Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-90 από 90.

• οταν ειμαι σε twrp ναι το βλεπω με μια διαφορα τωρα μου λεει oxyzen ετσι το διαβαζει.η διαδικασια ηταν ξεκλειδωμα και περασμα twrp.δεν εκανα κατι αλλο.απλα κατεβαζα την ρομ και εχω κατεβασει και το su xiaomi-miui-hellas-7.1_oxygen_V9_arΩma_8.2.8.zip nl2.androidfilehost.com/dl/25k…_V9_ar%CE%A9ma_8.2.8.zip? 13,6 KB/s - 1,7 GB από 1,8 GB, Απομένουν 4 ώρες μου σταματαει συχνα λεει ελειπες στοιχειο.αργει δεν ξερω αν ειναι το ιντερνετ χαλια η απλα ετσι κανει η ρομ.κοντευει επιτελους

• σας παιδευω ξερω! εγραψα πιο πανω οτι κατεβαινει ταυτοχρονα.κοντευει ομως και την περναω στο κινητο σε λιγο σε λιγα λεπτα.

• οκ install πηγαινω ετσι?οχι wipe.να βαλω και το su για root?

• οχι εννοω εκανα factory reset.την ρομ περιμενω να κατεβει ειναι στο 1.5 απο 1.8 εχω ιντερνετ χαλια...οποτε την περναω μολις κατεβει και σας λεω οκ?χιλια ευχαριστω.το 3.1.1 περασα,την αρωμα oxyzen θελω

• το εκανα και μενει εκει στο mi.com unlocked

• οποτε κανω factory και μετα φλασαρω,σωστα?

• μετα το καταλαβα και συγνωμη σβηστε το εδω

• καταρχην χιλια ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις.κατεβαζα ταυτυχρονα την αρωμα oxyzen.οποτε αφου μπαινε σε twrp την βαζω στην μνημη χυμα και την κανω install σωστα?να δοκιμασω πρωτα αυτο και μετα αν χρειαστει factory.αφου μπαινει σε twrp αρα ειναι ξεκλειδωτο σωστα?

• παιδια βοηθεια.το ξεκλειδωσα πηγα να περασω twrp και τωρα δεν ανοιγει.δεν εβαλα αλλη ρομ δεν προλαβα.απλα μενει στην μαυρη εικονα miui.com την αρχικη.μπορω να μπω σε twrp με γραμμη εντολων.καποιος να βοηθησει ρε παιδια εμεινα χωρις συσκευη

• παιδια βοηθεια.το ξεκλειδωσα πηγα να περασω twrp και τωρα δεν ανοιγει.δεν εβαλα αλλη ρομ δεν προλαβα.απλα μενει στην μαυρη εικονα miui.com την αρχικη.μπορω να μπω σε twrp με γραμμη εντολων.καποιος να βοηθησει ρε παιδια εμεινα χωρις συσκευη