Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 393.

• Παράθεση από zisos: “Δυστυχώς δεν δουλεύει ομως το συγκεκριμένο feature... . Έχω άλλη μια απορία, όσων αφορά τις γραμματοσειρές, έχει κάποιος να προτείνει κάποια σε bolt η οποία να υποστηρίζει πλήρως τους Ελληνικούς χαρακτήρες. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας!!! ” Κάνε ένα post στο θέμα των patches ώστε να το δει ο δημιουργός τους @UserXP και να σου απαντήσει. Δεν γνωρίζω να σου πω για την stable αν λειτουργεί αυτό το feature. Στις delevoper πάντως δουλεύει άψογα όπως μπορείς να δεις…

• Swiftkey δαγκωτό με Login,κλειστή μπάρα με gif κλπ και invissible mode κατά την πληκτρολόγηση κωδικών και γλυτώνεις από πολύ πληκτρολόγηση!!!

• Τα patches για να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν "απαιτούν" και την δικιά μας xtrv rom (delevoper ή stable). Εσύ από ότι βλέπω σε προηγούμενο post σου μιλάς για official global stable.

• Παράθεση από zisos: “Πως μπορώ να εμφανίσω τα ονόματα των παρόχων στην γραμμή κατάστασης; ” Εάν περάσεις τα patches του @UserXP για τη συσκευή μας τότε θα μπορείς να εμφανίσεις τα ονόματα των παρόχων στη γραμμή κατάστασης μαζί με άλλα πολλά καλούδια.

• Ευχαριστούμε πολύ @UserXP!!! Παρατήρησα ότι κατά την ανάπτυξη της μπάρας ειδοποιήσεων κάποιες φορές βάζει μαύρο φόντο αντί του εφέ διαφάνειας. Το έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61310/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61311/

• XTRV Tweaks for Redmi Note 5 (Whyred)

kostas_thess - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Καλημέρα, κάτι πρέπει να παίζεται όντως με εφαρμογές εκτός play store. Κατά την εγκατάσταση είχε χαθεί το mifit (το δικό μας το ελληνικό της κοινότητας). Σήμερα μετά από επανεκκίνηση ξανά χάθηκε...

• XTRV Tweaks for Redmi Note 5 (Whyred)

kostas_thess - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Περάστηκε σύμφωνα με τις οδηγίες σου! Ευχαριστούμε πολύ @BanditGR!!!

• @UserXP Περιμένουμε τα καλούδια σου και για την 9.1.24! Βλέπεις έχουν γίνει πλέον απαραίτητα!!! Ευχαριστούμε πολύ προκαταβολικά!!!

• Περαστηκε σε whyred και όλα καλά! Διορθώθηκε το πρόβλημα με τα SMS κ το FC! Ευχαριστούμε πολύ και καλή κινεζική χρονιά!

• Απενεργοποίησε τον κεντρικό διακόπτη το quick login όχι μόνο το fingerprint. Βγες από την εφαρμογή,σύνδεση κανονικά με τους κωδικούς σου. και μετά ξανά πέρνα Pin k fingerprint.

• Μου το είχε κάνει και μένα παλαιότερα στο whyred. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το quick login μέσα από την εφαρμογή (και Pin και fingerprint) και μετά ενεργοποίησε το εκ νέου και θα δουλέψει. αυτό είχε γίνει σε μένα.

• Η 9.1.17 έκατσε άψογα κ με πολύ καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας! Οπότε @UserXP περιμένουμε και τα απαραίτητα πλέον καλούδια σου, με την πρώτη ευκαιρία που θα έχεις, ώστε να ολοκληρωθεί το στήσιμο!

• Περάστηκε σε whyred η απλή XTRV το κινητό άνοιξε σε χρόνο dt και πετάει! Όλα άψογα! Ευχαριστούμε πολύ!!!

• @vanni και εγώ είχα αυτό το πρόβλημα. Πλέον όμως με την παραπάνω διαδικασία το Bluetooth λειτουργεί κανονικά.

