Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-51 από 51.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Είναι μία εφαρμογή και τη βάζεις όπως όλες από το Playstore Απλά σου δείχνει λίγα περισσότερα στοιχεία, όπως και το Shell που είναι κάτι που θέλω να δω γιατί περιγράφεις περίεργη συμπεριφορά ” Οριστε ενα screenshot απο την εφαρμογη.Οταν λες shell ποια εφαρμογη εννοεις? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23956/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23956/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23959/
-
Παράθεση από mixaliscy: “Πες μας και τι είναι αυτό που σου την καταναλώνει (βάλε το gsam battery) ” Τι ακριβως ειναι αυτο και πως το βαζω?Συγχωρεστε με αλλα ειμαι ψιλοασχετος με τους τεχνικους ορους οποτε θα πρεπει να με καθοδηγησετε αναλυτικα. demakis,ενας φιλος μου ξεκλειδωσε το κινητο και περασα προσωρινα την RR γιατι πολλοι την προτειναν σαν κορυφαια rom,αλλα για τις δικες μου τις αναγκες και απαιτησεις ηταν εντελως απαραδεκτη και δυσχρηστη και γι'αυτο ξαναγυρισα αρον-αρον στην miui.Αν σε βο…
-
Προβλημα με push notifications
Evil 13 - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚαλησπερα σας, Πριν απο λιγο περασα την παρακατω rom και εχω προβλημα με τα push notifications τα οποια δεν ερχονται(gmail,facebook,viber,messenger)! Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει? Ευχαριστω εκ των προτερων!
-
Νεος στο Mi4c και ασχετος!
ΜήνυμαΠροσθεσα την κινεζικη γλωσσα και μου βγαζει πλεον κινεζικους χαραχτηρες κι οχι "κουτακια"!Απο που αλλαζω την γλωσσα ρε παιδια?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Evil 13: “Μπορεις να βαλεις ενα λινκ με την αγγλικοποιημενη εκδοση?Αν και προσθεσα τωρα την κινεζικη γλωσσα και μου βγαζει πλεον κινεζικους χαραχτηρες κι οχι "κουτακια"!Απο που αλλαζω την γλωσσα ρε παιδια? ΥΓ.Ειναι εταιρικη η συνδεση οποτε θα μου στειλουν απο την εταιρια την νεα sim! ” Για δοκίμασε να το κατεβάσεις απο μένα, ΕΔΩ (κάνε πρώτα απεγκατάσταση αυτού που έχεις στο PC σου πριν κάνεις εγκατάσταση το νέο) ” Οχι δεν με βοηθησε.Τα windows μπλοκαρουν την εγ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Evil 13: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Evil 13: “Να ρωτησω κατι γιατι μολις τωρα το ειδα!Το κινητο αυτο παιρνει micro sim?Γιατι τωρα μολις πηγα να βαλω την sim απο το παλιο κινητο και δεν ταιριαζει!Τι πρεπει να κανω?Πρεπει να παραγγειλω νεα καρτα στην εταιρια? ” Θα πρότεινα ναι ... υπάρχουν και κάποιοι φίλοι με κομμένες αλλά δεν ξέρεις ποτέ αν τελικά σου βγάλει κάποιο πρόβλημα. ” ΥΓ.Πως κανουμε εγκατάσταση Chinese Simplified? ” Μέσα απο τα Windows, προσθέτ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από Evil 13: “Να ρωτησω κατι γιατι μολις τωρα το ειδα!Το κινητο αυτο παιρνει micro sim?Γιατι τωρα μολις πηγα να βαλω την sim απο το παλιο κινητο και δεν ταιριαζει!Τι πρεπει να κανω?Πρεπει να παραγγειλω νεα καρτα στην εταιρια? ” Θα πρότεινα ναι ... υπάρχουν και κάποιοι φίλοι με κομμένες αλλά δεν ξέρεις ποτέ αν τελικά σου βγάλει κάποιο πρόβλημα. ” ΥΓ.Πως κανουμε εγκατάσταση Chinese Simplified?
-
ΜήνυμαΝα ρωτησω κατι γιατι μολις τωρα το ειδα!Το κινητο αυτο παιρνει micro sim?Γιατι τωρα μολις πηγα να βαλω την sim απο το παλιο κινητο και δεν ταιριαζει!Τι πρεπει να κανω?Πρεπει να παραγγειλω νεα καρτα στην εταιρια? ΥΓ.Πως κανουμε εγκατάσταση Chinese Simplified?
-
ΜήνυμαΚαλημερα σας! Ειμαι νεος κατοχος Mi4c εδω και καποιες μερες και αντιμετωπιζω προβλημα που δεν μπορω να λυσω.Τρεχω την εφαρμογη miui pc suite στο pc,αλλα μου την εμφανιζει οχι με ελληνικους(ή και αγγλικους) χαραχτηρες αλλα με "τετραγωνακια" και "γραμμες" και δεν μπορω να ρυθμισω το κινητο! Εδω ειναι φωτογραφια με τα στοιχεια του κινητου: (Hidden Content) Και εδω οπως μου τα εμφανιζει στο pc: 1) (Hidden Content) 2) (Hidden Content) 3) (Hidden Content) Μπορει να με βοηθησει καποιος με αναλυτικες οδ…