Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 120.
-
Καλησπέρα σας. Μετά απο την εγκατάσταση της πρώτης και δεύτερης έκδοσης ενεργοποίησα για μία φορά την αυτόματη φωτεινότητα και μετά την έκλεισα. Το θέμα είναι ότι κάνει αυτοματη φωτεινότητα με κλειστό διακόπτη στο mi 9t. Έχουμε κάποια λύση?
-
Παράθεση από Mardis: “Τελικά σε mi9t με τίποτα δεν επανεκκινεί σε recovery, όπως και να φλασάρω. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι να κάνω ” Καλησπέρα. Ψάξε στο XDA έχει ένα Recovery Αγγλοκινέζικο. Αυτό θα περάσεις και θα παίξει. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έβαλα αυτό και σώθηκα. Νομίζω πως αυτό είναι το link ?fbclid=IwAR2YFR5rk456FH26Uv87Mit9NHCfaXFfY79j9wFBSxWEOhpvHc_SwpPBU2o&h=AT3spKiep4x7trpOjUNsIFyT5StdCYY5shrMQFQA2dLYFxVC9pW_6skCL0RLBVNrhAjRv_PW_IYqG7J61BW_IMvGJHwUxa8JT_J4ivdPTioFAKZoDC5UyRWPXO…
-
Παράθεση από NasDriver: “Μήπως βάζεις λάθος TWRP ? Ποια συσκευή έχεις και πιο TWRP έχεις κατεβάσει ? ” εχω την Mi 9tκαι βαζω απο την λιστα μας εδω μεσα twrp_davinci_3.3.1_12-08-19_blue_Ss_new. Δοκιμασα και κατεβασα ενα απο την κινα και επαιξε αλλα γιατι δεν παιζει με αυτο που μας δινετε εσεις?
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από darkmaster9077: “Παρολο που το κανω μεσω adb παντα μα παντα μου γυρναει σε fastboot ” Δοκίμασες να μπεις με τα κουμπιά και όχι με εντολή ? ” ναι βεβαιως και το προσπαθησα. Επισης αυτο που παρατηρησα κατα την εγκατασταση του Recovery μου βγαζει αυτο. target reported max download size of 805306368 bytes
-
Παιδια καλημερα. Εχω ενα προβληματακι. Προσπαθω να περασω το recovery σε ενα MI 9T αλλα χωρις καμμια επιτυχια. Παρολο που το κανω μεσω adb παντα μα παντα μου γυρναει σε fastboot.Εκανα και το vbmeta που εχετε και απλα ανοιγει η συσκευη αλλα δεν μπορω να μπω στο recovery.Ξερετε τι μπορω να κανω?
-
Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω για το MI 9T έχουμε καμμία developer ή θα πάμε κατευθείαν στην Beta του 11?
-
Καλημερα σας. Τελικα με τα πολλα περασα ολα τα αρχεια απο την ελληνικη firmware και πηγα στο Notify και πατησα το last firmware κατεβασε ολα τα αρχεια και εβαλα μονο το fonts και οταν το περασε εγινε ελληνικο. Θαυμα.
-
Καλησπερα σας. Εχω την εκδοση V0.23.19.49 Εχω εγκαταστησει επιτυχως την ελληνικη δικη σας εκδοση αλλα τα fonts δεν τα περναει απο το notify. Με αποτελεσμα το band να εχει κινεζικους χαρακτηρες
-
Όλα καλά σε Whyred το μόνο και δεν βλέπω είναι το νέο Charging Screen. Κατα τα άλλα όλα πάνε μια χαρά. Να δούμε και την μπαταρία του. Σας ευχαριστούμε.
-
Καλησπέρα. Μου ήρθε εχτές το link για τις πρώτες Rom και σήμερα πάτησα στις AΡΩΜΑ και υπήρχε μεσα για το Redmi Note 5 Pro. Την κατεβάζουμε είναι εντάξει ή θα εχουμε κανενα θέμα? Επειδή στην πρώτη σελίδα γράφεται σε αναμονή.