• Παράθεση από BanditGR: “Το πρόβλημα με το fingerprint λύνεται με πέρασμα της τελευταίας developer ROM μέσω fastboot και Mi Flash και από πάνω μετά την XTRV. Το έχουν δοκιμάσει με επιτυχία 2 άτομα μέχρι στιγμής. Υποψιάζομαι (αλλά ΔΕΝ είμαι σίγουρος) ότι κάτι...κακό έχει φλασαριστεί στο /vendor partition σε κάποια ROM μεταξύ 8.12.6 και 9.1.10, διότι σε αυτές τις 2 δεν υπάρχει πρόβλημα με το δακτυλικό. Προτείνω τα εξής: (προσοχή αυτή η μέθοδος είναι τελείως ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ και ουδεμία ευθύνη φέρει ο γρ…

• Παράθεση από kostas_thess: “Καλησπέρα, μετά από δυο μέρες χρήσης χωρίς κανένα πρόβλημα (πέραν από το bluetooth) σήμερα ξεκίνησε να κάνει περίεργα. Πολύ αργή απόκριση στο ξεκλείδωμα της οθόνης είτε με δαχτυλικό είτε με το Power Button , ανά διαστήματα πετάει το μήνυμα "μην καλύπτετε την πορτοκαλί περιοχή της οθόνης", και επίσης πετάει σφάλμα σε διάφορες εφαρμογές χωρίς καν να της χρησιμοποιώ εκείνη την ώρα. Αναφέρομαι σε whyred. Έκανα 1,wipe cache/davlik 2,ξανά πέρασα τη ρομ αλλά και πάλι τα προβ…

• Παράθεση από BanditGR: “Ομολογώ ότι δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Πολυβόλο είναι το δακτυλικό αλλά επειδή το έχω ακούσει και από άλλα άτομα, αναρωτιέμαι αν οφείλεται σε κάποιο custom theme ή στον stock MIUI Launcher (προσωπικά χρησιμοποιώ τον Nova). ” Κ εγώ χρησιμοποιώ τον Nova. Το πρόβλημα εμφανίστηκε σήμερα μετά από δύο μέρες χρήσης κ αυτο είναι που με παραξένεψε. Ο ήχος από το ξεκλείδωμα ακούγεται σαν "πολυβόλο" αλλά αργεί να ανταποκριθεί η οθόνη στο αναμα.

• Καλησπέρα, μετά από δυο μέρες χρήσης χωρίς κανένα πρόβλημα (πέραν από το bluetooth) σήμερα ξεκίνησε να κάνει περίεργα. Πολύ αργή απόκριση στο ξεκλείδωμα της οθόνης είτε με δαχτυλικό είτε με το Power Button , ανά διαστήματα πετάει το μήνυμα "μην καλύπτετε την πορτοκαλί περιοχή της οθόνης", και επίσης πετάει σφάλμα σε διάφορες εφαρμογές χωρίς καν να της χρησιμοποιώ εκείνη την ώρα. Αναφέρομαι σε whyred. Έκανα 1,wipe cache/davlik 2,ξανά πέρασα τη ρομ αλλά και πάλι τα προβλήματα συνεχίζονται. Καμιά ι…

• @BanditGR είναι το Weather & Clock Widget της Devepert.NET και ναι δουλεύει άψογα και στις προγνώσεις του και στην ακρίβεια της τοποθεσίας και με συνεχή ανανέωση ανα μια ώρα που το έχω βάλει έχει μόλις 0,1% κατανάλωση μπαταρίας στο Gsam. Sorry για το offtopic @UserXP

• Τι να πει κανείς... Είσαι απίστευτος! Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά!!! Το patch έκατσε άψογα! @lefesta είδες που στα λεγα ο άνθρωπος δεν παίζεται! Ότι καλύτερο σε patches και υποστήριξη έχω συναντησει τα τελευταία χρόνια!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60744/