Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Manolis_Mar: “να το κλειδώνω - ξεκλειδώνω όποτε θέλω; ” Να το κλειδώνεις ναι.. Το ξεκλείδωμα γίνεται μόνο με το πρόγραμμα που σου δίνει η Xiaomi.. (Επίσημα τουλάχιστον) ” ¨εχω επίσημη άδεια μπορώ όποτε θέλω να το ξεκλειδώνω η υπάρχει κάποιο όριο;
Παιδιά καλημέρα και από εμένα. Μια ερώτηση εφοσον έχω την άδεια να ξεκλειδώνω τον bootloader μπορώ με την παραπάνω διαδικασια που συζητατε να το κλειδώνω - ξεκλειδώνω όποτε θέλω;
Παίδες καλημέρα. Μάλλον χαιρετε. Μια γρήγορη ερώτηση. Μετά την εγκατάσταση της xtrv όταν πάω να δω τι άλλα themes υπαρχουν για το τηλ. online με πάει κατευθείαν στα κινέζικα. Ξέρει κάποιος που μπορω να δω global ; η έστω να μου πει σε ποιο σημείο στην ρομ βάζουμε κάποιο μετα απο κατέβασμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Α και η ROM XTRV τα σπάει.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Μαλλον θα περιμένω μέχρι να βγει και η τελευταια xtrv. A! και μια ακόμα χαζή ερώτηση. Οι xtrv είναι dev η stable γιατι μπερδεύτηκα.
Παιδιά καλημέρα. Το έχω κατα ευχαριστηθεί το εργαλείο. Μετα την 6.10.20 thunder να πάω εδώ xtrv 6.11.3 beta1 έχετε δει κάτι νέο η να περιμένω για κάτι άλλο;
Παιδια καλημέρα.Εχθές το βράδυ λοιπόν λιγο λιγο πριν τελειωσει το φλασαρισμα του gkalen έβγαλε μυνημα για 7 errors. Το τηλέφωνο άνοιξε κανονικά με την νέα ρομ.