Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 361.
-
εκανα καινουργιο λογαριασμο.. νεο. εμαιλ κςδικους τηελφωνο ολα εκανα εγγραφη , εκανα την αιτηση. μου ηρθε to sms aplication hasbeen successgully ok. μετα ανοιξα το τουλ και παλι το διο σφαλμα your device isn't supported by mi unlock μεσα στις επιλογες προγραμματιστων κατασταση ΜΙ ξεκλειδωματος. παταω και μου βγαει σφαλμα 86006 και κινεζικα
-
καλησπερα.. εχω στα χερια μου ΜΙ ΜΑΧ 2 global με miui 9. σημερα το παρελαβα σφραγισμενο ολοκαινουργιο. με το που το ανοιξα μου εβγαλα αναβαθμιση. την εκανα και τωρα φοραει οπως ειπα miu 9. θελω να ξεκλειδωσω bootloader και να περασω ελληνικη XTRV. ενω εκανα αιτηση δεν με αφηνει το unlock tool..μου γραφει Your device isn't supported by Mi Unlock. θελει να περασω αλλη ρομ για ξεκλειδωμα?? για πειτε..?? IMG_20171109_094816.jpg IMG_20171109_173822.jpg
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΕγω έχω καταλάβει πως οι πιο πολλές συσκευές από gearbest bangood όλες έχουν θέματα μια. Προβλήματα και... Τυχαίο?? Δεν νομίζω..!! Για αυτό και πιο χαμηλές τιμές....
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΤο μπλε πήρες??? Ταιριάζει το χρώμα ή είναι και αυτό σαν τα προηγούμενα???
-
Παράθεση από BanditGR: “H VIP έκδοση της ROM που λαμβάνεις μέσω email (και αυτή που θα λαμβάνεις μελλοντικά για το RN4 MTK) έχει τροποποιημένη την εφαρμογή της Αναβάθμισης ώστε να ελέγχει και να παίρνει OTA update. Μόνο αυτή η έκδοση έχει αυτή τη δυνατότητα και δεν χρειάζεται φλασάρισμα πρόσθετων zip. Αντίθετα αν επιλέξεις να φλασάρεις κάποια ROM από αυτές που αναρτούμε σε ανακοινώσεις στο forum κατά καιρούς, θα χάσεις τη δυνατότητα για OTA update, καθώς αυτές οι ROM δεν περιέχουν τις απαραίτητε…
-
Παράθεση από osalonikios: “Βάλε στις συσκευές σου και το nikel. Νομίζω θα σου έρθουν όλα αυτόματα. ” Σωστος. Ευχαριστώ πολύ.!! =============== Οκτ 21st 2017, 8:06pm =============== Παράθεση από osalonikios: “Βάλε στις συσκευές σου και το nikel. Νομίζω θα σου έρθουν όλα αυτόματα. ” Σωστος. Ευχαριστώ πολύ.!! Στο κινητό υπάρχει zip να φλασαρω ota update με ρεκονερυ και να τα βλέπει μόνο του??? Με ελενχο ενημερωσεις όπως κάνω τώρα με mi6..
-
Δε μπορώ να ανοίξω το WLAN στο MI6
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΒαλε την τελευταία xtrv ...με καθαρισμό. Data cache dalvik και factory reset
-
brick redmi pro [SOLVED]
Μήνυμαευχαριστω πολυ..θολωσα και δεν το εβλεπα πιο κατω ειναι και με μικρα γραμματακια......να εισαι καλα...ευχαριστω και παλι
-
brick redmi pro [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “ =============== Οκτ 17th 2017, 10:27am =============== Επίσης άλλαξε και το cust.img από το φάκελο με το τροποποιημένο που έχει ο οδηγός. ” το CUST ΕΦΤΑΙΓΕ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΧΗ ΜΟΥ δεν το ειχα δει. τωρα φλασαρι κανονικα..
-
brick redmi pro [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αρχικά δοκίμασε άλλο sp flash tool, υπάρχει και πιο νεο/ =============== Οκτ 17th 2017, 10:27am =============== Επίσης άλλαξε και το cust.img από το φάκελο με το τροποποιημένο που έχει ο οδηγός. ” το ιδιο σφαλμα...δοκιμασα και με νεοτερη εκδοση
-
brick redmi pro [SOLVED]
Μήνυμακαλημερες.. καταλάθως brikara την συσκευη φιλου που ηθελα να βαλω ελληνικη ρομ. κατεβασα λαθος ρομ και περασα. κατι τετοιο. τωρα το κινητο μπορω να το βαλω μονο σε fastboot. εχει κλειδωμενο bootloader και θελω να περασω με fastboot μια οfficial κινεζικη για αρχη για να το ανοιξω. .. κατεβασα αυτην εδω omega_images_7.6.10_20170610.0000.00_6.0_cn αλλα το flash tool ενω το βλεπει και ξεικανει το φλασαριμα και ενω βλεπω κιτρινες μπαρες να πηγαινοερχονται ξαφνικα σταματαει.......με πεταει ενα error..…
-
Mi6 Bluetooth auto off
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΤι rom φοράς.?? Δοκίμασε κάποια άλλη αν μπορείς
-
υπαρχει περιπτωση οταν ενα mi band 2 ειναι συνδεδεμενο με εναν λογαριασμο δεν εχει γινει καταργηση απο τον λογαριασμο αυτον να μπορεσει να συνδεθει με καποιο τροπο και με ενα αλλο διαφορετικο accond? και αν ναι πως.?? Προσφατα αγορασα ενα mi band 2 ελαφρως μεταχειρισμενο 15 ευρω που ο προηγουμενος κατοχος του δεν το εκανα καταργηση απο την εφαρμογη παρα μονο αποσυνδεση. επικοινωνησα μαζι του και ου απαντησε πως τον λογαριασμο του τον εχει διαγραψει. τι μπορω να κανω τωρα εγω για γινει η δουλεια …
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από tasosko: “Mi6 - PROBLEM WHITE LED can be multicolour!! - Xiaomi Mi 6 - Xiaomi MIUI Official Forum ” το έφτιαξαν ή θα το φτιάξουν? Έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται.μαζι κ εγώ.
-
xiaomi mi6 led notification
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΓενικα χιαομι και led άστα να πάνε. Υπερυστερουν πολύ σε αυτόν τον τομέα.......
-
shadow στην καμερα
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμαφιλε μου επικοινωνησε με τν πωλητη σου και στειλτο πισω. για αντικατασταση. για αν ανοιξεις το καπακι του και δεν γινει δουλεια θα βγεις και απευθειας εκτος εγγυησης ...δικια μου γνωμη στειλτο πισω. 20 30 μερες αναμονη ειναι. αν παλι θελεις να το ρισκαρεις βρες καποιον καλο μαστορακο να στην ανοιξει..
-
shadow στην καμερα
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΑπο που είναι αγορασμενο φίλε??