-
Καλησπέρα σας. Μετα απο εγκατασταση της ΑΡΩΜΑ σε Redmi Note 5 Pro Whyred οι extra εφαρμογες δεν περαστηκαν. Για αυτο θελω να ρωτήσω που θα βρω το dolby plus και να γο περασω στη συσκευη μεσω του recovery.
-
Μετά απο εγκατάσταση σε Redmi Note 5 Pro(WhyRed) ARΩMA ενω επιλέχθηκαν να εγκατασταθούν το Dolby Plus , η Google Camera και το App Forum τίποτα απο όλα αυτά δεν έγιναν. Επίσης στην πρώτη εκκίνηση μεγάλο LAG έκανα επανεκίννηση αλλά δεν άλλαξε κάτι. Τι πρέπει να κάνουμε τώρα μιας και το τηλέφωνο έχει γίνει πιο αργό και απο χελώνα?
-
Παράθεση από darkmaster9077: “Καλημέρα σας. Προσπάθησα να περάσω την AROMA στο Redmi Note 5 Pro και μετά την εγκατάσταση έκανε μόνο του επανεκκίνηση και επέστρεψε στο Recovery menu και ζητουσε κωδικο για mount.???? Ξανα εκανα εγκατασταση τη ROM τα ίδια. Κανοντας επανεκκίνηση πεφτει σε boot loop. Κατεββαζω και την XTRV τωρα μπας και λυθει διοτι παρολο που εκανα TWRP Backup δεν φαινεται πουθενα για recovery. ” Καλησπέρα σας. Περάστηκε η XTR ROM και το κινητό παίζει κανονικά. Βέβαια δεν περάστηκε ο…
-
Καλημέρα σας. Προσπάθησα να περάσω την AROMA στο Redmi Note 5 Pro και μετά την εγκατάσταση έκανε μόνο του επανεκκίνηση και επέστρεψε στο Recovery menu και ζητουσε κωδικο για mount.???? Ξανα εκανα εγκατασταση τη ROM τα ίδια. Κανοντας επανεκκίνηση πεφτει σε boot loop. Κατεββαζω και την XTRV τωρα μπας και λυθει διοτι παρολο που εκανα TWRP Backup δεν φαινεται πουθενα για recovery.
-
Παράθεση από vanni: “Παράθεση από darkmaster9077: “Καλησπέρα σας. Μια ερώτηση γιατί δεν δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα στην εφαρμογή της Alpha Bank? Στο redmi note 5 pro ” όταν λες δεν δουλεύει εννοείς ότι το έχεις ενεργοποιημένο και δεν ανταποκρίνεται ή ότι η εφαρμογή δεν σε αφήνει να προσθέσεις το δακτυλικό σαν μέθοδο ξεκλειδώματος; αν είναι η δεύτερη περίπτωση τότε υποθέτω είσαι root οπότε θα πρέπει με κάτι σαν το magisk να κρύψεις από την εφαρμογή της alpha ότι είσαι root και τότε θα σου εμ…
-
Καλησπέρα σας. Μια ερώτηση γιατί δεν δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα στην εφαρμογή της Alpha Bank? Στο redmi note 5 pro?
-
Ολα καλα σε Redmi Note 5 με ARΩMA.
-
Καλημέρα σας. Για 2η συνεχόμενη εβδομάδα κατεβάζω απο τον updater για το Redmi Note 5 Pro την αναβάθμιση πατάω Install γίνετε η εγκατάσταση και μετά πέφτει σε bootloop. Αν υπάρχει πρόβλημα με αυτό πείτε το μας να μην το κάνουμε έτσι αλλά να κατεβάζουμε τη ROM απο το email. Επίσης όταν πήγα να κάνω εγκατάαση απο το TWRP μου ζήτησε ένα κωδικό Decrypted Data Τι είναι αυτό?
-
Καλημέρα σας.Εκανα εγκατασταση σε redmi note 5 pro τη νεα rom αλλα πεφτει σε bootloop. μπορω να επιστρεψω στην προηγουγμενη?
-
Παιδια καλησπερα. Πατησα στον δικο μας updater και μου εβγαλε για download την 8.8.9. Την κανουμε εγκατασταση?