Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Εκανα την εγκατάσταση απο twrp όλα καλά ....βέβαια ξανα εδωσα όλα τα στοιχεια μου για Google acount και Mi...μήπως εκανα κάτι αλλο?Χα χα το ρεζουμε ειναι οτι ολα ειναι ενταξει τωρα και το τηλέφωνο ξεμπουκωσε φανερά. Θα το λειτουργησω λιγο ακόμα και θα επανέλθω.. ευχαριστώ.
-
Παράθεση από makis1024: “Μπαίνεις twrp, wipe, cache και dalvik/art cache, μετά πας πίσω με το βελάκι χωρίς να βγεις από recovery, πας install επιλέγεις το σημείο που έχεις αποθηκεύση το zip αρχείο της ρομ και προχωράς σε εγκατάσταση. ” Θα το προσπαθήσω και θα ενημερώσω...Ευχαριστω πολύ.
-
Εκανα εγκατάσταση το twrp αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ...μην κάνω καμιά πατάτα φοβάμαι.... Μόνο από εκεί γίνεται; Αυτό που έκανα τόσο καιρό ήταν λάθος;
-
Εργαλεια ...αναβάθμιση επιλέγω την Rom που καταβασα στο κινητό και την επιλέγω..
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Tikopoulos Kostas: “Τώρα δεν μπορώ να μπώ στις ρυθμίσεις ελεος....Τελος πάντων σας εμπιστεύομαι θα περιμένω κάποια διόρθωση. ” Κώστα πως πέρασες την νέα rom;; με ποιες ενέργειες.. περιέγραψε αναλυτικάέχεις ελέγξει το md5 του αρχείου της ROM;; ” Χρήστο όπως περνούσα και τις άλλες ROM δεν εκανα κατι το διαφορετικό..το πήρα απο το φακελο που το είχα κατεβασει στο κινητό και την έκανα.Παραπάνω δεν κατέχω για md5 συγγνώμη.
-
Τώρα δεν μπορώ να μπώ στις ρυθμίσεις ελεος....Τελος πάντων σας εμπιστεύομαι θα περιμένω κάποια διόρθωση.
-
Να βγεί να βγεί .....αυτη η αναφορα σφάλματος μου εχει σπάσει τα νεύρα. Εβαλα την προηγουμενη ROM που είχα και ενω εφτιαξαν τα μηνυματα και οι επαφές αυτο συνεχίζει...
-
Παράθεση από Tasos12koufales: “Παιδια μου βγαζει συνεχεια Δυστυχως η εφαρμογη ρυθμισεις εχει σταματησει μολις το το ξεκλειδωνω τι κανω? ειναι σπαστικο....mi note (virgo)Κ ” Και σε μένα το ίδιο σε Mi Note....συν οτι δεν μπορω να μπώ στα μηνυματα με τιποτα και δεν εμφανιζονται η φωτο απο τις επαφες μου στο αρχικο μενου των επαφων.
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία λοιπόν.
-
Καλη επιτυχία...
-
Ευχαριστώ για την επισήμανση..... Έγινε ή διόρθωση. Μέχρι στιγμής θετικές οι εντυπώσεις στο θέμα της μπαταρίας.. Σαν να βελτιώθηκε αρκετά. Θα δείξει.
-
Μολις έκανα την αναβάθμηση ......μια χαρα όλα και σχετικά ευκολη η διαδικασία. Ευχαριστουμε και πάλι...
-
Username tikos1979 Καλή επιτυχία να έχουμε.
-
Σε Mi Note ενώ έκανα εγκατάσταση την 5.12.10 μου βγάζει στίς ρυθμίσεις ότι έχω την 5.12.4 ....
-
Καλησπερα σε όλους..... Για το Mi Note θα βγει και για αυτό φαντάζομαι;