Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 393.
-
@geogian η έκδοση viper4android που δούλεψε σε μένα μετά την μετάβαση σε pie είναι η 2.6.0.5 αφού απεγκατεστησα την προηγούμενη από το magisk. Εδώ είναι το apk StackPath
-
@ilmas την απλή xtrv είχα! @Valmans10 σε Android pie πρέπει από τις επιλογές για προγραμματιστες να ενεργοποιησεις το extended power menu πρώτα.
-
Περάστηκε η 9.3.25 κ στο δικό μου whyred με dirfy flash και όλα καλά! Ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά τους φουρναρεους για την άμεση παράδοση της rom!
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
kostas_thess - - Mi Band
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην παρέα! Μετά από την αναβάθμιση στο whyred σε pie 9.3.25 xtrv (με dirfy flash κ τα απλά wipes των cache) έπαψε να εμφανίζει κ σε μένα το όνομα καλούντος στο band ενώ μέχρι πρότινος δεν είχα κανένα θέμα με το 3.5.9. edit: Έκανα καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής κ ξανά όλα τα δικαιώματα κ τις άδειες από την αρχή και δουλεύει κ πάλι η αναγνώριση κλήσης στο band.
-
To xiaomi.eu έδωσε 9αρα Pie για το whyred 9.3.25!! @MIUI_ART άρα να περιμένουμε και την δικιά μας σύντομα όταν βγει από τον φούρνο?
-
Ευχαριστούμε πολύ @UserXP για αυτό το update με τα νέα καλούδια!!! Περάστηκε το Νο3 χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα από τα θέματα που προαναφέρθηκαν!!
-
Παράθεση από kostas_thess: “Καλησπέρα! Πολλά προβλήματα στο δικό μου whyred. Μετονομασίες εικονίδιων κρασαρουν εφαρμογές μαύρη οθόνη στον Launcher συστήματος. Με τον Nova Launcher παίζει αλλά με όσα προανέφερα. Έκανα διαγραφή του φακέλου data/system/packages_cache, καθαρισμό δεδομένων του Launcher αλλά τπτ. Γυρίζω στην προηγούμενη προς το παρόν για να ξανά γίνει το τηλέφωνο λειτουργικό. ” Καλημέρα παιδιά! Επανέρχομαι ξανά σήμερα με δοκιμές. Λοιπόν στον default launcher με διαγραφή του φακέλου πο…
-
Τα προβλήματα εμφανίστηκαν στο πρώτο boot μετα την εγκατάσταση της rom με wipe cache/davlik πριν φλασσαρω καν το magisk. Την απλή xtrv έχω.
-
Καλησπέρα! Πολλά προβλήματα στο δικό μου whyred. Μετονομασίες εικονίδιων κρασαρουν εφαρμογές μαύρη οθόνη στον Launcher συστήματος. Με τον Nova Launcher παίζει αλλά με όσα προανέφερα. Έκανα διαγραφή του φακέλου data/system/packages_cache, καθαρισμό δεδομένων του Launcher αλλά τπτ. Γυρίζω στην προηγούμενη προς το παρόν για να ξανά γίνει το τηλέφωνο λειτουργικό.
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
kostas_thess - - Mi Band
ΜήνυμαΕυχαριστούμε πολύ @dnomikos @lallasgr !! Όλα καλά και στο δικό μου και με τις κλήσεις και με τον καιρό!!!
-
Καλησπέρα στην παρέα, παιδιά μιας κ η wind vision μετα την αναβάθμιση της έχει ενεργοποιησει την δυνατότητα να βλέπεις κ τα κανάλια novasports από μια κινητή συσκευή είπα να το δοκιμάσω. Βγάζει μυνημα ότι η συσκευή είναι rooted και δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω αν και την έχω βάλει στο magisk hide. Κάποια ιδέα? Έχει δοκιμάσει κανείς? Να σημειώσω εδώ ότι το μήνυμα το βγάζει μόνο όταν επιλέγω κάποιο κανάλι novasports. Τα υπόλοιπα τα παίζει κανονικά. (έχει δηλωθεί ότι αυτη θα είναι η συσκευή που θα…
-
WOW!!! Όσα ευχαριστούμε και να σου πούμε δεν αρκούν!!! (όταν έχεις κέφια απλά ζωγραφίζεις!!!)