Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 51.

• TWRP & αλλαγή Rom

Evil 13 - - Mi 11 Lite 5G NE (Lisa)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Έμεινες μόνο με sim δεδομένα κατά το ξεκλείδωμα; Μην είσαι συνδεδεμένος με wifi. Όχι, θέλει ξεκλείδωμα για να συνεχίσεις... ” Ναι,τα εκανα ολα σωστα.Κατεβαζω τωρα την ΜiUi 14 μπας και φταιει αυτο. ΥΓ.Nα στο στειλω να την περασεις και να σου κανω το τραπεζι?

• TWRP & αλλαγή Rom

Μήνυμα

Προσπαθησα με χιλιους διαφορετικους τροπους να ξεκλειδωσω την συσκευη αλλα κολλαει στο δευτερο σημειο που λεει "current account is not bound to this device". Αφαιρεσα και ξαναεβαλα το Mi account,εκανα καινουριο,εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα! Το κινητο εχει την 12.5.7.0. σταθερη global.Tι διαολο γινεται ρε παιδια?Μηπως πρεπει να το βαλω σε αλλο υπολογιστη?Ryzen εχω και εχω βαλει ολους τους προβλεπομενους drivers κτλ! Κοντευω να το σπασω... Γινεται να φλασαρουμε την rom χωρις…

• TWRP & αλλαγή Rom

Μήνυμα

Ξερω οτι ...σπαω μπαλες και παρακαλω να με ανεχτειτε λιγο ακομα. Η παρακατω μεθοδος οπως δειχνει στο βιντεακι δεν ειναι σωστη?Δεν μπορω να την κανω κατευθειαν?Σημειωνω οτι εχω Mi account.Θα πρεπει να περιμενω μια βδομαδα για να ξεκλειδωθει? youtube.com/watch?v=kFJIVx6-B3…channel=Greekflashingtech Θα πρεπει να κανω unzip στο pc την xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI11LE_XM11Lite5GNE_22.10.26_v13-12?Και αν ναι,ποιο αρχειο τρεχω για να φλασαριστει στο κινητο?

• TWRP & αλλαγή Rom

Μήνυμα

Καλησπερα, Αυριο θα παραλαβω την συγκεκριμενη συσκευη(ΝΕ).Μπορει καποιος σας παρακαλω να μου γραψει αναλυτικα την διαδικασια ετσι ωστε να περασω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI11LE_XM11Lite5GNE_22.10.26_v13-12 την οποια εχω ηδη κατεβασει στο PC μου(μετα απο υποδειξη του κ.amavroudis)? Δεν εχω ξαναφλασαρει ποτε rom σε κινητο,θα ειναι η πρωτη φορα και φοβαμαι μην μπρικαρω την συσκευη! Χρειαζεται να κατεβασω καποια εφαρμογη-προγραμμα στο pc?

• Αλλαγη Redmi Note 7

Evil 13 - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Βαλε ενα λινκ αν μπορεις να μην κανω λαθος.

• Αλλαγη Redmi Note 7

Μήνυμα

Kαλησπερα και με συγχωρειτε για την επαναφορα του θεματος. Αποφασισα να αλλαξω το συγκεκριμενο κινητο(αφου βρεθηκαν και καποια εξτρα χρηματα). Σας παρακαλω αν μπορειτε να μου προτεινετε ενα κινητο που να πληροι ορισμενα κριτηρια.Καταρχην να ειναι οσο το δυνατον περισσοτερο αξιοπιστο και να μην βγαζει προβληματα.Κι αυτο το λεω γιατι με εχουν μπερδεψει παρα πολυ οι κριτικες που διαβαζω στο skrountz κτλ.Δεν εχω βρει καποιο μοντελο που να μην εχει κακες κριτικες,ορισμενες φορες μαλιστα ισοπεδωτικες!…

• Αλλαγη Redmi Note 7

Μήνυμα

Να σε ρωτησω και κατι τελευταιο. Δουλευει σωστα το NFC με την Xtrv?Γιατι ακουσα κατι περιεργα οτι αν ξεκλειδωσεις το κινητο μετα παρουσιαζονται προβληματα με το google pay και δεν δουλευει σωστα,ειδικα με την Eurobank.Εχει αναφερθει τιποτα τετοιο?

• Αλλαγη Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μια χαρά είναι. Έχει sd επεξεργαστή και περνάς Xtrv άνετα. Όλα καλά και έχει και ηχογράφηση. Η Xtrv είναι ίδια με τη MIUI... ” Ναι οντως την ειδα καπου στο youtube και φαινεται πολυ ωραια! Αν δεν σου κανει κοπος πες μου σε παρακαλω πως να την περασω!Την κατεβαζω στο pc κι απο που? Ειδα καπου για μια εφαρμογη XiaomiTool στο pc αλλα μου φανηκε βουνο η διαδικασια.

• Αλλαγη Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Επελεξε συσκευή και θα σε καθοδηγήσουμε... Όχι, δεν ισχύει... ” Κοιταω το Redmi Note 11 Pro.Τι λες γι'αυτο? Επισης η xrtv υποστηριζει την μαμισια εφαρμογη ηχογραφησης της Miui?Και γενικα ποια η εμφανιση αυτης?Γιατι δεν θελω να αλλαξω την MIUI,την εχω συνηθισει και με βολευει παρα πολυ!

