Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-169 από 169.
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!
ΜήνυμαΕυχαριστω πολύ παιδια,ειστε φοβεροι!!!:))))))
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!
Μήνυμαπαιδια τελικα κατεβασα μετα από πολύ κοπο την ελληνικη!δεν μου την επαιρνε,νομιζα ότι εφταιγε η αναβαθμιση που ειχα κ ηταν καπως παλια (από τον σεπτεμβριο),κατεβασα την τελευταια αγγλοκινεζικη (οπου μου εβγαλε το γνωστο πρόβλημα της γραμματοσειρας) κ ξαναπροσπαθησα χωρις αποτέλεσμα.τελικα μετα από wipe περασε κ όλα δειχνουν οκ!τωρα το μονο θεμα που εχω (εκτος από το ότι πρεπει να περασω παλι τις εφαρμογες) είναι ότι δεν μου εμφανιζει πουθενα το ΟΤΑ updater.πώς θα το βαλω?το κατεβαζω από καπου εδ…
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!
Μήνυμαευχαριστω πολύ για τις αμεσες κ διαφωτιστικες απαντησεις!!!την καλημέρα μου!! μολις βρω χρονο σημερα αυριο θα την περασω.
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!
Μήνυμαευχαριστω πολύ για την απαντηση!περα από το (όχι ιδαιτερα σημαντικο bug του ξυπνητηριού) εχουν παρατηρηθεί άλλα?επισης αφου περασα από την v5 στην v6 εχω την αισθηση ότι η φωτογραφικη βελτιωθηκε.περνωντας στην Ελληνικη rom λογικα παραμενει αυτή η βελτιωση ετσι?συγγνωμη αν είναι ηλιθια η ερωτηση...
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!
Μήνυμαγεια σας παιδια.εχω την αγγλοκινεζικη αλλα επειδή ανεκυψε εδώ κ καιρο όπως θα γνωρίζετε θεμα με την γραμματοσειρά σκέφτομαι να βαλω την ελληνικη (κ για υποστηριξη της κοινοτητας μας ). θα ηθελα να ρωτησω: 1)υπαρχουν καποια bug στην ελληνικη rom (πχ ένα είναι ότι δεν εμφανίζεται το ρολογακι επανω όταν ενεργοποιείς το ξυπνητηρι το οποιο υπηρχε κ στην αγγλοκινεζικη που φοραω τουλάχιστον μεχρι την τελευταια εκδοση του σεπτεμβριου στην οποια ακομα βρισκομαι) 2)για να την περασω απροβλημάτιστα θα πρεπ…
-
ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ V6
Μήνυμαγεια σας παιδια.με την v6 εξαφανιστηκαν οι χειροκίνητες ρυθμισεις της καμερας!περιμενα μηπως τις εδιναν σε καποιο από τα updates αλλα ακομη τιποτα!γνωριζει καποιος αν εμφανιστουν καποια στιγμη τελικα ?
-
καλησπέρα κ χρονια πολλα σε ολους! εδώ κ 10 μερες εχω το mi3 αγορασμενο από το merimobiles.το τηλ ηρθε με ελληνικη rom και play store εγκατεστημενο.επειδή όμως ειχα ένα θεμα με τις ενημερώσεις (καποιες κολλουσαν κ δεν γινόντουσαν) περασα την official rom (αγγλικη) κ τωρα εχω την εκδοση 4.4.18.γενικα το κινητο πεταει αλλα..το πρόβλημα ξεκινησε όταν θελησα να αλλαξω την εφαρμογή sms.κατεβασα το handcent sms,το ορισα ως κυρια εφαρμογή για τα μηνυματα αλλα δεν μου αναγνωριζε τις επαφες!οσες φορες κ …