollo_il: “Παιδια οποιος εβαλε την τελευταια stable (V8) ας μας πει εντυπώσεις...γιατι σκέφτομαι να την βαλω. Επισης,με αυτή που είμαι τωρα (7.5.4.0) είμαι root.Θα μπορω να βαλω κ στην επομενη το supersu κ να ειναι ρουταρισμενο το κιν ή θα εχω κανα θεμα? ” Root είναι το κινητό και στις gtv,με su,με gtv το κινητό δουλεύει καλύτερα. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το γνωρίζω αυτό φιλε μου αλλα κουραστηκα με τα bug της dev,για αυτό γ…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαιδια οποιος εβαλε την τελευταια stable (V8) ας μας πει εντυπώσεις...γιατι σκέφτομαι να την βαλω. Επισης,με αυτή που είμαι τωρα (7.5.4.0) είμαι root.Θα μπορω να βαλω κ στην επομενη το supersu κ να ειναι ρουταρισμενο το κιν ή θα εχω κανα θεμα?
-
γεγονός είναι πως τα εχει σκ@@@ει λιγακι σε επιπεδο high-end συσκευών..ισως το mi note 2 να είναι η τελευταια της ευκαιρια για να παρει παλι κεφαλι..ιδωμεν..
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαιδιά ποια είναι η πιο καλή stable μέχρι τώρα για το κιν μας???
-
Παράθεση από alexmorak: “Παράθεση από apollo_il: “εγω μεχρι κ το μεσημερι ειχα κανονικα 4G.Όταν εβαλα τη νεα ρομ το απόγευμα κ επειτα πηγα να ανοιξω,απλα δεν ανοιγαν!φοβαμαι ότι θα είναι θεμα της ρομ. Μενω Πυργο εχω την GTV 6.7.28 κ κιν το mi note pro. ” Εσύ έπεσες σε περιπτωσάρα. Μόλις εκδηλώθηκε το πρόβλημα άλλαξες rom ” είμαι γνωστος γκαντέμης φιλε...αστα...αχχααχχαχαχαχα
-
αντιγραφω από τον τοιχο της cosmote στο fb.. COSMOTE 2 λεπτά · Λόγω τεχνικού προβλήματος κάποιοι πελάτες κινητής έχουν δυσκολία στην πρόσβαση mobile internet. Εργαζόμαστε εντατικά για την επίλυση του προβλήματος ώστε να αποκατασταθούν οι υπηρεσίες σας το συντομότερο δυνατό. Ζητούμε συγνώμη και την κατανόηση σας.
-
Παράθεση από Budda: “Σημερα σε βιντεοκληση skype διαρκειας 3 λεπτων το κινητο "πηρε φωτια" βγξκε και το σχετικο μηνυμα υψηλης θερμοκρασιας ,ειχα συνδεση με δεδομενα και οχι με wifi (δεν γνωριζω αν παιζει ρολο) ,το ιδιο συνεβη και κανοντας χρηση του πλοηγου . ” νομιζω ότι παντα με χρηση δεδομενων τα κινητα ζεσταίνονται περισσοτερο σε σχεση με χρηση wifi.εγω τουλάχιστον σε οσα κιν εχω χρησιμοποιησει μεχρι τωρα,με τα δεδομενα ανεβαινε αισθητα η θερμοκρασια.
-
Σε mi note pro έχουμε κάνα θέμα με τη νέα ρομ?
-
Μια λυση για το supersu:Εριξα μεσα το beta supersu v 2.52 και το φλασαρα.Επειτα κατεβασα από το playstore την εφαρμογή του supersu.Πλεον εμφανιστηκε στα εικονίδια μου κ δουλευει κανονικα (ελπιζω να δουλευει κ με τις επομενες ρομ ).
-
Παράθεση από LeonTsi: “Παράθεση από apollo_il: “Παράθεση από LeonTsi: “Παράθεση από apollo_il: “λοιπον εχουμε κ λεμε: η νεα ρομ φαινεται πολυ γρηγορη.απο ένα γρηγορο τσεκαρισμα παρατηρησα οτι όλα βαινουν καλως εκτος από 2 πραγματάκια. 1) ΔΕΝ αναβουν τα led ειδοποίησης 2)ΔΕΝ υπαρχει το εικονιδιο του super su παρολο που είναι εγκατεστημενο στο κιν.Το παρατηρησα και κατά τη διαρκεια του φλασαρισματος οτι εγκατασταθηκε κανονικα κ φαινεται κ στα συμπιεσμένα αρχεια μου οτι υπαρχει.Επισης το rootchecke…
-
Παράθεση από LeonTsi: “Παράθεση από apollo_il: “λοιπον εχουμε κ λεμε: η νεα ρομ φαινεται πολυ γρηγορη.απο ένα γρηγορο τσεκαρισμα παρατηρησα οτι όλα βαινουν καλως εκτος από 2 πραγματάκια. 1) ΔΕΝ αναβουν τα led ειδοποίησης 2)ΔΕΝ υπαρχει το εικονιδιο του super su παρολο που είναι εγκατεστημενο στο κιν.Το παρατηρησα και κατά τη διαρκεια του φλασαρισματος οτι εγκατασταθηκε κανονικα κ φαινεται κ στα συμπιεσμένα αρχεια μου οτι υπαρχει.Επισης το rootchecker δειχνει οτι το κιν είναι ρουτ κανονικότατα.Πώς…
-
λοιπον εχουμε κ λεμε: η νεα ρομ φαινεται πολυ γρηγορη.απο ένα γρηγορο τσεκαρισμα παρατηρησα οτι όλα βαινουν καλως εκτος από 2 πραγματάκια. 1) ΔΕΝ αναβουν τα led ειδοποίησης 2)ΔΕΝ υπαρχει το εικονιδιο του super su παρολο που είναι εγκατεστημενο στο κιν.Το παρατηρησα και κατά τη διαρκεια του φλασαρισματος οτι εγκατασταθηκε κανονικα κ φαινεται κ στα συμπιεσμένα αρχεια μου οτι υπαρχει.Επισης το rootchecker δειχνει οτι το κιν είναι ρουτ κανονικότατα.Πώς μπορω όμως να το εμφανισω κ στην επιφανεια εργα…
-
παιδια για να μην κανω καποιο λαθος:λοιπον είμαι στην 6.6.23.εχω κανονικα το supersu κτλ. κανοντας την αναβαθμιση στην τωρινη rom υπαρχει κίνδυνος να εξαφανιστεί?μηπως προτου προχωρήσω στο νέο update να το απεγκαταστησω? ξεχασα να αναφερω ότι πιθανον να εχει γινει ενημερωση του από το play store καποια από τις προηγούμενες μερες..