Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
Παράθεση από NasDriver: “Έχεις δίκιο για το αυτονόητο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...και το πρώτο που κοιτάει κάποιος είναι το προφίλ Πίσω στο πρόβλημα σου, η χρήση των δεδομένων της Vodafone λειτουργεί κανονικά, μπαίνεις στο διαδίκτυο αν ενεργοποιήσεις τα δεδομένα? ” No prob. Ναι φυσικα και λουτουργουν κανονικα...
-
Παράθεση από NasDriver: “@chrismath ποια συσκευή έχεις ? συμπλήρωσε το προφίλ σου με την συσκευή σου. Δοκίμασες έναν καθαρισμό από TWRP (wipe cache + wipe dalvick cache/art) ? Από την στιγμή που έχεις developer έχεις και δικαιώματα root οπότε δες εδώ: Internet sharing μέσω του wifi hotspot ” Συμπληρωσα το προφιλ μου, αλλα ποσταροντας στο θεμα του note 2 θεωρησα οτι εννοειται. Δοκιμασα καθαρισμο, κατεβασα και το df tethering fix, και παλι τιποτα.
-
Καλημέρα στην κοινότητα! Θα παρω τη συσκευη για τη γυναικα μου, και θελω να ξεκαθαρισω λιγο τι παιζει. Αναρωτιεμαι με τι ρομ να ζητησω να μου το στειλουν, οποτε θελω να μου πειτε αν καταλαβα καλα: η επισημη αγγλοκινεζικη δεχεται ενημερωσεις αλλα οχι ελληνικα, η multilanguage εχει ελληνικα αλλα ειναι εκτος εγγυησης, στην επισημη ειναι πιο ευκολο να φλασαρουμε την ελληνικη ρομ, ξεκλειδωμα bootloader=απωλεια εγγυησης. Σιγουρα καποιες απο τις παραπανω προτασεις ειναι λαθος, παρακαλω διορθωστε με!
-
Καλημέρα σε ολους! Ενα μεγαλο ευχαριστω για αρχη για την υποστηριξη που παρεχετε ολοι στις συσκευες μας! Στο ζουμι, παρελαβα πριν λιγες μερες, περασα προχθες την developer 5.12.17 κι ολα ωραια. Οταν συνδεσα τη συσκευη με το πισι θελησα για καποιο λογο να αλλαξω τη ρυθμιση συνδεσης απο ΜΤΡ (ή ΡΤΡ δεν θυμαμαι) σε συσκευη αποθηκευσης δηλ. USB Mass Storage. Δυστυχως το πισι δεν τη βλεπει ως U.M.S. και πλεον δεν βρισκω πουθενα τη ρυθμιση να το αλλαξω παλι. Γινεται τιποτα ή να κανω ρεσετ;
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από chrismath: “Σκέφτομαι να το παρω απο vickmall που ειναι αξιοπιστο και εχει και τα δωρακια του, ή απο banggood, αλλα εδω δεν εχει γραψει κανενας για χρονους παραδοσης, αξιοπιστία κλπ. Πρωτη φορα παιρνω απ εξω οποτε οποιαδηποτε προταση εχετε να μου κανετε ειναι δεκτη, αν πχ υπαρχει σε φθηνοτερη τιμη σε αλλο μαγαζι, ή ο,τιδήποτε! ” Φίλε μου καλό θα ήταν να διαβάσεις τις τελευταίες 10 σελίδες αυτού του τόπικ για να έχεις μια σφαιρική γνώμη.Εγώ για παράδειγμα όπο…
-
Παράθεση από simoszol: “ρε παιδιά αν πάρω backup όλων των εφαρμογών μέσω της ρομ και φλασαρω μια άλλη είτε aosp είτε deer μπορώ να τις κάνω επαναφορά μαζί με τα δεδομένα τουε για να μην παιδευομαι να το ξαναστησω από την αρχή;; .. Αυτό είναι που με κολλάει προς το παρών και δεν έχω προχωρήσει ” μπορεις να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογη Titanium backup απο το play store, κανει αυτη τη δουλεια μεταξυ πολλων αλλων. Να ρωτησω κ εγω, με αυτο εδω τι παιζει; Original XIAOMI Redmi Note 2 Smartphone TD FDD…
-
Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι για αγορα του Redmi note 2 prime (μικρη η διαφορα του με το 16αρι) και ψαχνομαι. Σκέφτομαι να το παρω απο vickmall που ειναι αξιοπιστο και εχει και τα δωρακια του, ή απο banggood, αλλα εδω δεν εχει γραψει κανενας για χρονους παραδοσης, αξιοπιστία κλπ. Πρωτη φορα παιρνω απ εξω οποτε οποιαδηποτε προταση εχετε να μου κανετε ειναι δεκτη, αν πχ υπαρχει σε φθηνοτερη τιμη σε αλλο μαγαζι, ή ο,τιδήποτε!