Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 120.
-
Καλησπέρα. Έχω ένα mi 9t έχω κάνει εγκατασταση το τελευταίο twrp και έχω κατεβάσει την τελευταία rom απο εδω. Ενω γίνεται κανονικά εγκατάσταση όταν κάνει επανεκκίνηση κολλάει στο boot image xtrvaroma και δεν κάνει τίποτα. Τι μπορεί να φταίει?
-
Όλα καλά σε K20 Pro. Επίτέλους διορθώθηκε το πρόβλημα με τα ξυπνητήρια. Έφτιαξε το εικονίδιο των ρυθμίσεων που αντι για settings έλεγε restarting. Όλα δουλευόυν άψογα. Σας ευχαριστούμε. Το μόνο που μπορώ να πω ίσως λίγο την αυτονομία του να φτιάχναμε.
-
Καλημέρα σας. Μια ερώτηση. Για το redmi Note 8 Pro θα έχουμε κάποια στιγμή developer rom?
-
Το δακτυλικο με την τελευταια εστρωσε. Το ξυπνητήρι το δοκιμασα και τωρα αλλα δεν χτυπάει καν. Το κινητο δεν κλείνει ποτε. Θα περιμένω την επομενη.
-
Παράθεση από amavroudis: “Δεν σου λειτουργεί το δακτυλικό, δεν χτυπάει το ξυπνητήρι... Δε κοιτάς να περάσεις ξανά τη rom; Κάτι δε πάει καλά... Τι έχεις κάνει; Περιέγραψε τις κινήσεις σου μέχρι τώρα.. ” Δεν είπα οτι δεν λειτουργεί το δακτυλικό. Μόνο το ξυπνητήρι. Κατα τα άλλα όλα καλα με το τηλέφωνο. Έκανα μία δοκιμή να διαγράψω όλα τα ξυπνητήρια και το ξαναέβαλα θα δείξει αύριο πρωί.
-
Καλημέρα σε όλους. Παρατήρησα δύο μέρες συνεχόμενες ότι το ξυπνητήρι στο raphael δεν χτυπάει. Το έχω ρυθμισμένο Δευτέρα-Παρασκευή σταθερή ώρα και δεν χτυπάει. Τι μπορεί να παίζει λέτε? Εκτός και αν είναι θέμα της ROM.
-
Παράθεση από darkmaster9077: “Αυτό που παρατηρησα ειναι οτι καποιες στιγμες σταματαει να δουλευει ο in display sensor του δακτυλικου και πρεπει να πατησω το power on και να πατήσω το δακτυλικο. Ειναι θεμα τγς rom γιατί στην προηγουμενη δεν είχα τετοιο θεμα. ” Δυστυχώς συνεχίζει το πρόβλημα. Είναι λες και απενεργοποιεί το δακτυλικό απο την οθόνη. Μόλις πατήσω το Power button δουλεύει κανονικά. Τι κάνουμε σε αυτη τη περίπτωση?
-
Αυτό που παρατηρησα ειναι οτι καποιες στιγμες σταματαει να δουλευει ο in display sensor του δακτυλικου και πρεπει να πατησω το power on και να πατήσω το δακτυλικο. Ειναι θεμα τγς rom γιατί στην προηγουμενη δεν είχα τετοιο θεμα.
-
Τελικά το καταφερα με αλλο προγραμμα root explorer. Ολα οκ στο redmi K20pro.
-
Το ειχα κανει στην προηγουμενη rom αλλα παλι το κανει μονο στο root. Εβαλα ενα root explorer αλλα ενω διαγραφω το αρχειο που φαίνεται δεν αλλαζει κατι.
-
Εμενα για καποιο ανεξήγητο λόγο στο file manager στο twrp το data που ειναι στο root μου βγάζει ολους τους φακελους κρυπτογραφημενους. Αλλου δεν βρηκα κατι. Στο redmi K20pro
-
Έγινε εγκατασταση σε k20 pro αλλα μου βγαζει σφαλματα συο καιρο της mi και στα αρχεια και δεν ανοιγουν οι εφαρμογες..
-
Παράθεση από EGW4321: “Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από darkmaster9077: “Στο Raphael ολα καλα με factory reset. Να ρωτησω dolby atmos για το k20 pro? ” Σαν magisk module θα τα βάλεις.Δες.εδω[Miui 10 9.4.18] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 33 συσκευές ” δεν λειτουργει το dolby red σε android 10;; το περασα αλλα δεν ανοιγει καν σε mi9 t pro με xtrv του φορουμ. ” Amavroudis έκανα την διαδικασία αλλά κρασαρει. Μαλλον δεν ειναι συμβατο με το Android 10
-
Στο Raphael ολα καλα με factory reset. Να ρωτησω dolby atmos για το k20 pro?
-
Παράθεση από amavroudis: “Από τη τελευταία φόρτιση πριν δύο ώρες φαίνεται σχεδόν μια ώρα σε χρήση. Και το 18% περίπου που έχασε είναι οκ. Το χρησιμοποιησες; Η οθόνη sot τι λέει; ” Το είχα δουλέψει αλλά όχι και μία ώρα συνέχεια. Επίσης έχω ακόμα ένα πρόβλημα. Θέλω να περάσω το Magisk αλλά όταν κάνω boot στο recovery το δικό μας δεν βγάζει να βάλω κωδικό για decrypt με αποτέλεσμα όταν πάω για install μου βγάζει ένα σωρο φακέλους με διάφορους χαρακτήρες και δεν έχουν τίποτα μέσα. Πως το διορθώνουμε…
-
Παράθεση από amavroudis: “Πώς το κατάλαβες; Ανέβασε στατιστικά μπαταρίας και hardware να δούμε... ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65274/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65275/
-
Καλησπέρα σας. Στο k20 pro 8/128 βλέπω οτι εχω battery drain. Εχει προσεξει καποιος κατι και σε τι μπορει να οφειλεται? Το κινητο ειναι καινούργιο.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από darkmaster9077: “Καλησπέρα να ρωτήσω για το Mi 9T δεν θα έχουμε ROM και για πιο λόγο? ” ΠΡΟΣΟΧΗ! Έχουν μεταβεί σε Android 10 ROM τα Mi 8 – Mi 8 PRO- Mi Mix 2S Android 10 έχουν επίσης και τα RedmMi K20 PRO/Mi 9T PRO – Mi 9 – Mi Mix 3 ” Δεν καταλαβαινω. Γραφει για το mi 9t pro. Στο mi 9t εχουμε 10αρι απο την πρωτη beta rom.
-
Καλησπέρα να ρωτήσω για το Mi 9T δεν θα έχουμε ROM και για πιο λόγο?
-
Καλησπέρα σας. Μετά απο την εγκατάσταση της πρώτης και δεύτερης έκδοσης ενεργοποίησα για μία φορά την αυτόματη φωτεινότητα και μετά την έκλεισα. Το θέμα είναι ότι κάνει αυτοματη φωτεινότητα με κλειστό διακόπτη στο mi 9t. Έχουμε κάποια λύση?