Λοιπόν σχετικά με το pocemon όσοι έχουμε κάνει root την συσκευή δεν μπορούμε να το παίξουμε έτσι αναφέρεται στο σαιτ του παιχνιδιού. Εκτός και αν υπάρχει κανένας τρόπος να το "σπάσουμε" αυτό!
Καλημέρα στην παρέα λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα. Έχω περασμένη την δική μας την ελληνική και το πρόβλημα μου είναι ότι κάνω εγκατάσταση το pocemon go για το γιο μου ενώ ξεκίνησε κανονικά την πρώτη φορά μετά μου λέει ότι δεν είναι συμβατό το OS μου. Έχετε καμιά ιδέα γιατί ο μικρός θα με "φαΐ"!
Έχω περασμένη την ελληνική και μου βγάζει στο Google play για αναβάθμιση το Digital wellbeing που δεν το βλέπω πουθενά μέσα στο τηλέφωνο που μπορεί να είναι οεο;;;;
Παράθεση από petros93: “Παράθεση από kaikas: “Καλημέρα μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν μπορώ να κάνω το adaway να δουλέψει κατεβάζω τα host και μετά μου ότι δεν μπορεί να τα αντιγράψει. Έχω κάνει καθαρισμό, απεγκατασταση αλλά τίποτα. ” Πες μου τι μηνυματακι σου βγαζει το adaway να σου πω.” Ότι αντιγραφή του αρχείου hosts απέτυχε! 02d035faac38573df148f491acc83eff.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν μπορώ να κάνω το adaway να δουλέψει κατεβάζω τα host και μετά μου ότι δεν μπορεί να τα αντιγράψει. Έχω κάνει καθαρισμό, απεγκατασταση αλλά τίποτα.
Έχω περάσει την ελληνική και έχω το εξής θέμα, ενώ ενεργώ τις επιλογές προγραμματιστεί μετά από επανεκκίνηση απενεργοποιουντε και πρέπει πάλι να τις ξανά ενεργοποιήσω γιατί;