Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 361.

• Mi9 dead

ALXIOA - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αστο μέχρι αύριο εκτός πρίζας και δοκιμασε το. Αν δεν δωσει σημάδια ζωής σύνδεσε το σε pc και δες αν γυρίζει μονο του σε edl. Φόρτισε το και ολας απο αύριο.... ” θα δοκιμάσω οκ.. αλλά δεν ξέρω αν αντέξω μέχρι αύριο. Ίσως δοκιμάσω το βράδυ μήπως γυρίσει σε edl ..αλλά αν δεν το βλέπει ούτε εκεί τι κάνουμε;

• Mi9 dead

Μήνυμα

Το έχω κάνει και αυτο. Τίποτα.. κανένα ίχνος ζωης

• Mi9 dead

Μήνυμα

Καλησπέρα σε ολους. Εχω ένα Μι9 εδώ και λιγους μηνες αγορασμενο από το εξωτερικό . . Ξαφνικά από χτες το βράδυ ενώ το έβαλα για φόρτιση δεν ανοίγει με τπτ. Είναι νεκρό. Δεν μπορώ να το βάλω ούτε σε fastboot..κρατάω και όλα τα κουμπιά μαζί πατημένα μήπως και.. αλλά τπτ. Δοκίμασα με άλλο φορτιστή ή καλώδιο και τπτ.. Καμία ιδέα κάποιος;;

• Xiaomi redmi k20 pro

ALXIOA - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Παράθεση από ALXIOA: “Παράθεση από geoanto555: “Περνάς τελευταίο recovery και κάνεις format data(το εκανες αυτο;) ” αυτην εβαλα...ειναι η τελευταια? twrp_raphael_3.3.1_03-11-19_red_ss ” Παράθεση από geoanto555: “εχει ακομη μια... χθεσινη ” ωραιος . εβαλα και την τελευταια.. κομπλε.. εκανα φορματ ντατα. ανοιξε. σας υπερευχαριστω..!!

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Περνάς τελευταίο recovery και κάνεις format data(το εκανες αυτο;) ” αυτην εβαλα...ειναι η τελευταια? twrp_raphael_3.3.1_03-11-19_red_ss

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Format data δεν έκανες... ” οχι δεν εκανα.. κατσε να κανω μια γρηγορα..!!

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Παράθεση από rascal: “Παράθεση από ALXIOA: “Παράθεση από NasDriver: “Ξεκινάς με ξεκλείδωμα ---> Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) ” σημερα ξεκλειδωθηκε ο bootloader. περναω ρεκοβερυ και ελληνικη ρομ..? προχωραω.? ” Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi Στάλθηκε από το Redmi Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” περασα ρεκοβερυ . εκανα επανεκινηση μπηκα ρεκοβερυ φλασαρα την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK20ProMI9TPro_9.11.28_v11-10 …

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ξεκινάς με ξεκλείδωμα ---> Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) ” σημερα ξεκλειδωθηκε ο bootloader. περναω ρεκοβερυ και ελληνικη ρομ..? προχωραω.?

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ξεκινάς με ξεκλείδωμα ---> Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) ” 172 ωρες αναμονη....!

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ανέβασε αρχικά ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι φοράει. Βάλε και φωτογραφία του αυτοκόλλητου του κουτιού, διαγράφοντας βέβαια τα ΙΜΕΙ πριν. Κάνε ένα τεστ αν είναι ξεκλειδωτος ο bootloader. Tutorial:1 Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Και συνεχίζουμε... ” Screenshot-20191124-233518-01.jpgκλειδωμενος ειναι.!! Screenshot-20191124-232132.jpg Screenshot-20191124-233416.jpg

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Καλησπέρα. Έπεσε στα χέρια μου ένα κ20 pro με αγγλική γλώσσα και με κινεζικό playstore. Τι πρέπει να κάνω για να βάλω global με ελληνική γλώσσα??

• Mi mix 2 έχασα το imei

ALXIOA - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ανέβασε screenshot να δούμε το σφάλμα. ” τωρα δεν μπορω να το βαλω σε edl...

• Mi mix 2 έχασα το imei

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Θέλει data για να ξεκλειδώσει.... πάρε ότι μπορείς στον υπολογιστή από αρχεία και πας για fastboot rom... Αν η αγορά είναι από Ελλάδα, ίσως θα ήταν καλύτερα να μιλήσεις με το κατάστημα... ” προσπαθω να βαλω fastboot rom και με κολλαει το miflash -σταματαει.!

• Mi mix 2 έχασα το imei

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν είχες ξεκλειδώσει bootloader ? ” οχι.

• Mi mix 2 έχασα το imei

Μήνυμα

IMG-20190627-155507.jpg

• Mi mix 2 έχασα το imei

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν έχασες τα ΙΜΕΙ, το modem έχασες (Έκδοση βασικού φάσματος = κενό) Μπες σε fastboot mode Βάλε το αρχείο NON-HLOS.bin από το φάκελο images της fastboot rom, μέσα στον φάκελο adb Άνοιξε παράθυρο εντολών adb (cmd) Δώσε την εντολή fastboot flash modem NON-HLOS.bin Reboot με το power ” εκανα οτι μου ειπες . περασα το αρχειο.. οκ μου εγραψε σε adb ..ανοιξε η συσκευη παλι δεν εχω σημα κινητης και wifi..

• Mi mix 2 έχασα το imei

Μήνυμα

Φλασαρα μια τον global ROM και χάθηκαν τα imei. Δεν έχω imei και δεν λειτουργεί το WiFi. Ανέβασα φωτό. Καμία ιδέα κάνεις? Τι έκανα λάθος? IMG 20190627 143644 — Postimage.org

• mi band 3 κολλησε

ALXIOA - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από kostas_thess: “αν δεν σου συνδεθεί κάνε μια κατάργηση σύζευξης απο τις ρυθμίσεις συσκευής>bluetooth και μέτα εκ νέου σύζευξη απο το mifit. έτσι μου είχε παίξει εμένα όταν είχε "κολλήσει" . ” εισαι αρχοντας αδερφε μου.. επαιξε.. οπως τα ειπες// εκανε και ενημερωση κομπλε..1000 ευχαριστωω

• mi band 3 κολλησε

ALXIOA - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από kostas_thess: “Θα το κάνεις pair με το καινούριο MiFit 3.4.4 και μόνο του θα περάσει το νέο ελληνικό firmware και τα αντίστοιχα sources. Τα έχει όλα μέσα ” που τα βρισκω ολα αυτα φιλε μου...?

• mi band 3 κολλησε

ALXIOA - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από kostas_thess: “εχεις περάσει τα sources? πρέπει να περάσεις τα sources και θα παιξει κανονικά. κατέβασε το τελευταίο miFit 3.4.4 του γιατρού τα έχει όλα μέσα ” θα παιξει χωρις να το κανω pair??? ΠΟυ βρισκω αυτα τα sources? ποιος ειναι ο γιατρος?