Γιώργο καλημέρα, αυτό που εννοώ είναι η MIUI 10 θα κατέβει σαν ενημέρωση σύντομα στη συσκευή σαν official? Αλλιώς ξεκληδώνω και περνάω την ρομ του φορουμ σε 15 μέρες.
Καλημέρα στο φορουμ, Παιδιά να προχωρήσω σε αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader ή η miui 10 θα έρθει στην συσκευή (Redmi Note 5, MIUI Global 9.5/Σταθερή, 9.5.13.0) μέχρι να ξεκλειδωθεί ο bootloader σε 15 μέρες? Υπάρχει καμία ενημέρωση? Ευχαριστώ
Μετά την άλλαγη και ένα reboot διορθώθηκε λίγο η ένταση του ραδιοφώνου και της μουσικής. Αλλά το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις και τις εισερχόμενες κλήσεις παραμένει. Οάρα πολύ χαμηλή ένταση. Τα ακουστικά έιναι καινούρια και σε άλλη συσκευή δουλεύουν άψογα.
Καλημέρα στο Φορουμ, Παιδιά όταν συνδέεω ακουστικά με jack 3.5mm η ένταση είναι πάρα πολύ χαμηλή. Σε συνομιλία με βιντεοκλήση πχ με το ζόρι ακούς. στο ραδιόφωνο κάπως καλύτερα τα πράγματα. κ επίσης το πιο βασικό μου θέμα είναι ότι οι ειδοποιήσεις και οι εισερχόμενες κλήσεις δεν ακούγονται απο τα ακουστικά σχεδόν καθόλου. Ειδικά αν ακους ραδιόφωνο πχ δεν παίρνεις χαμπαρι ότι έχει έρθει μήνυμα πχ στο μεσσεντερ. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Έχετε να προτείνεται καμία λύση? Ευχαριστώ
Μετά από πολύ αναζήτηση στο διαδίκτυο κ με ένα θέμα συζήτησης στο xda βήμα βήμα (δεν ξέρω αν μπορώ να δώσω λινκ εδώ) δεν δούλευε καμία λύση (ενώ απενεργοποιουσα την επιλογή για ειδοποιήσεις λόγω επικάλυψης, αυτόματα την ενεργοποιησουσε ξανά!) . Προφανώς είναι θέμα του miui. Τελικά η λύση βρέθηκε με την εγκατάσταση της πρώτης εφαρμογής που πρότεινε η φίλη πιο πάνω! Ευχαριστώ κ πάλι κ ελπίζω να φτιαχτεί σε επόμενες ενημερώσεις miui να διορθώσουν το πρόβλημα!
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός κ συγνώμη για αυτό. Εγώ θέλω να κάνει την επικαλυψη οθόνης κ να βγάζει τις "φούσκες" του messenger. Την ειδοποίηση ότι έχει επικαλυψη δεν θέλω να βγάζει συνέχεια.
Παιδιά καλησπέρα! Σήμερα μόλις το πήρα κ παρατήρησα το μήνυμα επικαλυψη οθονης όταν δίνω άδεια στο messenger για να βγάζει τις "φούσκες". Ξέρει κανείς πως μπορώ να το απενεργοποιησω αυτό το μήνυμα? Ευχαριστώ
Καλησπέρα στο φορουμ! Νέος κατοχος redmi note 4 σήμερα κ αρκετά μπερδεμένος με όλα αυτα που διαβάζω εδώ μέσα. παιδιά κάποιος να βοηθήσει απο που να ξεκινήσω γιατί έχω χαθεί! το κινητό έχει κανονικά ελληνική γλώσσα. δεν ξέρω αρα αν πρέπει για ξεκλείδωμα κ αν ειναι official ή όχι. σας βάζω ένα screenshot να με βοηθήσετε! ευχαριστώ