Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 82.
-
to themes στην 12.0.6.0 του ποκο χ3 προ, γιατι εχει τοσα κινεζικα μεσα? στη γκλομπαλ οσο προλαβα κ επαιξα δεν ειχα παρατηρησει κατι τετοιο...
-
καμερα καλυτερη απ ο,τι περιμενα. οθονη χειροτερη απ ο,τι περιμενα (σε φωτεινοτητα) ειναι γρηγορο αλλα μερικες φορες μου εχει παρουσιασει κομπιασματα στο σκρολαρισμα και στην εναλλαγη οθονων. ειναι πολυ γκουμουτσα η xtrv τα σπαει (πρωτη φορα σε xiaomi, εχει το 8τ η αδερφη μου αλλα δεν το πειραξα. τhς αφαιρεσα ολες τις διαφημισεις με τους unrooted τροπους αλλα και παλι πολυ boatware. καμια σχεση με την xtrv) για 200 ευρω περιπου με SoC της σειρας 8, ονειρο! recovery εβαλα την orangefox. ενδιαφερο…
-
ArowOS
Μήνυμακι εγω αυτο εκανα σε χ3 προ οσο ηταν ασεταριστο, μου φανηκε πολυ φτωχη...
-
one handed mode
Μήνυμασε poco x3 με xtrv μετα απο καθε επανεκκινηση το one handed mode δεν δουλευει αν δεν το κλεισεις/ξανανοιξεις απο τις ρυθμισεις. το ιδια κανει και στο redmi note 8t της αδερφης μου που ειναι official global.
-
η εβδομαδα αναμονης για το ξεκλειδωμα περασε βασανιστικα αργα, αλλα μου εδωσε την ευκαιρια να διαβασω πολλους οδηγους με αποτελεσμα το περασμα της ρομ να γινει πολυ ευκολα. πρωτη φορα κατοχος xiaomi και εχω παθει πλακα με τη δουλεια που εχει γινει με την XTRV. πραγματικα λυπαμαι οποιον δεν την εχει δοκιμασει.
-
η εβδομαδα αναμονης για το ξεκλειδωμα περασε βασανιστικα αργα, αλλα μου εδωσε την ευκαιρια να διαβασω πολλους οδηγους με αποτελεσμα το περασμα της ρομ να γινει πολυ ευκολα. πρωτη φορα κατοχος xiaomi και εχω παθει πλακα με τη δουλεια που εχει γινει με την XTRV. πραγματικα λυπαμαι οποιον δεν την εχει δοκιμασει.
-
Λες γι αυτο να μην μπηκαν οι drivers οταν εβαλα το miflash? Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
-
180ο rotation
Μήνυμανα μπορει να περιστραφει η οθονη κατα 180 μοιρες. υπαρχουν περιπτωσεις που ειναι χρησιμο..
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
nikapos - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Προς το τέλος της λίστας ” αυτο ειναι για το surya (nfc) oxi to vayu (pro) .. λογικα ειναι διαφορετικα..
-
στη λιστα με τις ρομ δεν βλεπω εκδοσεις aroma. χανω κατι?
-
στη λιστα με τις ρομ δεν βλεπω εκδοσεις aroma. χανω κατι?
-
nikapos - - Recoveries
Μήνυμαγια poco x3 pro υπαρχει κατι εδω ή παιρνω απο xda?
-
@em56464 Ναι, αυτο εκανα τελικα, απενεργοποιησα το antivirus, απλα δεν προσεξα αν το ανεφερε στις οδηγιες... τα υπολοιπα βηματα τ ακολουθησα κανονικα. κανονικα δεν θα επρεπε να εχουν εγκατασταθει οι drivers οταν εβαλα το miflash? αυτη την εντυπωση ειχα.. thnx παντως..
-
επειδηθα ρωτησω κατι που σιγουρα εχει απαντηθει, πειτε πως μπορω να ψαξω μεσα σ ενα τοπικ κι οχι σ ολο το φορουμ (οπως κανει ο μεγεθυντικος φακος πανω δεξια... εκανα τη διαδικασια για εγκατασταση των drivers και στο download πανω μου εβγαζει το antiviruw των windows προειδοποιηση για trojan. να ανησυχησω? αν το fastboot devices και το abd devices δειχνουν τη συσκευη ειμαι οκ, ή μπορει να μην ειναι σωστος ο driver και να εχω θεμα οταν παω να περασω twrp?
-
nikapos - - Recoveries
Μήνυμαειμαι σχεδον σιγουρος οτι η ρομ που κατεβασα ειναι recovery καθως 1. ειναι zip αρχειο 2. αν καταλαβα καλα εχουν αποσυρθει οι fastboot προς ωρας επισης μεσα στο zip δεν βρηκα καποιο script εγκαταστασης. εχω καταλαβει λαθος?
-
nikapos - - Recoveries
Μήνυμαπεριμενοντας το x3 pro.. ειδα στη λιστα με τις ρομ για το Poco x3 χωρις να γραφει διπλα fastboot. αυτο σημαινει οτι την περναω με twrp, σωστα? ωστοσο, στο νημα δεν ειδα recovery για τη συγκεκριμενη συσκευη. κατεβαζω καποια απο αυτες που βρισκω στο xda (unofficial αλλα συστηνονται απο καποιους)?