Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 169.
-
παιδια η πιο καλη stable για το mi3 ποια είναι?δεν με νοιαζει αν είναι πολύ προσφατη ή όχι αρκει να εχει δουλεψει στο τηλ απροβλημάτιστα.δεν την παλευω άλλο με τις dev.
-
μηπως με τη νεα ρομ εχει παρατηρηθεί τιποτα περιεργο στις κλησεις?χθες βραδυ σηκωνοντας το τηλ σε κληση δεν ακουγα τιποτα απολυτως,νεκρο..προσπαθησα 5-6 φορες εκανα κ επανεκκινηση τιποτα.σημερα όλα οκ.πριν λιγο με πηραν τηλ,ηταν η τριτη φορα οι άλλες 2 δεν ειχαν ακουστει.κοιταζω στην οθονη ειχε ειδοποιηση κ όταν την πατησα μου εδειξε απλα ποιος με καλεσε,χωρις να είναι κοκκινη η κληση όπως συμβαινει σε αναπάντητες.παιζει κανα θεμα με τη ρομ ή απλα ηταν τυχαια όλα αυτά?
-
να ρωτησω..αυτό το update λεω να μην το κανω λογω των προβλημάτων που ειχαν αρκετα παιδια.αν κανω το επομενο,θα μπορω μεσω του OTA updater (επειδή σε οσους εχουν την τωρινη αναβαθμιση ούτως ή αλλως δεν θα υπαρχει πια) ή καλυτερα να προτιμησω να κατεβασω τη ρομ κατευθείαν στο pc και από εκει να την περασω?
-
πηγα να κατεβασω μεσω ΟΤΑ την αναβαθμιση πριν κανα 3ωρο αλλα δεν την κατεβαζε.κ μετα μου εγραφε σφαλμα.τωρα,οσον αφορα αυτό με την γλωσσα συμπεριλαμβανει κ τα mi3?αν είναι να περιμενω να διορθωθει κ μετα να ξαναπροσπαθησω..
-
Μετα τη νέα Ρομ εξαφανίστηκε το swift key!!τι έγινε ρε παιδιά???:(
-
εβαλα τη νεα ρομ κ όλα διορθωθηκαν!εκτος από το ότι δεν μπορω να δω φωτος που μου στελνουν στο chat του fb,αλλα θα το βρω κ αυτό που θα μου παει!
-
χαιρετω την παρεα, φοραω την 5.3.27.πριν 3 μερες μπηκα στην μπαταρια κ πατησα για 'προφιλ μπαταριας',επειδή ειδα ότι εγραφε από κατω για εξοικονομηση κτλ.απο την επομενη μερα παρατηρησα ότι η μπαταρια επεφτε πιο γρηγορα!χθες βραδυ κατεβασα τη νεα ρομ κ αφησα το φλασαρισμα για σημερα.ανοιγοντας το fb για να δω κατι φωτος στο chat διαπιστωσα ότι δεν μου τις ανοιγει!μονο φωτος που μου σταλθηκαν στο chat όχι δημοσιευμενες πχ σε τοιχο.πηγα κεντρο ασφαλειας να δω τα δικαιώματα.παω να τα ανοιξω κ βλεπω…
-
Άρα δικό μου πρόβλημα είναι προφανώς. Έχω κάνει καθαρισμό δεδομένων χωρίς αποτέλεσμα. Μάλλον θα θέλει απεγκατασταση - εγκατάσταση ξανά.. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.. edit:εκανα απεγκατασταση-εγκατασταση κ όλα οκ τωρα.
-
ρε παιδια το εγραψα κ 3-4 μερες νωρίτερα αλλα απαντηση δεν πηρα.μετα το τελευταιο update ειδα ότι δεν μπορω να δημιουργησω φωνητικο μνμ!παταω το μικροφωνακι για να μιλησω,ανοιγει για κλασματα δευτερολεπτου κ αμεσως κλεινει γράφοντας το μνμ ''δυστυχως η Εφαρμογή Εφαρμογή Google εχει σταματησει''.το δοκιμασε κανεις να μας πει είναι οντως bug ή πρεπει να κανω εγω κατι?
-
εντοπισα το πρωτο bug?όταν παω να στειλω μνμ φωνητικο κ παταω το μικροφωνακι να μιλησω το βγαζει αμεσως off κ μου βγαζει το μηνυμα ''δυστυχως η εφαρμογή Εφαρμογή google σταματησει''.εννοείται είμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ.
-
περασα κ εγω την νεα αναβαθμιση από ΟΤΑ,ολα οκ για την ωρα.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα κάνεις ένα Factory Reset/Defaults από το Recovery και αμέσως μετά θα κάνεις flash από Recovery την Stable.” σε ευχαριστω πολύ αρχηγε!
-
χρονια πολλα σε ολους! επειδή εχει αρχισει κ με κουραζει η dev με τα θεματακια που εχει (ειδικα στις 2 τελευταιες αναβαθμίσεις) σκέφτομαι να παω στην τελευταια stable (3.9.0).για να την περασω πρεπει να κανω φορματ το κιν?μπορω να την περασω πανω από την dev που εχω ή θα μου δημιουργησει προβλήματα?γενικα ποιος είναι ο καλυτερος τροπος για να το κανω?
-
ωραια τοτε...,σε ευχαριστω με βλεπω να την δοκιμαζω...το λινκ αν μπορει καποιος να μου δωσει,μην κανω καμια πατατα....
-
δυστυχως οι 2 τελευταιες ηταν σκετη απογοητευση..κ πανω που περιμενα τη σημερινη μπας κ δουμε φως μαθαινω για την αργια των κινεζων!!! από stable ελληνικη ποια θεωρείται πιο καλη από το συνολο των χρηστων που τις χρησιμοποιουν?
-
την περασα από το ΟΤΑ όλα οκ για την ωρα
-
την κατεβαζω από το ΟΤΑ updater παιδια ή θα εχω πρόβλημα?
-
με την προηγουμενη αναβαθμιση το κιν κρασαρε καθημερινα(1-2 φορες) κ ηθελε επανεκκινηση για να στρωσει.εννοείται ότι παλιοτερα δεν ειχα τετοια θεματα.τι γινεται με αυτην?παιζει το ιδιο πρόβλημα μαλλον ε?αν είναι να μην την παρω καθολου...πολλα θεματακια ρε γμτ βλεπω το τελευταιο διαστημα...
-
κατεβασα το πρωι κ εγω την αναβαθμιση,όλα οκ για την ωρα. δεν αφηνει πολύ ελευθερη μνημη αλλα από την στιγμη που δεν κολλαει καμια εφαρμογή κ πουθενα,δεν με νοιαζει καθολου! evilgrin
-
παιδια να κατεβασω την 5.1.23 από το ΟΤΑ updater ή θα εχω κανα θεμα?για το mi3 εχει παρατηρηθεί καποιο αξιολογο bug?