Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 393.
-
Μόνο nova και εγώ
-
Δεν βγάζει κάποιο σφάλμα απλά όταν είσαι μέσα στις ρυθμίσεις και το πατάς για να μπεις στο υπομενού του δεν ανοίγει. Εγώ magisk ναι με systemless hosts, tweaks by @BanditGR, increase earphone volyme & In-game low volume fix και αυτά by @BanditGR, busybox, AML, Audio Compatibility Patch
-
Ωραία να μην ανησυχώ άρα μόνο για το δικό μου. Θα το δει ο @UserXP και θα μας δώσει το fix!
-
Λοιπόν επειδή το κινητό χωρίς τα patches μου φαίνεται πολύ φτωχό, έκανα ένα dirty flash ξανά τη rom, magisk 19 (με όλα τα modules μου) και πέρασα ξανά τα patches. Τώρα όλα περάστηκαν και λειτουργούν κανονικά! Δεν ανοίγει όμως το Αρχική και Πρόσφατα στις ρυθμίσεις. Για δείτε λίγο και οι υπόλοιποι γιατί πολύ περίεργα μας τα λέει το whyred μου.
-
Ναι δοκίμασα 2 reboot και wipes τις cache κ πάλι το ίδιο. για την ώρα πέρασα το restore κ άνοιξε
-
@UserXP ξανά πέρασα το 1 άνοιξε. Ξανά πέρασα το 2. Άνοιξε αυτή τη φορά αλλά κρασαρουν οι ρυθμίσεις. Είχα κάνει clean install τη ρομ. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62375/
-
@UserXP μετά την εγκατάσταση του 2 επανεκκίνηση σε TWRP συνέχεια
-
Παιδιά μόλις επιτέλους ανακάλυψα που οφείλεται ένα πρόβλημα που είχα από τη μετάβαση σε pie. Το messenger επιλέγω στην προτεραιότητα ειδοποίησεων high κ μετά από λίγο (μόλις έρθουν κάνα δυο μηνύματα) αυτό γυρνάει στο default. Κ το θέμα είναι ότι όταν είναι στο high η ρύθμιση τότε στα ακουστικά όταν ακούς από Spotify, Vradio, κλπ όταν έρχεται μήνυμα χαμηλώνει στιγμιαία η ένταση κ ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος του messenger (όπως κάνει κ ακούγονται κ από όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές που στέλνου…
-
Στο δικό μου whyred το magisk 19 το πέρασε κανονικά (δοκίμασε το το έχει μέσα στο τελευταίο twrp). Κανένα πρόβλημα με τους launcher επίσης..
-
Τα αναμένουμε με ανυπομονησία... Πολύ φτωχή η συσκευή για μας που έχουμε συνηθίσει τα καλούδια σου!!!
-
Περάστηκε σε whyred η fastboot 9.3.28 για ένα καθάρισμα κ σεταρισμα των partiotons από την αρχή μιας κ η αλλαγή έκδοσης Android. Μετά με το twrp του @geoanto555 3.2.3-8 και επιτυχής εγκατάσταση της xtrv χωρίς format data, έκανε επιτυχώς decrypt. Ευχαριστούμε πολύ για τη rom καθώς κ τον @geoanto555 για το νέο twrp! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62280/
-
Ο φίλος @kinezakias μάλλον εννοεί τον πίνακα με την λίστα συσκευών όπου το redmi note 6 pro όντως δεν υπάρχει. κάπου εκεί βλέπω εγώ την όλη παρεξήγηση! Θα δει τον πίνακα ο @MIUI_ART
-
Εδώ εννοεί να δώσεις στην συγκεκριμένη εφαρμογή τις απαραίτητες άδειες. Πχ. χωρίς περιορισμό στην χρήση μπαταρίας από τις ρυθμίσεις
-
Περάστηκε και όλα καλά! Όντως μικρό το κακό για την φωτεινότητα! Τώρα μια ερώτηση. Επειδή είδα ότι βγήκε η 9.3.28 official fastboot προτείνεται να την φλασσάρουμε να στήσει μια όλα τα partitions σωστά από την αρχή μιας και η αλλαγή android? Μετά αυτό το twrp -8 θα χρειαστεί format data ή περνάει την κρυπτογράφηση?