Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-50 από 50.

• Ναι και εμένα τα έπαιξε με το πληκτρολόγιο, έχω swiftkey ομως, και δεν επηρεάστηκα

• Από τη προηγούμενη βδομάδα που πέρασα στο developers rom, δεν υπάρχει το mi market στο κινητό, έχω εγκατεστημένο ήδη το google play οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά προς τι ο λόγος να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Σήμερα με τη καινούργια ROM πάλι τα ίδια. Xiaomi Mi2s, OTA Updated. Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη Note: Το MiCloud λειτουργεί κανονικότατα, αλλά στα settings και accounts λείπει το MiMarket account...

• Bug maybe

kamakas_nightheron - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Με το που πήρε την αναβάθμιση το κινητό μου εξαφανίστηκε το MiMarket ενω λειτουργουν κανονικά τα micloud κτλ. Xiaomi Mi2s (αυθεντικό αυτή τη φορά, για όσους έχουν διαβάσει παλιότερα μου posts)

• Πλήρως αναμενόμενο, έχω φίλο με S3 που το κινητό του κυριολεκτικά σέρνεται, εγώ χωρίς να έχω ξαναδεί το xiaomi mi2s το αγόρασα, η πρώτη επαφή στη ζωή μου με MIUI και το κινητό είναι μακράν μπροστά. Τη διαφορά βέβαια δε τη κάνει τόσο τ κινητό όσο το πλήρως customizable miui

• Τώρα πήγε πίσω από εκεί που ήρθε το κινητό. Η αλήθεια είναι οτι δε γίνεται όπως λέει ο creativ7, και προφανώς θα είναι κάτι λιγότερο. Τώρα τα λεφτά μου περιμένω πίσω να το αγοράσω από μια πιο έμπιστη σελίδα που προτείνουν συνέχεια στο αγγλικό miui forum. Συγνώμη που σας ταλαιπώρησα... Σε κανα μήνα λογικά θα ξαναταλαιπωρηθούμε με το αυθεντικό τότε xiaomi mi 2s

• όχι από το ebay, απλά το βρήκα σε καλή τιμή και το χτύπησα. Να φανταστείτε checkara τα πάντα για να δω αν είναι fake, και σε όποια σελίδα το πέτυχα, έδειχνε οτι είναι το αυθεντικό. Άσε που το benchmarkαρα και βγάζει τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα με το αληθινό... Αυτοί οι κινέζοι θα μας τρελάνουν; φτιάχνουν 2gb ram 1,7 quad core και 13 mp σε fake κινητό; Πως γίνεται;

• TOPIC CLOSED (αν μου επιτρέπετε) Fake κινητό, επιστροφή κ πίσω τα λεφτά μου, ευτυχώς έχω ν κάνω με το ebay...

• Λοιπόν παιδιά, έκανα παράπονο στον αποστολέα μου , και μου είπε οτι το είχαν όλοι αυτό το πρόβλημα οπότε το λειτουργικό είναι fake και δέχεται να μας τα κάνει επιστροφή. Το θέμα είναι ότι έψαξα σε μια σελίδα και είδα πως το κινητό πάνω έχει τα κανονικά μηχανήματα δλδ 2gb ram 32gb μνήμη 1,7ghz, το έτρεξα ένα benchmark και μου το έδωσε κανονικό mi2s με όλα τα προαναφερθέντα, έλεγξα τη ποιότητα των υλικών από μια άλλη σελίδα και η κάμερες και τα πλαστικά είναι τα ίδια. Του έστειλα λοιπόν, πριν το σ…

• Από αυτό το είχα εγκαταστήσει, και όμως δε λειτουργεί, υπάρχει κανένα video να φλασάρω τη ROM εύκολα; με κάτι που παίζει το play store?

• Καλησπέρα συν-χρήστες του miui! Προσφάτως αγόρασα το Mi-2S, και αφού εγκατέστησα το Google Play Store, από την εφαρμογή ενός κινέζου που έχει μαζέψει όλες τις google εφαρμογές, όταν πάω να ανοίξω το Google Play, μου πετάει το μήνυμα "Unfortunately, Google Play store, has stopped". Άνοιξα και διάβασα πάρα πολλά post, σχετικά με το πως διορθώνεται αυτό το πρόβλημα σε πολλά αγγλικά φόρουμ. Οι λύσεις όμως ήταν λύσεις πατέντας και όχι λύσεις που να αναδεικνύουν το πρόβλημα. Δηλαδή του τύπου, κλείσε τ…