Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 361.
-
mi band 3 κολλησε
Μήνυμαmi band 3 κολλησε μετα το φλασαρισμα γλωσσας στα ελληνικα.. το εχω μια βδομαδα ακριβως. ακολουθησα κατα γραμμα τον ελληνικο οδηγο που εκανε στο youtube . ( απο τοτε κολλησε το ρολογακι στην πρωτη φωτο. απο το αγχος μου το εκανα unpair εσβησα τις εφαρμογες μι φιτ και bridge εντελως. και τις ξαναπερασα αλλα τιποτα//( οπως βλεπετε την ελληνικη γλωσσα την εχει παρει..). σκεφτηκα να το αφησω να αδειασει εντελως η μπαταρια του μηπως και στρωσει.. σημερα μετα απο μια βδομαδα και αφου ξεφορτισε εντελως …
-
Παράθεση από NasDriver: “Σε ποια περιοχή είσαι ? Δεν μιλάς και με τα καταστήματα Qubestore & Mygad μήπως μπορούν να το αναλάβουν ? Σε κάποιον από εμάς να το στείλεις δεν έχουμε ανταλλακτικά για να κάνουμε δοκιμές...θέλει έλεγχο σε service ” Το έστειλα σήμερα. Αύριο λογικά θα το έχουν...θα περιμένουμε νεα
-
Ναι είχα ξετικαρει το preloader.. στο ρεύμα και γω πιστεύω είναι το θέμα..και στο Σχημα που έβγαλε.δεν ανάβει το λεντακι όπως άναβε μόλις το βάλω στο ρεύμα.. παρά μόνο μόλις το συνδέω κάνει τις επανεκκίνησης.. δυστυχώς εδώ στην περιοχή μου δεν έχει σέρβις κάποιος για να το πάω. Και 2 που έχουν μαγαζιά και ασχολούνται είναι νυχτες.. δεν έχουν ιδέα από χιαομι. Και όσοι πήγαν τους εδιωχνε
-
Παράθεση από makisfz: “Αν κάνει πάλι τα ίδια κάπου αλλού είναι το πρόβλημα και όχι στην Rom. Κάπου υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία η ότι έχει σχέσει με την μπαταρία και το ρεύμα. Δοκίμασε και την παλιά μπαταρία να δεις αν σε βγάλει το error. Έχω δει παρόμοιο πρόβλημα με σένα σε Nikel να μην μπορεί να κάνει boot και είχε ράγισμα μητρικής, το δικό σου κάποιο πρόβλημα hardware έχει καλύτερα να το πας σε κάποιο service να το κάνουν ένα έλεγχο τι μπορεί να φταίει ” το κινητο δουλευε αριστα μια χαρα.…
-
Παράθεση από makisfz: “Κατέβασε από δω Download Smart Phone Flash Tool (SP Flash Tool) - Latest Version το v5 1632 το έχω δοκιμάσει σε 2_3 Nikel δουλεύει χωρίς πρόβλημα χωρίς να μου κλειδώσει ο bootloader. Μόνο να προσέξεις να μην είναι τσεκαρισμένη η επιλογή του preloader τα άλλα να είναι Και δεν χρειάζεται να αλλάξεις το cust στις τελευταίες fastboot rom δεν βγάζει error όπως παλιά Κοίτα και τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) ” ευχαριστω πολυ .. ξεκ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Με sp flash tool δοκιμασες εγκατάσταση? Ακόμη πας να το ανοίξεις και κλείνει-κανει επανεκκινήσεις? ” όχι με sp δεν δοκίμασα.. μόνο με miflash.. ναι παρόλο τις ενέργειες που κάναμε με συμβουλές από το forum το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Επανεκκίνηση μόνο με την διαφορά ότι τώρα πλέον εμφανίζει και andrοιd κάτω με 3 τέλειες.. να πω πως καταλάθοςσε κάποια φάση μπήκε σε στοκ ρεκοβερυ όπου εκανα clean wipe μετά πάτησα reboot και στην επανεκκίνηση ξανά το ίδιο πράγμα. Δεν μπου…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από ALXIOA: “οχι ρε φιλε μου παλι το ιδιο πραγμα...δηλαδη θα το σπασω δεν ανοιγει δεν ανοιγει.. και δεν μπαινει και σε ρεκοβερυ.. δηλαδη τι αλλο..??? ” Νομίζω ότι αρκετά παιδεύτηκες μέχρι τώρα... Αν έχεις τα αρχεία σου και τις επαφές σου στο Mi cloud, Google κλπ, προχώρα σε πλήρη flash της fastboot διαλέγοντας την επιλογή Clean All και όχι Save Userdata να τελειώνεις... Μην ξεχάσεις να αποσυμπιέσεις πάλι την fastboot γιατί έχεις σβύσεις το userdata.img και μην ξε…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από ALXIOA: “οκ. τελειωσε το φλασαρισμα.. ολοκληρωθηκε επιτυχως αλλα ....τωρα εμαφνιζει το ΜΙ.. απο κατω android με 3 τελειες πηγαινοερχονται,,, αλλα και παλι δεν μπουταρει να μπει μεσα στο μενου του... συνεχεια παλι κανει επανεκινσησ αλλα εμφανιζει και το andoid με τις τελειες που δεν το εμφανιζε........ τι κανω ρε παιδια????? ” Τώρα, αν βάλεις το κινητό σε fastboot και δώσεις fastboot boot twrp.img (όπως λέγαμε χθες), θα πρέπει να μπουτάρει προσωρινά σε twrp re…