• Αλλαγη Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Καμία δε το υποστηρίζει default. Θέλει να το ξεκλειδώσεις και να του βάλεις xtrv... Δες το mi11 lite 5g. ” Δεν εχω ξανακανει τετοια διαδικασια σε κινητο.Πως γινεται?Μπορεις να με καθοδηγησεις βημα-βημα? Επισης θα ηθελα αν υπαρχει ευρωπαικη rom κι οχι custom. ΥΓ.Βλεπω σε καποια σκρουτζομαγαζα το Xiaomi Redmi Note Pro Dual Sim 6g Ram 128giga EU και διαβαζω οτι εχει default την ηχογραφηση.Ισχυει? Και λογικα υποστηριζει NFC.

• Αλλαγη Redmi Note 7

Μήνυμα

Καλησπερα, Ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου κινητου εδω και μια τετραετια και μεχρι τωρα ημουν απολυτα ευχαριστημενος.Η αναγκη ομως για νεο κινητο στην συζυγο σε συνδυασμο με την ελλειψη λειτουργιας NFC,με αναγκαζουν να ψαχτω για νεα συσκευη.Το υπαρχον Note 7 θα παει στην συζυγο. Επειδη ειμαι ...εξαρτημενος απο τα ΧΙΑΟΜΙ λογω της απιστευτης εφαρμογης ηχογραφησης κλησεων που με εξυπηρετει αφανταστα στην δουλεια μου,δεν προκειται να κοιταξω αλλη μαρκα! Σας παρακαλω να μου προτεινετε μια καλη,δυνατη…

• Αγορα νεου κινητου

Evil 13 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Το redmi note 7 στις 6,3" , διότι μίλησες για low budget (στο skroutz το βρίσκεις 150€) , αλλιώς τα πιο ακριβά Mi 9 se που σου προτείνει ο φίλος Απόστολος στις 5,97" ή το Μi 9T στις 6,39". ” Δεν βλεπω να γλυτωνω τις μεγαλες ιντσες δυστυχως.Κι εγω το redmi note 7 ειχα σταμπαρει με τις πρωτες ματιες που εριξα για το μπατζετ που διαθετω. Μηπως μπορεις να προτεινεις ενα λινκ του note 7 απο ενα αξιοπιστο καταστημα(ιντερνετικο ή μη) για να παραγγειλω?Θελω η συσκευη να διαθετει…

• Αγορα νεου κινητου

Evil 13 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπερα σας, Μετα απο 4 χρονια επιπονης χρησης του Mi4c,αυτο παρεδωσε πνευμα αφου μετα την μπαταρια του που τα επαιξε,εσπασε και η οθονη με αποτελεσμα να μην υπακουει καθολου στην αφη.Εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση του γενικως,γιατι ολα αυτα τα χρονια κυριολεκτικα του ...ηπια το αιμα( icon_lol.gif ) λογω της φυσης της δουλειας μου(πωλητης).Ψαχνω λοιπον για νεο κινητο και παλι Xiaomi με τα εξης χαραχτηριστικα: 1)Τουλαχιστον 3g Ram(γιατι οχι και 4g),με εναν καλο και γρηγορο επεξ…

• Kαλησπερα παιδια, Μετα απο 4 χρονια καθημερινης χρησης του Μi4c,η μπαταρια του τα επαιξε.Μηπως ξερετε αν μπορουμε μια γνησια και αξιοπιστη μπαταρια και απο που?

• Παράθεση από NasDriver: “Πρέπει να το ανοίξεις για να τραβήξει και την υγρασία από μεσα..να αποσυνδέσεις μπαταρία για να μην δίνει ρεύμα και σε καμία περίπτωση δεν δοκιμάζεις να το δουλέψεις...! ” Ουτε να το ανοιξω μπορω,αλλα ουτε και να μην το λειτουργησω.Ειμαι πωλητης και με το κινητο δουλευω...

• Καλησπερα.Το Mi4c μου επεσε στο νερο και δεν λειτουργουν δυο πληκτρα(το αριστερο και το μεσαιο).Επισης περιπου στο μεσο της οθονης και λιγο πιο πανω εχει εναν μπλε "λεκε".Κατα τα αλλα λειτουργει κανονικα αν και λιγο πιο αργα.Το εχω βαλει ηδη στο ρυζι. Υπαρχει τιποτα αλλο που μπορω να κανω μεχρι να το παω σε τεχνικο?Δεν θελω να του βαλω χερι και να το ανοιξω γιατι φοβαμαι μην γινει μεγαλυτερη ζημια. Ειχε κανεις αλλος παρομοιο θεμα?Θα διορθωθει ή τελος το κινητο?

• Απενεργοποιησα την λειτουργια του cloud στο background για καθε ενδεχομενο.Σημερα παλι που ανοιξα το κινητο ηταν μια χαρα,οπως το εκλεισα χτες...

• Το ματιασαμε μαλλον το κινητο.Σημερα το πρωι με την ενεργοποιηση του,ειχα μπαταρια 72%,οταν το προηγουμενο βραδυ το εσβησα με 100% φορτισμενη μπαταρια.Παραθετω τα screenshots απο την εφαρμογη για τον ελεγχο της μπαταριας: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24156/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24157/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24158/

• Παράθεση από mixaliscy: “Αν στο κάνει εννοείται. Όχι να είσαι με 93% και να μας βάλεις screenshot ” Σημερα το πρωι που ενεργοποιησα το κινητο,παραδοξως δεν μου παρουσιασε τιποτα.Η αυρα του φορουμ μαλλον...

• Παράθεση από mixaliscy: “Οκ αυτό ειναι από την ωρα που το έκανες εγκατάσταση. Εμείς θέλουμε όταν στο ξανακάνει η μπαταρία να μας βάλεις μία φωτογραφία από εκεί. Οκ? ” Θα φορτισω στο 100% το βραδυ το κινητο,θα το απενεργοποιησω και το πρωι που θα το ξανανοιξω θα βγαλω screenshot.